Şimdi Ara

bearshare önizleme??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bearshare pro'da indirmekte olduğum avi uzantılı divx filmlerin önizlemesi için vlc player kullanıyorum.

sorum şu :700mb lık filmlerin en az kaç mb'ı ya da yüzde kaçı inmiş olsun ki önizlemesi açılsın. çoğu durumlarına sinir oluyorum ki filmler önizlemeyle açılmıyor ama sonunda film tamamen indi ki bir de ne göreyim sadece ses dosyasıymış, görüntü yok. boşuna indirmişim filmi. bu konuda çözüm bulan ya da fikri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

• sadece ses dosyası olup görüntü olmayan filmi ilk defa senden duydum
  • arkadaşım sadece sesle film olmaz o.
    olsa olsa şarkı olur.
    büyük ihtimalle indirdiğin filmin codeci yoktur sende o yüzden görüntü gelmiodur.
    k lite codec pack full kurarsan bence görüntüde gelir
  • Codec'lere sorun olabilir,güncel bir codec paketi yüklemeyi dene,ancak daha önce ben de karşılaştım bu durumla,gerçekten de sadece ses olabiliyor...
  • arkadaşlar dediğim gibi indirdiğim şarkı dosyası değil video dosyası diyor bearshare de ,boyutu da 700mb, avi uzantılı..
    k-lite codecle de denedim işe yaramadı...
  • Codec denediysen ve yine de olmadıysa indirdiğinin film olmama ihtimali var,inan bana Böyle saçmalıkları çok yapıyorlar...Virtual Dub'la video'yu açmayı bir dene,görüntü var mı? Ne hata verecek?
  • Kısa bir videomu oluoo ses dosyasıı ing.. konuşuor adamın teki..
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_fuad

arkadaşlar dediğim gibi indirdiğim şarkı dosyası değil video dosyası diyor bearshare de ,boyutu da 700mb, avi uzantılı..
    k-lite codecle de denedim işe yaramadı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome uzantılar
    11 yıl önce açıldı
    Utorrent, dosya indiremiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım aynısı benimde başıma geldi,ben de vlc player kullanıyorum ve genelde dosyanın 1/20'sini falan indirince vlc eğer varsa az da olsa görüntü gösteriyor(istisnalar kaideyi bozmaz:)sen de buna göre önizleme yap
  • evet theja arkadaşım
    aynen senin dediğin gibi yapmıştım daha önce bunu 10 saniye kadar görüntü verdi sonrasında film tamamen indikten sonra baktım ki sadece ses olarak ilerliyo avi uzantılı dosya, görüntü yok hatta bu indirdiğim film 2 cd lik 2.sini indirmiştim daha öncesinde ayna gibi görüntüsü vardı herşeyi sağlamdı sonrasında işte başından beri anlattığım filmin 1.sini çalıştıramadım görüntü olarak(2 cd lik filmin 1 ile 2. bölümü aynı release grubu, hemen hemen aynı boyutta) burda filmin tam adını söyleyemiyorum forumun kurallar gereği.şimdiye kadar 80-100 kadar film indirdim böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. ilginiz için teşekkür ediyorum. yapacak bir şey yok filmi sildim(tabi adına film denirse)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_fuad -- 7 Ağustos 2006; 20:59:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_fuad

evet theja arkadaşım
    aynen senin dediğin gibi yapmıştım daha önce bunu 10 saniye kadar görüntü verdi sonrasında film tamamen indikten sonra baktım ki sadece ses olarak ilerliyo avi uzantılı dosya, görüntü yok hatta bu indirdiğim film 2 cd lik 2.sini indirmiştim daha öncesinde ayna gibi görüntüsü vardı herşeyi sağlamdı sonrasında işte başından beri anlattığım filmin 1.sini çalıştıramadım görüntü olarak(2 cd lik filmin 1 ile 2. bölümü aynı release grubu, hemen hemen aynı boyutta) burda filmin tam adını söyleyemiyorum forumun kurallar gereği.şimdiye kadar 80-100 kadar film indirdim böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. ilginiz için teşekkür ediyorum. yapacak bir şey yok filmi sildim(tabi adına film denirse)...

Valla geçmiş olsun demekten başka yapacak bişi yok maalesef,arada oluyor böyle şeyler şimdi de mesela yaklaşık 1mb'lık bir dosya var ne aratsan banko çok yüksek oranda çıkıyor ve sahte bi dosya,insanlar bundan ne zevk alıyor anlamış değilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.