Şimdi Ara

gereksiz yere korna çalmaları,cezası varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    trafik sağa doğru su gibi akıyor ve dur kalk gıdıyorlar
    sol taraf yol veriyor ve çıkış yapıyoruz,ama hemen arkamızdaki araçlar arkadan gelmek yerine sabırsız oldukları için,solumuzdan sağa gırmeye cabalıyorlar 3 tane yanyanalar
    ortlık karısık

el kaldırıp yol ısteyıp,hakkımız olarak ılerı ve sola l donusu yparken

herzamankı gıbı sorun yokken sıf kıllık olsun dıye bırı korna calıp dıgerlerınınde ona uyması

şikayet etsek cezası varmı.cunku durup napıyon desek bırde ınsanın ustune gelıyorlar.avrupa tabıkı sevmez bunları

• cezası var falaka

mahom agam gecen traktorun kornaya bastım diye falakaya çekti beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezasi mezasi yok bos yere ugrasma,emniyete kac defa makas atan,trafigi katleten goruntu gonderdim kabul etmiyorlar.Ekiplerinin tespit etmesi gerekiyormus.

Bu tahammulsuz insanlar yuzunden araba surmekten sogudum.Munkun oldugunca araba ile cikmiyorum.

• Gereksiz yere korna çalmanın cezası var.

"Yoldan çekil, ben geliyorum" mantığıyla selektörle önünde giden veya sollama yapan aracı taciz etmenin de
    Dönel kavşakta, kavşak içindekilere yol vermeden kavşağa girmeye çalışmanın da
    Otobanda sol şeridi devamlı işgal etmenin de
    Dörtlü uyarı sinyallerimizi "parketmedim, durakladım, hemen gideceğim" mantığıyla yakmanın da
    Dönüş için ayrılan şeride zamanında geçmeyip herkesin önüne geçmeye çalışmanın da.
    Hız limitlerini aşmanın da...

Vs vs gider böyle.

"Avrupalılar trafikte ne kadar medeni, herkers kurallara uyuyor", diyoruz ya, o medeni olmaktan değil, cezalardan korkmalarından.
    Bizde ise cezalar adam gibi uygulanmadığı için trafikte insanlar saçma sapan gidiyorlar, canlar gidiyor.
    İnsanlar kural çiğnedikleri zaman bile cezaya tepki gösterir oldular.

Mesela son güncel olay, otobanlarda ortalama hız uygulamasına tepki veriyorlar.
    İtalya'nın yüksek ücretli otobanlarında (geçen hafta İtalya'daydım, 100 Euro'dan fazla para ödedim otobanlarına) hız limiti 130 km/h ve kimse "basamayacaksak niye otobana para vereceğiz ki" demiyorlar. Dakikalarca Ferrari ile arka arkaya gittim, sonra ayrıldı başka yöne gitti.
    Bütün İsviçre'yi 120 km/h'ı aşmadan geçtim, 120'ye sabitledim, beni geçen de olmadı hiç.
    Aynı şekilde bütün Avusturya'yı 110 km/h hızla geçtim. Sollayan olmadı.

Almanya'nın hız limiti olmayan otobanlarında kimse kimseye önümden çekil diye selektör yapmadı.
    Arkadan kaptırmış geliyor olsa bile, orta şeritteki sollamak için sinyalini verdiği anda arkadan gelen frene basıp yavaşlıyordu.
    Hatta birkaç defa arkadan gelene sağlam fren de yaptırdı sollamaya çıkanlar. Burada olsa selektör ve korna yağmuruna tutulursunuz. Orada ise arkadan gelen yavaşlıyor, sollama yapanın hızına düşüyor, uzak mesafeden takip ediyor.
    Sollamasını yapan sollamasını bitirince, ki bu bazen konvoy sollayınca bir dakikadan fazla bir süre sürebiliyor, sağ sinyalini verip şeridine dönüyor, arkada bekleyen gıkını çıkarmıyor.
    Burada ise bunu yapsan cinayet sebebi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 3 Temmuz 2017; 15:32:10 >

• çoğu il dısından saygısız tatilci

napıyon sen desem dayılancaklar.bunların vatandaslıktan atılması lazım

sol ana yol trafıgı tek serıt ve elle yol ıstedım zaten dur kalk gıdıyorlardı
    sag akan trafıkte yol musayıttı yanı kontrollu ve hakkım olarak yola cıktık

bu arkadan gelen sabırsızlara ne oluyor anlamadım.bunları vurmak onlara haktır ama kanunlar işte
  • bal974 B kullanıcısına yanıt
    Medeniyetsiz insani ceza meza hicbisey korkutamaz

,ortadogu insaniyla da avrupa insani arasinda daglar kadar fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Medeniyetsiz insani ceza meza hicbisey korkutamaz

,ortadogu insaniyla da avrupa insani arasinda daglar kadar fark var.

Yap sen cezaları can yakacak şekilde, bak bu trafikte deli gibi kural hatası yapanlar nasıl muma dönüyor.
    Ama denetlemeyi de adam gibi yapacaksın ve herkese kuralları uygulayacaksın. :)

Selamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.