Şimdi Ara

BDW DURDUK YERE ATMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamış değilim ne zaman güncelleme gelir ? kazandığımız bdw'deyim beklıyoruz öyle yürüyorum sağ sola dogru oyundan attı. 1 değil 2 değil 10. oldu nerdeyse bıkkınlık geldi ne zaman düzelir bu ?

• Şu oyunda tek zevkim bdw idi, bdw için oyuna girerdim onun da içine ettiler. En eski bdw gelsin en güzeli şöyle sağlam 8 vs 8 olsun ilk kapışmada bitmesin.
  • merhaba durduk yere atmıyor. Atmasının sebepleri; Sürekli ölmeniz veya sürekli altari kaybetmenizdir. Gayet mantıklı sistem ezilen yada hata yapanları direk atıyor ve kısa bitiyor bdwler. Olması gereken bu inş değişmez.
  • aynen karşı tarafla dişe diş devam ediyorsa kolay kolay atmıyor bdvden ama ezici üstünseler atıyor
  • Bdw sistemi değişmiş bende steamko öğrendim. Düşene bir tekmede oyun vuruyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: badchucky

merhaba durduk yere atmıyor. Atmasının sebepleri; Sürekli ölmeniz veya sürekli altari kaybetmenizdir. Gayet mantıklı sistem ezilen yada hata yapanları direk atıyor ve kısa bitiyor bdwler. Olması gereken bu inş değişmez.

ya hocam durduk yere atıyor. karşı tarafı kestik öne geçtik öyle dolanıyorum etrafta inmelerini bekliyoruz baseden oyundan attı kazanırken bile attı oyunda problem var böyle saçmalık olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCareL

Bdw sistemi değişmiş bende steamko öğrendim. Düşene bir tekmede oyun vuruyor yani

Ahaha Ne zaman vurmadı ki

Ben de bunun bir bug olduğunu düşünüyorum zira çok öldüğümüz altarı verdiğimiz için olsa karşı taraf Karus/El Morad Victory der hep beraber çıkarırdı. Kaldı ki kill vermediğimiz ezdiğimiz altara yaklaştırmayıp farkla önde gittiğimiz BDW'lerden de atıldık.

Ayrıca hangisi hatırlamıyorum ama SteamKO'da (yabancı) GM'lerden birisi de bu bug'ın bir dahaki güncellemeyle kalkacağını yazmıştı. Kalkar mı bilinmez ama bug olduğu kesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    3 ay önce açıldı
    Bilgisayar durduk yere kitleniyor
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne sacma sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç ölmediğim halde 2. dakikada attı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • girdim bdw ye benide attı 62 scrollu için girdim noluyosa hiçte ölmedim bi anda hop moradon alla alla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

Hiç ölmediğim halde 2. dakikada attı.

Takımındakiler ölmüştür ve altarı vermişsindir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.