Şimdi Ara

Bc Rich Kerry King MM2 full gitar set amfi pedal hepsi satılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BC RICH KERRY KING V METAL MASTER 2 V KASA ELEKTRO GITAR YANINDA IBANEZ 10 G AMFI BOSS DS1 PEDAL VE KABLO PENA ASKILIK KUTU HEREYIYLE 7

SADECE 520 TL GITAR 425 AMFI 90 PEDAL 70 TL DİR TEK ALINIRSA SEHPASI 15 TL

GITAR CALMAYI BIRAKTIM SIPARISIM VER ACILIYETTEN SATIYORUM ILGINENLER

05350132567 YADA FACEBOOK TWITTER HERYERDEN ULASABILIR BU FIYATA KACMAZ TAMAMIYLEN CIZIKSIZ SORUNSUZ !

PAZARLIK OLUR ILGILENEN ULASSIN RESIMLER ASAGIDA
     Bc Rich Kerry King MM2 full gitar set amfi pedal hepsi satılık Bc Rich Kerry King MM2 full gitar set amfi pedal hepsi satılık Bc Rich Kerry King MM2 full gitar set amfi pedal hepsi satılık Bc Rich Kerry King MM2 full gitar set amfi pedal hepsi satılık Bc Rich Kerry King MM2 full gitar set amfi pedal hepsi satılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdocan56 -- 28 Ağustos 2013; 21:16:32 >

• Erdocan56 E kullanıcısına yanıt
    Sa kardeşim sana bi teklıfım var sadece gitarına bir dunya sey verıcem

IBANEZ GR X 40 SIYAH-BEYAZ(0.9 D'ADRIANO TEL ) / MARSHALL 10 WATT AMFI / GITAR KILIFI / ELEKTRO GITAR ICIN AYAKLIK SAP AYARI KACMAMASI ICIN / CORT UN 40 TL DEGERINDE JACK KABLOSU / METRONOMLU AKORD ALETI

BUNLARIN HEPSINI SENIN SADECE GITARINA VERIYORUM KARDESIM PEDALIN AMFIN SENDE KALSIN SECIM SENIN IYI DUSUN ;)

ıstersen facebook ekle kardesım ayrıntılı konusalım

www.facebook.com/besiktas1903mert
  • Gitar satilma asamasindadir kardesim satamazsam seni haberdar edicem ama nakit para ihtiyacim var
  • Kardesim istedigin parayi alman zor bende gayet makulun uzerinde bir teklif yaptim cok fazla surem yok faceden fotolari gondereyim bi gor ses kalitesini de dinletirim sana bi gitara tum ekipmanlari veriyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitari 400 e satana kadar benim verdiklerimi 10 kez satarsin :D

• Gitar set olarak satilmistir elimde sadece klasik gitar kaldi 55 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.