Şimdi Ara

Beats'in CEO'su Jimmy Iovine ile Apple, özel danışmanlık için görüşmeler yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beats'in CEO'su Jimmy Iovine ile Apple, özel danışmanlık için görüşmeler yapıyor

ABD’nin saygın yayın organlarından New York Times’ın iddiasına göre, müzik dünyasının dev isimlerinden Interscope Records’ın ve popüler ses ekipmanları markası Beats’in eş kurucusu olan Jimmy Iovine, Apple’a özel danışman olabilir.

Süreçle ilgili bilgi sahibi olan iki farklı kaynağın aktardığı bilgilere göre Apple yetkilileri ile Beats CEO’su Jimmy Iovine, özel danışmanlık konusunda görüşmeler yapıyor. Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, Jimmy Iovine Apple ekibine Tim Cook’un özel danışmanı olarak katılacak ve sadece Tim Cook’a karşı sorumluluk taşıyacak.

Aslında Apple’a yakın üst düzey isimlerden biri olan Jimmy Iovine  Apple’ın 2000’li yılların başından itibaren başlayan müzik serüveninin birçok aşamasında Apple ile temaslarda bulunmuştu. Bu zaman zarfında Jimmy Iovine, Apple’ın abonelik bazlı müzik servisi kurması için çok defa girişimlerde bulunmuş ancak bu girişimler uzun bir süre cevapsız kalmıştı. Son olarak Beats Music’in faaliyete geçmesinden kısa bir süre önce Jimmy Iovine’ın Apple’ın üst düzey yöneticileriyle görüştüğü basına yansımıştı.

• harman kardon varken beats de kimmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple adam topluyor.
    Yeni bir Pepsi'nin CEO su olayı yaşanmasın
    (Steve'i kovmuşlardı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

harman kardon varken beats de kimmiş.

B&o varken Harman kardon da kimmiş
    Şaka bir yana, olay Beats Audio değil zaten. Keşke haberi okuyup yorum yapsaydınız.
  • Apple müzik işine girmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanyildiran

Apple müzik işine girmesin.

Apple zaten İTunes, İPod ile yıllar önce girdi.
  • ne testi

• 3.2 milyar dolara satin aliyorlar beats i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

ne testi

Kırık testi.

• beats i beats yapan malzemelerdeki kaliteyi veren monster idi.htc ile iş yapacakken bu firma beats den ayrıldı.kendi ürünlerini yapmaya başladı.beats tam apple kitlesinin büyük bölümüne hitap eden cafcaflı pahalı ama içi boş ürünler çıkarıyor.htc de oldu android camiası aman bi eqo ayarı bişi değil dedi ama apple da olacak şimdi ortalık yıkılacak ooo bizde beats varda bilmem nede.

apple ın ses kalitesi güzel zaten bitek grafik eko getirsin kullanıcı kendine göre ayarlasın başka bişeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

quote:

Biri şuna söylesin ; Apple iPhone'dan ibaret değil ... Yaşı yetmemiş belli ki , bir ara Apple sadece iPod'lardan para basıyordu... Hey yavrum hey , böyle yorumlar görünce katılıyorum gülmekten ya

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt

• burda hic beats veya apple kullanmamıs bebeler geliyor laf leblebisi yapıyor macbookla air var sesi oldukca tatminkar boom yuklerseniz zaten amfi takmıs gibi oluyor ayrıca htc one m7 kullanıyorum
    sesi o kdr ahım sahım degil beats balon bence
    kulaklıklarını kullanmadım o yuzden yorum yapmıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: carnador

quote:

Biri şuna söylesin ; Apple iPhone'dan ibaret değil ... Yaşı yetmemiş belli ki , bir ara Apple sadece iPod'lardan para basıyordu... Hey yavrum hey , böyle yorumlar görünce katılıyorum gülmekten ya

Ağır gelmiş adama

• Para basan apple artık daha fazla para basacak.

• Apple bunu yaparsa çok büyük iş olur
  • once su iphone'lara stereo ses cikisi yapsinlar.mono hoparlorleri berbat otesi.htc one'nin boom sound'u ornek alsinlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

burda hic beats veya apple kullanmamıs bebeler geliyor laf leblebisi yapıyor macbookla air var sesi oldukca tatminkar boom yuklerseniz zaten amfi takmıs gibi oluyor ayrıca htc one m7 kullanıyorum
    sesi o kdr ahım sahım degil beats balon bence
    kulaklıklarını kullanmadım o yuzden yorum yapmıcam

htc one'in boom sound'u ahim sahim degil mi.?sen bence bi kulaklarini temizlet.su an akilli telefonlar icinde en temiz ve yuksek ses veren cihazi.yorum yaparken biraz objektif olun.
  • İlk çıktığı günden bu yana Beats'in birçok ürünü kullanmışlığım var.Kulaklıkları konusunda yorum yapacak olursam rap ve türevi müzikler dinlediğim için memnundum ve bana göre Studio-Pro modelleri dışındakiler çöp.Beats'ler tiz yönünden zayıf ve distorsiyon konusunda sicili temiz değil.

Önceki bilgisayarımda Beats amfisiyle beraber Beats ses sistemi vardı ve bugüne kadar sayısız notebook kullandım, piyasadaki Harman Kardon'lu Bang Olufsen'li Dynaudio'lu JBL'li notebooklar bu kalitede değildi.Özellikle kulaklık konusunda çoğu sınıfta kalıyordu.Bahsettiğim cihazlar da üst düzey oyuncu bilgisayarları bu arada.Mobilde de HTC'nin ürünleri ses konusunda açık ara önde.Özellikle ses konusundaki tecrübesiyle tanıdığımız Sony'den bile iyi durumda.Bahsedilen üst düzey markalarda yüksek meblalar ödenerek üst düzey ses deneyimi alınabiliyor orası kesin fakat mobil ve pc sektöründe Beats kadar ses getiremiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

İlk çıktığı günden bu yana Beats'in birçok ürünü kullanmışlığım var.Kulaklıkları konusunda yorum yapacak olursam rap ve türevi müzikler dinlediğim için memnundum ve bana göre Studio-Pro modelleri dışındakiler çöp.Beats'ler tiz yönünden zayıf ve distorsiyon konusunda sicili temiz değil.

Önceki bilgisayarımda Beats amfisiyle beraber Beats ses sistemi vardı ve bugüne kadar sayısız notebook kullandım, piyasadaki Harman Kardon'lu Bang Olufsen'li Dynaudio'lu JBL'li notebooklar bu kalitede değildi.Özellikle kulaklık konusunda çoğu sınıfta kalıyordu.Bahsettiğim cihazlar da üst düzey oyuncu bilgisayarları bu arada.Mobilde de HTC'nin ürünleri ses konusunda açık ara önde.Özellikle ses konusundaki tecrübesiyle tanıdığımız Sony'den bile iyi durumda.Bahsedilen üst düzey markalarda yüksek meblalar ödenerek üst düzey ses deneyimi alınabiliyor orası kesin fakat mobil ve pc sektöründe Beats kadar ses getiremiyorlar.

simdi bu yorumun altina "yok yaw olurmu oyle sey ayfonun sesi boyle muhtesem soyle kaliteli beats'i de aldik.ucariz" diye yorumunu yapacak:-)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.