Şimdi Ara

Beat by dr dre pro mu Sennheiser HD 800 mü ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende beats pro var kulaklık çok temiz tiz bas veriyor seslerde tizden dolayı biraz yırtıcı cıkıyor şarkılarda sizce beats pro mu iyidir sennheiser hd 800-700 mü beats pro çok iyi dedikleri için satın aldım yorumlarınızı sadece bu 2kulaklık arasında yaparsanız sevinirim

teşekkürler.

• Beats ile hd700 veya 800'ü aynı cümle içinde geçirmek dahi küfür gibidir :)

Ama yeterince (yani bayağı) amfi gücünüz varsa 800'den şaşmayın. Eğer yoksa sakın almayın.
  • Beats'ten ciddi olarak HD800 ile aynı cümlede bahsedilemez bile. HD700'e gelirsek, Sennheiser'ın yakın zamanlarda yaptığı en büyük hatalardan biri olarak görüyorum. HD600/650 ile bile karşılaştırıldığında kulak tırmalayıcı. Bütçeniz ve amfiniz yeterliyse HD800 öneririm. Amfiniz yoksa Schiit, Audio GD stacklere veya tüplü olarak Bottlehead Crack'e bir göz atabilirsiniz. Başka bir ses profili istiyorsanız da Ether C, LCD X gibi farklı opsiyonlar da mevcut. Tamamen kulaklıktan ne istediğinize bağlı. Tamamen düz bir frekans grafiği mi, geniş soundstage mi, sub bass extension mı, detay mı olduğuna bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Udenizc -- 8 Nisan 2016; 20:11:47 >
  • ben müziği en sağlam şekilde duymak istiyorum en ince tınısından en yüksek basına kadar ama kulak tırmalamaksızın beats pro var şuanda bnde ama tizler fena yırtıyor kulağı son seste bas falan müthişte :S sizce beats iyimi dir bu fiyat segmentine göre?
  • Mair kullanıcısına yanıt
    imzami atiyorum.

Beats cok iyi bir pazarlama urunudur. Sennheiser hd800 ile kiyas bile edilemez.

Bu arada ust limitiniz nedir zira hd800 4k dolaylarinda tr de. Her ne kadar basliktaki 2 kulaklik desenizde bu tavsiyede bulunmak istiyorum. Bu rakamlara cikmadan yine ses anlamda iyi kulakliklar dusunurseniz bower wilkins p5 a goz atabilirsiniz. Kendim kullaniyorum cok da tavsiye ederim uzun arastirmalar ve incelemeler sonucu almistim.
  • Nasıl bir frekans profili istediğinize bağlı. Her şeyi yapabilen kulaklık yoktur. Bas mı arıyorsunuz detay mı, soundstage mi, tiz mi önce bunu belirlemeniz gerek. Ne dinleyeceksiniz mesela, hangi amfiye sahipsiniz bunlar en önemli sorular. Daha önce en azından mid-fi bir kulaklığınız oldu mu, bir kulaklıkta neyi sevdiğinizi biliyor musunuz? Ve beats kulaklık konusunda ciddi olan hiç kimseye önerebileceğim bir şey değil. Fikrinizin oluşması için biraz InnerFidelity ve head-fi'da vakit harcamanızı öneriyorum. Çünkü en iyisi neyse onu alalım diyip balıklama dalınacak bir konu değil, her kulaklığın avantajları ve dezavantajları vardır. Bazı kulaklıklar bir şeyi iyi yapar, diğerleri başka bir şeyi.
  • Bende amfi yok ne yazık ki amfiye mi en iyi sesi alırım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D sıradan son kullanıcı ürünleri ile bırakın ''en iyi'' ses almayı,ses bile alamazsınız hd800 den :D Sürmek için über güçlü kaynak gerektiren bir kulaklık kendisi. Birkaç mesaj yukarıdaki masaüstü amfi tavsiyelerinden biri veya o segmentte başka türev amfi gerekli sürebilmek için. Ve evet beats'ten çok daha iyi ,geri kalan bütün kulaklıklar da beats'lerden iyi olduğu gibi :D
  • İyi bir DAC ve Amfiniz olmadan HD800'ü alırsanız 800 doları çöpe atmış olursunuz. Bugatti Veyron alıp LPG ile kullanmaya çalışmakla eşdeğer. Yapmayın, etmeyin. Biraz Head-Fi'da, Innerfidelity'de, Reddit'te falan araştırın. HD800'ün treble'da herkesin beğenmeyeceği ufak bir çıkıntısı var, bas yetersiz gelebilir, profilini beğenmeyebilirsiniz. En iyi kulaklık diye bir şey yok, HD800'ün de yetersiz kaldığı yönler olacaktır, sadece "sizin için en uygun" kulaklık vardır. Elinizden geldiğince çok şey okuyun. Birkaç tane daha ucuz (300-400 USD aralığı) mid-fi kulaklık alın, neler sevdiğinizi bir öğrenin. Ne müzik dinlediğinizi söylerseniz birazcık olsun yardımcı olabiliriz. En iyi ses diye bir şey yok tekrar tekrar söylendiği gibi. Yapacağınız şeyler, sevdiğiniz müzik türünü söylerseniz çok daha yardımcı olunabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.