Şimdi Ara

BBX-001 %100 Yerli TÜRK Buton Box Yönetim kartı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda Başladığımız Projemiz şuan Prototipleme aşamasında.

Şuan V1.02 Bitti.

Elimizdeki Kartın Özelliklerine geçelim:

Toplam 18 Adet Buton desteğine sahip kartımızın Butonları istenirse PullUp veya PullDown buton veya Normal buton ile kullanılabilir.(PullDown/PullUp Tavsiyemdir)

6 Adet 10bit Analog okuma girişine sahip cihaz 2 Adet Joystick Ve 2 adet Potansiyometre Veya 6 Adet potansiyometre ile konfigüre edilirse Toplam 8 Adet buton hakkımız kalıyor.

Maksimum 3Grup (2 Adet 12 bit 4 Adet 8 bit) 6 Adet Rotary Encoder ile Konfigüre edebilebilen kartın Bu durumda 4 Adet Butonu kalıyor.

Bir adet prototip aşamasından Boyutları Belirlemesi için Çizim bırakayım(v1.02) :)
     BBX-001 %100 Yerli TÜRK Buton Box Yönetim kartı

Kart tek başına alınıp Kullanıcı istediği Şekilde konfigüre edebilirken Set halinde satışlarımızda mevcut:

Örnek olarak BBX S1.1

2 Adet Rotary Encoder (12 Bit)

2 Adet Potansiyometre

Ve 12 Adet buton ile gelen set Opsiyonel olarak Pleksi Üstüne Monte edilmiş Hazır Set Olarak Veya Sadece Komponentleri alarak Sahip olabilirsiniz

Örnek BBX S2.1

1 Adet Rotary Encoder (12 Bit)

2 Adet Potansiyometre

Ve 14 Adet Buton ile Gelen Set Opsiyonel olarak Pleksi Üstüne Monte edilmiş Hazır Set Olarak Veya Sadece Komponentleri alarak Sahip olabilirsiniz

Ayrıca Kişiye Özel set imkanım Bulunmaktadır :)

Cihaz Fiyatı Önümüzdeki Haftalar içinde belli olacak Gelişmeler için takipte kalın

Öneri,Soru Ve benzeri durumlar için Özel mesaj Atabilirsiniz.

• Ellerinize sağlık. Fiyatları belli olsun da sipariş verelim. Boyutları 6 cm x 3 cm galiba. Biraz büyük gibi geldi . Bunun haricinde bodnar daki gibi boarda özel kolay bağlantılı bir switch ayarlanabilir mi ? Biliyorsunuzdur bodnardaki rotary switch 12 kademe olmasına rağmen 2 kablo ile bağlanabiliyor.
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkür ederim hocam

Şuan Çok başka bir şekile geçiş yaptık :)

ADC bit kapasitemizin Erol Abi ile konuşmamız sonucunda yetersiz olduğunu bu hali ile Leo bodnar vb kişilerin cihazlarına karşılık yetersiz kalacağını söyledi.

Dolayısı ile şuanda Komple bir yeniden Yazma işlemine girdim desem daha iyi olur

En iyilerinden birisi Artık ADC kapasitemizde artış olacak.

Buton kapasitemiz artacak vs

Leo bodnardaki kablo sistemini araştırayım dediğim gibi cihaz prototip Benzer kartları inceliyorum ama Elimde bir manual veya yakından bakış olmadığından Pek birşey anlamam mümkün olmuyor hocam

eğer bana hoşunuza giden veya Olmasını istediğiniz özellikleri söylerseniz hem siz memnun kalacaksınızhemde ben ortaya iyi bir iş çıkardığımı düşüneceğim :)

yorumunuz için çook teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BBX-001,M surum yolda ayni cihazindaha kucuk versiyonu

Bu aksam final dizayn geliyor ve cihaz yapimi basliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.