Arkadaşlar herkeze selam öncelikle benim bir sorunum var bir kaç tanıdıktan .cda uzantılı cd ler aldım dışardan kendim içinde bi kaç film seçip almıştım .cda uzantılı track01 track02 dosyalarını açamıyorum hiç bir film programı windvd - powerdvd - xing mpeg player - I-On-vcd player - bsplayer - mv2 player - radlight - global divxplayer - jetaudio - winamp 5 - media player 7,9 - crystal pro - avi preview - zoom player vs vs aklıma gelmeyenlerde olabilir...Hiç biriyle açamadım bu film dosyalarını arkadaşlar vcd de yada vcd li müzik setlerinde seyrettiklerini söyledi bu sorunu çözebilecek bir player yada bir yol söylerseniz sevinirim sistemim win98 win me idi ikisindede gene seyredemedim internete 146 dan giriyorum zamanınm kısıtlı bir ton download yaptım indirdiğim hiç bir playerdan çözüm alamadım kesin çözümü bilen varsa cevap yazarsa sevinirim internete kısıtlı girdiğim için gereksiz yöntemlerle uğraşmasam iyi olur... İlgilenen ilgilenmeyen herkeze teşekkürler...
BS player. "kazaa lite codec pack" ile birlikte geliyor. bunu en son versiyonu baya bir formata destek vermekteymiş..
Dostum mb larını kontrol ediyor musun byte gözüküyor sanırım değil mi eğer öyleyse bende bir ara çok uğraşmıştım hiçbir şekilde bilgisayarda görüntü alamamıştım :(
eozen81 doğru diyorsun çünkü Music Cdlerinin şarkı uzantılarıda *.cda fakat onlarda sürükle bırak kopyalanmıyor.acaba bunun içinde bir kopyalayıcımı söz konusu...
Peki, .cda uzantılı müzik dosyasını nasıl sabit disteki arşivime olduğu gibi katabilirim? Arkadaşlardan birisinin de belirttiği gibi .cda uzantılı bu müzik dosyaları tut-bırak yöntemiyle sabit diske aktarılamıyor. Belki ben bunu net server'ıma upload edeceğim, kim bilir? Bir yolunu bilen varsa cevap bekliyorum.
Gençler soru sordum ehehe cevaplayan benim neyse .cda müzik dosyalarını mp3 e falan converter programlarıyla çevirebilirsiniz fakat .cda adlı video dosyasına ilkkez rastladım ben bayaadır bilgisayar kullanırım bilgimde vardır yani neyse .cda film dosyalarını k lite flanda filanda boş onlar çalıştırmıyor bilgisayarda playerlar formatı tanımadıklarını söylüyor avi prewievde boyutundan dolayı çalıştırmıyor çünkü .cda kopyalama koruması dalgası falan olduğundan kb olarak gözüküyor tekil özelliklerinde .cda yı film dosyası bu seyredebileceğim bir yöntem bilip kesin sonuca varan varsa bana cevap versin pls...
Win xp de seyrediliyormuş yanılmıyorsam bir ark izlemiş çünkü fakat win xp de media player 9x daha entegre ve daha stabil çalışıyor onunla alakası olabilir yada win xp yeni jenerasyon sonuçta onun bir etkisi olabilir ben denemedim ama xp de çalıştığını söyledi arkadaş emin değilim pek ihtimal vermiyorum benim şahsi fikrim tabi...
Hiç mi bir bilen yok yaw...
CDA=CD DIGITAL AUDİO dur açılımı. Normal vcd player kullanarak sadece sesini duyarsın. Bizde de vardı .CDA formatında film. Hala duruyor çalıştıracak bir player bulamadım...
bir düzeltme CDA=CD DATA AUDIO değil CD DIJITAL AUDIO demektir zaten cd data audio biraz saçma olur dediğin gibi bunlar sadece ses izleri olduğu video cd playera takınca sesten başka bir şey çıkmaz ok...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by thunder_27</i> <br />bir düzeltme CDA=CD DATA AUDIO değil CD DIJITAL AUDIO demektir zaten cd data audio biraz saçma olur dediğin gibi bunlar sadece ses izleri olduğu video cd playera takınca sesten başka bir şey çıkmaz ok... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [frndsp]
aynı sorunla ben de karsılastım ki ben de baya ugrastım olmadı
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by voodoo85</i> <br />Gençler soru sordum ehehe cevaplayan benim neyse .cda müzik dosyalarını mp3 e falan converter programlarıyla çevirebilirsiniz fakat .cda adlı video dosyasına ilkkez rastladım ben bayaadır bilgisayar kullanırım bilgimde vardır yani neyse .cda film dosyalarını k lite flanda filanda boş onlar çalıştırmıyor bilgisayarda playerlar formatı tanımadıklarını söylüyor avi prewievde boyutundan dolayı çalıştırmıyor çünkü .cda kopyalama koruması dalgası falan olduğundan kb olarak gözüküyor tekil özelliklerinde .cda yı film dosyası bu seyredebileceğim bir yöntem bilip kesin sonuca varan varsa bana cevap versin pls... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Converter programlarıyla mp3'e felan çevrilmiyor. elimdeki converter her işin altından kalktı fakat .cda'yı alamadım mp3'e. Israrla bu konuda bilgili bir arkadaş arıyorum.
cda uzantıları bildiğim kadarıyla müzik cd lerinde olur ve kopyala yapıştır ile pc ye aldığımızda görünür.Aynı zamanda boyutları çok ufaktır.Anlayacağınız cd ler kopya korumalıdır ve normal kopyalamada bize bu dosyaları verir.Bu cd'yi piyasadaki bir çok programla sorunsuz bilgisayara alabiliriz.(MusicMatch JukeBox,Media Player)
Gelelim senin sorununa.Aldığın dosyanın boyutu nedir?Eğer çok ufak bir boyuttaysa o dosyadan ümidi kes.Çünkü korumadan dolayı o filmi izleyemezsin.
iyi sallamışsın faruk tebrikler
arkadaşlar ben mp3leri, cda, wav falan filan uzantılı dosyaları cdex programı ile çeviri ve harddikime kopya yapıyorum. Her şey bu programda. voodoo85, cdex programını google de arat, download et ve gör.
OMER bakalım ama film dosyasını dediğin program mp3 veya wav falan yaparsa benim bir işime yaramaz mantıken değilmi ama deniyecem bir saolasın...Chaana sende media wizard , musicmatch jukebox yada yalnış hatırlamıyorsam jetaudio basic te çeviriyordu bu dediğim 3 programdan biriyle dene olacak ses dosyasını mp3 yapmak kolay film dosyasını nasıl seyredeceğim önemli onada bir sonuç bulamadım neyse ilgilenen ilgilenmeyen herkeze teşşekürler...Convert için eski bir yöntem daha biliyorum ama biraz karışık yapamazsan özel mesaj at oradan sana anlatırım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme