Şimdi Ara

BC2 Son Yamadan Sonra Pingim Yükseldi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar son yamadan bu yana pingim hiç düşümüyor. Kaspersky'yi, Torrent'i hepsini kapatıyorum ama yine de sonuç aynı.

Server listesinde pingler 50-60 civarı görünüyor, oyuna girince de 150-160 civarında olması gerekirken 200'ün altına hiç düşmüyor. Sizde de var mı aynı sorun ya da çözen var mı bu işi?

• lag tanmı bilmiyorum ama bende oyun ara sıra takılıp geliyo yamadan önce yoktu böyle bişey
  • Bendede artı ama patch hi yükledikten 1 hafta sonra böyle oldu.
  • oyun TTnet yurdışı çıkışlarıdan kaynaklanıyor gençler sakin az önce aradım bakım yapılıyo falan saçmaladı 1-2 bişey
  • Ben türkiyeden bağlanmıyorum genç.
  • yamadan sonra oyunun içine etmişler getirdiği 2 sey varsa 5 götürüsü olmus.
  • Aynen. 870 mb olduğunu görünce çok büyük değişiklikler var diyordum. Adam gibi bişey değişmemiş ama yeni mapler çıkacak diyorlar ve vietnamda üstüne kurulcağı için ön hazırlık olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Aynen. 870 mb olduğunu görünce çok büyük değişiklikler var diyordum. Adam gibi bişey değişmemiş ama yeni mapler çıkacak diyorlar ve vietnamda üstüne kurulcağı için ön hazırlık olabilir.

çünkü 870 mb içinde yeni map lar var...
  • Aynen.
  • Yeni patch i yüklemedim daha gerçekten yeni map varmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

Yeni patch i yüklemedim daha gerçekten yeni map varmı???

Yeni maplar çıkacak. Ne zaman bilmiyoruz. Patch çok büyük diye içinde gömülü olabilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.