Merhaba dostlar başlıkta da gördüğünüz gibi bu 3 kulaklık arasında kararsız kaldım. Aslında elma ile armudu karşılaştırmanızı istiyorum fakat kablolu kablosuz hiç sorun değil kablolu da kullanırım kablosuz da. Fakat beni tatmin etmeyecek bir kulaklık almak istemem. Bu yüzden aralarındaki en kaliteli sesi veren kulaklık hangisi onu öğrenmek isterim. Ne yazık ki hiç birini deneyemedim.
Not: Hepsini aynı fiyatlara 50-100 lira farkla bulabiliyorum.
Beats biraz daha reklam görüntü markası bunu herkes biliyor fakat executive studio ve solo gibi bir markası değil bu yüzden acaba sesi daha mı kalitelidir diye düşünüyorum. Ve çok temize faturalı kutulu şekilde buldum.
Sennheiser ses konusunda çok övülen bir marka fakat 4 serisi kaliteli midir bilmiyorum. Çünkü biraz daha giriş seviyesiymiş gibi geliyor dışarıdan. Aynı şekilde çok temiz ve kutulu bulabiliyorum.
Bose ise zaten herkesin çok övdüğü bir kulaklık. Fakat biraz olumsuz yorum da gördüm ve sizlere sormak istedim.
Not: Önerilere açığım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme