Şimdi Ara

BEATS BY DR. DRE EXECUTİVE - REPLİKA - 150 LİRA ACİL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
28
Favori
30.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet yanmakta kirmizi isik , 2 pille calisiyor ve dediginiz gibi diger tarafa basinca muzik duruyo :)
    unboxing yapmak ise guzel fikir hocam buyuk yardimin dokunur herkese :) gercekten kaliteli urun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.İ.N.G -- 17 Ekim 2012; 22:07:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.İ.N.G

@hellolef

evet yanmakta kirmizi isik , 2 pille calisiyor ve dediginiz gibi diger tarafa basinca muzik duruyo :)
    unboxing yapmak ise guzel fikir hocam buyuk yardimin dokunur herkese :) gercekten kaliteli urun.

Replika da mı bu özellik Hocam ? Biraz anlatsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

quote:

@hellolef

Hocam ürün benim elime daha geçmedi aslında ama orjinali ile arasında hiç bi fark yok gibi anlaşılması çok zor arkadaştan detaylı foto istediydim hiç bi kusuru yok zaten haftaya unboxing yapmayı düşünüyorum hocam ordan görerek karar verirsiniz tekrardan :)

• quote:

@hellolef

Orjinali almaya gerek yok bence hep markaya yatırım bu fiyata sizinde dediğiniz gibi bu kalite çok çok iyi :) Böyle düşünceli satıcılar olduğu sürece sorun çekeceğimizi sanmıyorum..
  • quote:

quote:

@hellolef

1.sinif replikada hocam dedigim o ozellikler :)
    orjinalinden ayirmak gercekten cok ama cook zor. Dun arkadasim da benden heves etti gorunce o derece , arastirdik 1 saat felab gercekten ayirt edilmiyo :)
    kaliteli urun gercekten.

anlatmaya gerk yok orjinal de ne varsa bunda da o var :)

• Kaç para onlar ya ben Beats Pro modeli gördüm ama replikası yokmuş. Bende denemek istiyorum en yakın zamanda.
  • Daha yeni kulaklık aldım ama bu ürün çok popüler. Almak isterim ama replika almak yerine sanki başka markanın orjinal olanını almak daha iyi gibi geliyor bana.
    ürünün replika olduğu orjinal ile karşılaştırıldığında neresi farklı çıkar? Kötü bir arkadaş çevrem var alıp bakarlar rezil oluruz
  • Hocam ürün bana ulaştı sanal pazardan ödeme onayını verdim herşey için teşekkür ederim 1-2 hafta içerisinde ürün elime tam anlamıyla geçince incelemesinide ayrı başlık altında yapıcam Tekrar herşey için teşekkür ederim.. Alacak olan arkadaşlar güvenerek alabilirler referanslarından biriside benim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Daha yeni kulaklık aldım ama bu ürün çok popüler. Almak isterim ama replika almak yerine sanki başka markanın orjinal olanını almak daha iyi gibi geliyor bana.
    ürünün replika olduğu orjinal ile karşılaştırıldığında neresi farklı çıkar? Kötü bir arkadaş çevrem var alıp bakarlar rezil oluruz

Başka markanın orjinal ürününe o kadar para vermeyin derim.
    Arkadaşların da dediği gibi ürünün ses kalitesi orjinaline çok yakındır.
    Tek farkı serial no.
    Serial no var fakat 10 haneli, orjinali 12 haneli.

quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Hocam ürün bana ulaştı sanal pazardan ödeme onayını verdim herşey için teşekkür ederim 1-2 hafta içerisinde ürün elime tam anlamıyla geçince incelemesinide ayrı başlık altında yapıcam Tekrar herşey için teşekkür ederim.. Alacak olan arkadaşlar güvenerek alabilirler referanslarından biriside benim. :)

Eyvallah, ben teşekkür ederim :)

• Orijinalden alıntı: cyanosis

Daha yeni kulaklık aldım ama bu ürün çok popüler. Almak isterim ama replika almak yerine sanki başka markanın orjinal olanını almak daha iyi gibi geliyor bana.

Başka markanın orjinal ürününe o kadar para vermeyin derim.
    Arkadaşların da dediği gibi ürünün ses kalitesi orjinaline çok yakındır.
    Tek farkı serial no.
    Serial no var fakat 10 haneli, orjinali 12 haneli.

kulak içi kulaklığım var.Siz solo mu studio mu hangisini önerirsiniz?
  • quote:

kulak içi kulaklığım var.Siz solo mu studio mu hangisini önerirsiniz?

Studio'yu öneririm.
    Neden derseniz ;
    Studio kulağa tam oturuyor, tam yalıtım sağlıyor.
    Solo hd kulağa tam oturmadığı için yalıtımı tam yapamıyor ve sesi tam alamıyorsunuz.
  • pro istiyorum beyaz getırtırmısın?
  • solo hd 1.sınıf ne kadar beyaz varmı yada getittirebilirimisinz birde ödeme şekli nasıl oluyor vevap verirseniz sevinirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

pro istiyorum beyaz getırtırmısın?

Evet, getirebilirim.
    Fiyatı 250 liradır, özel isteklerde önce kapora alıyorum.
    Sizin içinde uygunsa pm atabilirsiniz.
    Saygılar.

quote:

Orijinalden alıntı: ata1905

solo hd 1.sınıf ne kadar beyaz varmı yada getittirebilirimisinz birde ödeme şekli nasıl oluyor vevap verirseniz sevinirim :D

Solo hd 1. sınıf kalmadı, getirebilirim fakat önce kapora alıyorum.
    Ödeme şekilleri konuda mevcuttur.
    Saygılar.
  • Öncelşkle hızlı cevap verdiğniz için teşekkürler. Size Birkaç Sorum Daha Var ;

1. 1.SINIF SOLOHD NİN FOTOSU VARMI ELİNİZDE ? VARSA KOYARMISINIZ ?

2. 1.SINIF SOLOHDNİN FİYATI NE KADAR ?

3. SES KALİTESİ NASILDIR ?

4. BEN BÜYÜK İHTİMALLE ALICAM DA KAPORAYI SİZE NASIL GÖNDERİCEM ?

NOT: KESİN ALICIYIM SİZİ OYALAMIYORUM. Teşekkürler...
  • quote:

Öncelşkle hızlı cevap verdiğniz için teşekkürler. Size Birkaç Sorum Daha Var ;

1. 1.SINIF SOLOHD NİN FOTOSU VARMI ELİNİZDE ? VARSA KOYARMISINIZ ?

2. 1.SINIF SOLOHDNİN FİYATI NE KADAR ?

3. SES KALİTESİ NASILDIR ?

4. BEN BÜYÜK İHTİMALLE ALICAM DA KAPORAYI SİZE NASIL GÖNDERİCEM ?

NOT: KESİN ALICIYIM SİZİ OYALAMIYORUM. Teşekkürler...

Pm'den yanıtlandı.
  • Solo almak isteyen arkadaslara tavsiyem sakın solo falan almayın studio alın arasında fiyat farkı cok az. Teknosa da orijinal solo hd denedim benim 25 liralık philips kulakliklarimdan sadece az Bisey fazla bass veriyor o kadar. Ayrıca kulağa da oturmuyor yalıtımı tam sağlamıyor. O yüzden orijinal dahi olsa solo almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GICIKX

Solo almak isteyen arkadaslara tavsiyem sakın solo falan almayın studio alın arasında fiyat farkı cok az. Teknosa da orijinal solo hd denedim benim 25 liralık philips kulakliklarimdan sadece az Bisey fazla bass veriyor o kadar. Ayrıca kulağa da oturmuyor yalıtımı tam sağlamıyor. O yüzden orijinal dahi olsa solo almayın.

Buna Ne Diyeceksin cyanosis ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GICIKX

Solo almak isteyen arkadaslara tavsiyem sakın solo falan almayın studio alın arasında fiyat farkı cok az. Teknosa da orijinal solo hd denedim benim 25 liralık philips kulakliklarimdan sadece az Bisey fazla bass veriyor o kadar. Ayrıca kulağa da oturmuyor yalıtımı tam sağlamıyor. O yüzden orijinal dahi olsa solo almayın.

Buna Ne Diyeceksin cyanosis ?

Öyle bir demişsin ki sanki satıcı tam tersini söylüyor gibi o da aynı şeyi söylüyor yukarı ki mesajlara bakarsan ayrıca ben onun sattığı mala laf etmedim ki ürünün orijinali bile 50 lira eder max ondan bahsettim o modeli alacağınıza studio alın diyorum.

• quote:

quote:

quote:

@hellolef

1.sinif replikada hocam dedigim o ozellikler :)
    orjinalinden ayirmak gercekten cok ama cook zor. Dun arkadasim da benden heves etti gorunce o derece , arastirdik 1 saat felab gercekten ayirt edilmiyo :)
    kaliteli urun gercekten.

anlatmaya gerk yok orjinal de ne varsa bunda da o var :)

Acaba daha mı pahalıdır ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.