Şimdi Ara

BC2:Teknik silah analizi ve görsel tablosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tablo için tşk ederim ... türkçesi de yararlı oldu ;)

M16A2 sizce nasıl bir silah abakan ile karşılaştırmak gerekirse ... fikirlerinizi bekliyorum tşkler..
  • ikiside dandik aek-971 alin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Yanlış anlama diye konu açmadım kendi elimden geldiği kadar tabloyuda türkçeye çevirdim.

yok dstum sağol eline sağlık bunuda ekliyorum link olarak..
  • assaultta abakan en iyisi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

assaultta abakan en iyisi galiba

şöle damage olarak öle ama silahın tepme kuvveti fazla olduğundan her atışta burnu havaya kalkıyor ve atış hızı yavaş..
  • quote:

genel gorus ve kullanim o yonde , ama en iyi silah kullanimina alistigin silahtir. abakanla uzun sure oynadim , ama sonradan M416 a dondum. red dot veya 4x bile takmiyorum , yakin ve orta mesafede cok etkili. Uzaktan adam avlamak istiyorsam da artik tercihim M16A2 .

Assault kasarken size tavsiyem XM8 le de bir sure takilin , hosunuza gidecektir. ama yeteneklerinizi sinamak istiyorsaniz F2000 size farkli bir deneyim sunacaktir, kimi zaman sasirtip kimi zaman sac bas yoldurtabilir. Ama yakin mesafede 40MMSGN (Shotgun) eklentisiyle akillara zarar bir silah oluyor denemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcadius

quote:

genel gorus ve kullanim o yonde , ama en iyi silah kullanimina alistigin silahtir. abakanla uzun sure oynadim , ama sonradan M416 a dondum. red dot veya 4x bile takmiyorum , yakin ve orta mesafede cok etkili. Uzaktan adam avlamak istiyorsam da artik tercihim M16A2 .

Assault kasarken size tavsiyem XM8 le de bir sure takilin , hosunuza gidecektir. ama yeteneklerinizi sinamak istiyorsaniz F2000 size farkli bir deneyim sunacaktir, kimi zaman sasirtip kimi zaman sac bas yoldurtabilir. Ama yakin mesafede 40MMSGN (Shotgun) eklentisiyle akillara zarar bir silah oluyor denemenizi tavsiye ederim

her silahla 500 adam üstünde vurmuş biri oalrak assaultta tercihim yakın mesafede aug uzak orta mesadefe m4 veya xm8 uzakta m16..

• mükemmel bilgiler
  • Recon'da Magnum Ammo kullanmanın hiçbir faydası yokmuş yahu
  • quote:

Bence Assault olarak en iyi silahlar XM8 Prototype ve M416, genelde M416'yı kullanıyorum seri ve etkili bir silah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Mart 2011; 18:07:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.