Hocam aslında ben Tour almak ıstıyordum ama sanırım kutulu tasıma kaplı yedek kulaklık uclu satmıyorsunuz sadece kulaklık gelıyor. Powerbeatste tasıma kabı falan var mı kutuda? Ve ikisinin de detaylı resimlerini atar mısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: vforvendettavabs
Hocam aslında ben Tour almak ıstıyordum ama sanırım kutulu tasıma kaplı yedek kulaklık uclu satmıyorsunuz sadece kulaklık gelıyor. Powerbeatste tasıma kabı falan var mı kutuda? Ve ikisinin de detaylı resimlerini atar mısınız?
Evet, iki modelinde taşıma çantası vs. yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: Tezeraki
dostum 1. siniflardan tekrar gelecekse talibim.
1. sınıf olarak sadece studio getirmeyi düşünüyorum. İsteyenlere istediği modeli getirebilirim ama kapora almak şartıyla.
İlanıma bakar mısınız yardımcı olabilirsiniz belki ?
Parça satışı yapamıyorum malesef.
Getirme gibi bir şansınız olur ise pm atarsanız sevinirim. Teşekkürler
İlginize teşekkür ederim arkadaşlar. Elimde 1. sınıf ürün kalmadı. Yarın yeni sipariş vereceğim, gelecek ürünler ; 1. sınıf studio (Siyah-beyaz) 1. sınıf solo hd (Beyaz) 1. sınıf mixr (Siyah) 2. sınıf mixr (Siyah-Beyaz-Kırmızı) 1. sınıf tour (Kırmızı-Beyaz) 1. sınıf tour - controltalklı model (Kırmızı)
Studio kulaklık çok iyi. Bayıldım. Ses kalitesi muhteşemin de ötesinde. Beklediğimden de iyi çıktı. Herkese tavsiye ederim. Arkadaşıma denettim o da almayı düşünüyor.
selam bana 2.sinif solo hd açık mavı (light blue) , sarı siyah . zebra desenli ve chrome renkleri var mı chrome mavi yeşil ve kırmızı
quote:
Orijinalden alıntı: edzzz
selam bana 2.sinif solo hd açık mavı (light blue) , sarı siyah . zebra desenli ve chrome renkleri var mı chrome mavi yeşil ve kırmızı
2. sınıf ürünlerde bu kadar çeşit yok malesef. Dediğiniz çeşitlerde sadece studio modelinden mevcuttur.
solo hd için hangi renkleri getirebilirsin yada var peki
quote:
Orijinalden alıntı: cyanosis
İlginize teşekkür ederim arkadaşlar. Elimde 1. sınıf ürün kalmadı. Yarın yeni sipariş vereceğim, gelecek ürünler ; 1. sınıf studio (Siyah-beyaz) 1. sınıf solo hd (Beyaz) 1. sınıf mixr (Siyah) 2. sınıf mixr (Siyah-Beyaz-Kırmızı) 1. sınıf tour (Kırmızı-Beyaz) 1. sınıf tour - controltalklı model (Kırmızı)
İsteyen arkadaşlar önceden ayırtabilir. Saygılar.
hocam 1.sınıf solo hd getirtiyordun vazgeçtin sanırım :D