Şimdi Ara

BC.VC İLE PARA KAZANMA - KESİNLİKLE GÜVENİLİR - ÖDEME KANITLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Link kısaltarak para kazanma sitelerini az çok duymuşsunuzdur. Bu şekilde para kazanabileceğiniz site mevcut. Benim kullandığım ve oldukça güvenilir bir site olan Bc.vc 'den bahsedecem size.

Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır bu siteyi kullanıyorum ve çok memnunum. Özellikle ödemeler konusunda kesinlikle sıkıntı yaşamadım. Her cuma günü eğer alt limit olan 10$ 'a ulaşmışsanız ödeme gerçekleşir. İster banka hesabınıza isterseniz de paypal hesabınıza yatırılır.

Şuan ki oranları 1000 tıklamaya 4 $ 'dır. Diğerlerine göre oldukça iyi bir ücret. Sayımlar konusunda bazen eksik saysa da diğerlerine göre sayımları gayet güzel.

Bu sitenin bir başka güzel yanı da dolar kuru ödeme anında ne kadarsa kesinlikle o oranda tl'ye çevrilerek yatırılır. Paypal bile dolar kurundan 0.10 eksik yatırırken Bc.vc o an dolar kuru ne kadarsa ona göre ödeme yapar. Mesela bugün ödeme aldım. Dolar kuruna baktım 2,98. Bu haftaki alacağım 18,15 $. 18,15*2,98= 54,087 Tl. Bana 54.10 tl yatırmışlar sağolsunlar :)

Peki nasıl kullanacaksınız? Çok basit arkadaşlar. Mesela herhangi bir sitenin veya filmin,programın,videonun aklınıza ne gelirse linkini kopyalayıp bc.vc'den kısaltıp, kısalttığınız linki facebookta veya başka yerlerde paylaşın. O linke tıklandıkça da siz para kazanırsınız. Ne kadar kazanacağınız sizin becerinize kalmış artık.

Buradan kayıt olup kazanmaya başlayabilirsiniz:http://goo.gl/rSwSUy

Buyrun bunlarda ödeme kanıtları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan19_93 -- 4 Eylül 2015; 15:50:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.