Şimdi Ara

TAG HEUER MONACO | MP4-12C / ADET 150 LİRA - 1 HAFTALIK FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar.
    Ürünler replikadır arkadaşlar, orjinal fiyatlarını bilmek istemezsiniz :)
    Ürünler son derece kaliteli ve şık duruyor, resimlerde pek belli olmuyor.
    Eskişehir'den elden gösterebilirim o zaman daha iyi anlayacaksınız kalitesini.

Ödeme seçenekleri ; Gittigidiyor.com, Sahibinden.com, Sanalpazar.com, Misli.com, Garanti ve Eskişehir'den elden teslim.

En uygunu sanalpazar.com'dur % 5 komisyon alır ve kargo indirimi vardır.

ADET FİYATI 150 LİRADIR, 1 HAFTALIK FİYATTIR.
    1 HAFTA SONRA TEKRAR 200'E ÇEKİLECEKTİR.

Saygılar.

Tag Heuer - Monaco

Tag Heuer - MP4-12C

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyanosis -- 25 Haziran 2013; 18:20:47 >

• Hocam bu marka gerçekten pahalı ama replikasının sıfırı ve daha güzel modelini 159 Tl'ye alabiliosunhttp://www.saatkolik.co/saat.php?uid=105
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

Hocam bu marka gerçekten pahalı ama replikasının sıfırı ve daha güzel modelini 159 Tl'ye alabiliosunhttp://www.saatkolik.co/saat.php?uid=105

Herkes istediği yerden almakta serbest tabiki.
    Ama sizin yaptığınız benim ilanımı kötülemekten ve reklam yapmaktan başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyanosis

quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

Hocam bu marka gerçekten pahalı ama replikasının sıfırı ve daha güzel modelini 159 Tl'ye alabiliosunhttp://www.saatkolik.co/saat.php?uid=105

Herkes istediği yerden almakta serbest tabiki.
    Ama sizin yaptığınız benim ilanımı kötülemekten ve reklam yapmaktan başka birşey değil.

Burası forum hocam herkes düşüncelerini yazmakta serbesttir , ve benim yaptığım da sizi ve alıcıları fiyat konusunda bilinçlendirmektir. Lütfen farklı yerlere çekmeyelim benim bu işten hiç bir karım yoktur ki reklam diyebilesiniz.

• alifrnc kullanıcısına yanıt
    siz mesaj atınca saatkoliğe baktım hemen şikayetvara da tabi :). şikayetvara sizde bir bakın isterseniz.
  • bunların orjinali 14.000 tl civarindaydı dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

bunların orjinali 14.000 tl civarindaydı dimi?

Aynen, o civarlarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.000 TL casio saat önerisi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı satışlar hocam . Güzel saaat .Gerçekten baktımda piyasasına çok fena .
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR SAATKOLİK TEN BİŞEY ALMAYIN TAMAMEN ADAM DOLANDIRMA ÜZERİNE YAPILMIŞ BİR SİTE. 1 SENEDİR UGRASIYOZ PARAMIZI ALMAYA DİKKt edin. hemen olurmu öyleşey biz size hemen dönecez diyorlar yine ses seda yok . . allah ınızdan bulun demekten başka çagremiz yok . cogu zaman telefonu bile acmıyorlar biz yandık siz yanmayın
  • saatin fotolarını flaşla değilde gün ışığında çekseniz birde daha iyi olmazmı
  • 1 hafta hiç dolmuyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.