Şimdi Ara

BDOS alıp duruyorum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gördüğünüz gibi sürekli bdos hataları alıyorum görüntüleyip baktığımda hatanın internet sürücüsünden olduğunu keşfettim sonra driver güncellemesi yaptım ama bi 10 15 dakika sonra yeniden oldu düzeltmenin bir yolu yok mu yardım edin kafayı yiycem
    Her internet yavaşladığında oluyor mağlum ttnetde kullandığım için sürekli geliyor
     BDOS alıp duruyorum yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erer344 -- 20 Haziran 2015; 20:50:56 >

• erer344 E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu bi açıklığa kavuşturalım, BDOS hatası değil BSOD dir. Açılımı Blue Screen On Display dir.

Hatanın olası sebebine gelince bana kalırsa RAM ve/veya güç kaynağı, mümkünse farklı bi güç kaynağı ve RAM ile denemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

Öncelikle şunu bi açıklığa kavuşturalım, BDOS hatası değil BSOD dir. Açılımı Blue Screen On Display dir.

Hatanın olası sebebine gelince bana kalırsa RAM ve/veya güç kaynağı, mümkünse farklı bi güç kaynağı ve RAM ile denemenizi öneririm.

Olabilir ama hatalar hep atherosdan athr.sysden geliyor biraz araştırdım hataların kaynağı driver diyor bide formattan önce hiç mavi ekran vermemişti şimdi vermeye başladı bu arada acele ile bdos yazmışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamıda blue screen of death ben açıklığa kavuşturayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.