Şimdi Ara

.torrent uzantılı dosyaları indiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ISP nin kısıtlamasından dolayı bu uzantılı dosyalar inmiyor. Bu dosyaları indirmek için bir yöntem var mı ?

• Merhaba,

Var, ama ne kadar sağlıklı olarak çalışır bilemem..

Proxy ile bu sorunu aşabilirsiniz. Ama tatmin eder mi sizi bilemem.
  • Proxy sınırlaması da var hocam malesef. 11 MB la dosya çekiyorduk herşeyi yasakladırlar

• O zaman bilgi işlemci arkadaşınıza rica edip size özel bir kullanıcı oluşturmasını rica edin.

Sanırım, bir kuruluş/şirket içerisin de çalışıyorsunuz?
  • Yurt interneti kullanıyorum. Ethernetten alıyorum. Bağlantı ethernetten geliyor ve kullanıcı adı şifresi tarzı bir giriş istemiyor.
  • HSS kurabiliyorsan onu dene, proxy görevi görür.
  • bazı sitelerde .torrent dosyasını .txt uzantılı indirme şansınız var örneğin ****.com ayrıca bir site var adıhttp://txtor.dwerg.net/ torrent dosyasının bulunduğu sayfanın adresini yapıştırın size torrnet dosyasını .txt uzantılı olarak indiriyor sonra uzantısını değiştirin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama torrent indirdiğin sitelerin public olması gerekiyor üyelikle girilen sitelerde işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

bazı sitelerde .torrent dosyasını .txt uzantılı indirme şansınız var örneğin ****.com ayrıca bir site var adıhttp://txtor.dwerg.net/ torrent dosyasının bulunduğu sayfanın adresini yapıştırın size torrnet dosyasını .txt uzantılı olarak indiriyor sonra uzantısını değiştirin

Bu tekniği biliyorum ama bana üyelikli olanlar için bir yol lazım
    Cevap veren herkese teşekkürler
  • başka bi yerden flasha at torrent dosyalarını, öyle indir
  • Konu açamadığım için bu başlıktan yazıyorum. Umarım yardım edebilirsiniz.

Private Trackerlardan 2 gündür torrent indiremiyorum hem .torrent uzantılı dosyayı hemde torrentin kendisini. Ancak kickass **** gibi public tracker'larda sorun yok. Yardımcı olabilir misiniz ? Sorun benimle mi ilgili yoksa bağlantımla mı ?

Not: Bağlantım üniversitenin interneti ethernetle bağlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniliano

Konu açamadığım için bu başlıktan yazıyorum. Umarım yardım edebilirsiniz.

Private Trackerlardan 2 gündür torrent indiremiyorum hem .torrent uzantılı dosyayı hemde torrentin kendisini. Ancak kickass **** gibi public tracker'larda sorun yok. Yardımcı olabilir misiniz ? Sorun benimle mi ilgili yoksa bağlantımla mı ?

Seninde mi beytepe
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

Orijinalden alıntı: aniliano

Konu açamadığım için bu başlıktan yazıyorum. Umarım yardım edebilirsiniz.

Seninde mi beytepe

Tamam anlaşıldı olay bağlantıdan :D
    Evet beytepe hocam malesef :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.