Şimdi Ara

BBm sıra sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ios 6 iphone 4 e bbm yükledim fakat 1 saaten fazla oldu mail gelmedi hala sıra bekliyorum.Aynı sorunla karşılaşan var mı?Veya çözümü nedir?
    Bilen arkadaslardan yardım bekliyorum

• Cozumu beklemek. Adindan belli "sira" bekliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende direk acıldı android?
  • bir kaç kere geri çıkıp aynı mail ile ileri diyin sıra bekliyorsunuz ekranı gelmeden direk kurulum ekranı gelecek. en azından bende öyle oldu
  • 2-3 saat bekledim simdi yatıyorum sabaha kadar gelmezse sileceğim uygulamayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de sıraya aldılar ne alakaysa artık herhalde tek tek mailleri onaylıyor kafasızlar. Whatsapp da belki güvenlik problemi olabilir ama sonuçta adam engelleme seçeneği koymuş ve anında kullanıma başlayabiliyorsunuz.
    BBM'i bu şekilde açarak iyi yaptı sonuçta ben bu saatten sonra sadece bbm için bb telefon almam ama uygulamasını kullanırım. Bu saatten sonra bb telefon kim neden alsın orası da ayrı bir konu olur.
  • valla bana mail gelmedi kaç saat.. bende açtım uygulamayı tekrar bi baktım bu sefer sıra bekleme muabbeti olmadan açıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 saattir bekliyorum bende bakalım.
  • Sonu mailbox gibi olur merak etmeyin. Zamaninda indirdim siraya girdim sonra baktim ki 3-4 hafta sonra sira bekleme olayini kaldirmislar. Kendimi kotu hissetmistim bunu gorunce. Zannimca bu bbm ninde sonu boyle olacak.

Bu arada ben bu app i indirmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunden beri yukledim. Hala siradayim. Cikip tekrar girdim ileri dedikten sonra kapadim programi girdim hala olmadi. Bi ara beyaz ekran geliyo sonra yine e mail sayfasina atiyor

• ben dün akşam 9 dan beri bekliyorum hala mail yok ya gözden çıkardım bbmi artık öf
  • 24 saat oldu gelen giden yok

• aynen kafaya mı alıyolar bizi nedir ya beğendi bizi bilackberry şirketi :D
  • Dünden beri bekliyorum. Nasıl bir sıraysa bitmedi.
  • bi ara açık bulunmuş sıra beklememek için ama denedim bende işe yaramadı
  • Bi daha sira alin.. Gemen giriyorsun

• MailBox'a döndü
  • kaç kere sıra aldım ben yahu yok bana mısın demedi :D farklı mail yazdım o da olmadı :D
  • Valla buda ayrı bi rezillik sıra ne ya..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.