Şimdi Ara

Be My Eyes ile görme engellilere yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Be My Eyes ile görme engellilere yardımcı olun

Sayısı milyarlarla ifade edilen mobil cihaz kullanıcıları artık devasa bir ağ haline geldi. Bu ağa sadece gelir açısından bakarak yatırım yapanlar olduğu gibi insanlığın faydasına kullanmak isteyenler de çıkıyor. Be My Eyes bunlardan birisi.

Yardım ekosistemi

Be My Eyes, görme engelli olan kullanıcıların mobil cihazları üzerinden anlık yardım alabilmelerini amaçlıyor. Bunu da ekosisteme dahil olan diğer kullanıcılar üzerinden gerçekleştiriyor.

Ayrıca Bkz.Stranger Things oyunu indirmeye sunuldu

Uygulama görme engelli ve standart kullanıcı şeklinde katılımcıları ayırıyor. Görme engelli kullanıcı bir talebi olduğunda sistem standart kullanıcıları taramaya başlıyor ve onay aldığı kullanıcıya video araması başlatıyor.

Görme engelli kullanıcı talep ettiği konuyu cihazının kamerasını kullanarak açıklarken standart kullanıcı da sesli olarak talebi cevaplamaya çalışıyor. Çağrılar genelde 60 saniye içerisinde cevaplanıyor. Doğru kullanıldığı takdirde önemli bir eksikliği giderebilecek olan Be My Eyes ücretsiz.

Be My Eyes: Google Play II App Store

• iyiymiş boş vaktimde kullanırım, tabi insanları teşvik edecek şeylerde yapsalar daha iyi olurmuş.

• Bende gönüllüyüm. Böyle şeylerin artmasını umuyorum.

• Bizim memleketin insan kılıklı hayvanları suistimal edebilir, şimdiden üzülmeye başladım bile.

• Boş vaktimde kullanırım ne demek ?

• Güzelmiş. Evet müsait olunduğunda yardımcı olmak kimseyi eksiltmez sanırım. Yükleyip deneyelim nasıl olacak.

• Cihazınız bu sürümle uyumlu değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GÜZEL DUSUNULMUS

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.