Şimdi Ara

BC Upgrade(Bir Şey Farkettim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir de unique acclere 10 gün bedava BC triali oluyor, bu trialda level 20 sınırı var mı?
    İlk accye key yazıp 1 ay bedava kazansam, sonra trialı açsam 40 gün bedava olur mu?

Ne demek istediğimi anlamazsanız daha açıklıyım.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 26 Kasım 2007; 22:59:01 >

• valla bence hiç kasma 10 gün bdeva felan kayıt ol direk orjinal key inle başla oynamaya zaten ilk ay free

evet 10 gunlukte wisph atamıyosun playerlara ve lvl 20 kısıtlaması var.
  • İyi ama 30 gün bedava olan acc üstünden trial alcaz nasıl olacak acaba.:D(BC trialı sadece unique acclere veriliyor)
  • hmm onu tam olarak bilemıyorum. ben kutunda çıkan 10 günlük trail acc ları kastettiğini sandım.
  • Wow dışında bc ile de 30 günlük oyun süresi geliyormu? Sadece wow paketiyle geliyor diye biliyordum ben.
  • Bu arada bir şey farkettim çok öenmli.
    Hani biz herkese ilk olarak trial hesap aç 10 gün oyna sonra keyi yaz deriz ya ona gerek yokmuş.
    9 gün oynama süresi olan triala key yazdım normalde 1 ay oynama süremin 29 aralıkta bitmesi lazım ancak üzerine triallar da eklenmiş 9 gün 4 ocakta bitiyor sürem.:)
    Yani buradan yeni başlayacaklara tavsiye:10 gün sonra key yazıp accyi upgrade edeceksiniz ilk başta upgrade edin çünkü trial hesapta whis falan hiçbir şey yapamıyorsun.=)

Bu arada upgrade ettik hesabı ama oyuna giremiyoruz ne ayak, hemen aktif olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 26 Kasım 2007; 23:06:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Wow dışında bc ile de 30 günlük oyun süresi geliyormu? Sadece wow paketiyle geliyor diye biliyordum ben.

Hayır gelmiyor. yoksa play time paşa paşa 30 days aldırıyor upgrade den sonra.
  • trıalılk aldıgımda trıal+30 days free 40 gun oynamıstım ama degermı hayır..ogranme acısından fena degıl no ah no trade
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Wow dışında bc ile de 30 günlük oyun süresi geliyormu? Sadece wow paketiyle geliyor diye biliyordum ben.

Hayır gelmiyor. yoksa play time paşa paşa 30 days aldırıyor upgrade den sonra.

Hele ya şaşırdım bende. Yoksa millet neden bc siz wow oynasın değilmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazypust

trıalılk aldıgımda trıal+30 days free 40 gun oynamıstım ama degermı hayır..ogranme acısından fena degıl no ah no trade

Trialın 10gününü harcamadan unique yaparsan trial olmayan hesapla 40 gün oynayıp trade falan atabiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.