Şimdi Ara

Beats new studio mu pro mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beats kulaklık alcam ama new studio mu alsam yoksa pro mu karar veremedim.Yardımcı olursanız sevirim.

• C şıkkı hiçbiri

SENNHEISER Momentum

Sony Mdr-1 RNC ikisinden birini seçmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

C şıkkı hiçbiri

SENNHEISER Momentum

Sony Mdr-1 RNC ikisinden birini seçmelisin.
    sennheiser fanları geldi yine :D görüntü olarak studio sesse pro derim kardeşim :D
  • Görüntü olarak iyi olabilir ancak ses kalitesi sahne genişliği malzeme kalitesi işçilik gibi konularda bahsettiğim kulaklıklardan çok geride varsa aksi bir durum buyrun anlatın bizide yanlışımızdan döndürün. Ancak iki dj kulağına takmış sizde onların kliplerini izlemekten öteye geçemediğinizi o etkiyle bu yorumu yaptığınızı tahmin etmek zor olmasa gerek.
  • travers kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şu an zaten beats tour kullanıyorum çok memnunum.Beats i çoğu kiişi sadece görüntüsü var diye eleştiriyor fakat alakası yok.Gerçekten parasını sonuna kadar hakeden bi kulaklık.,
  • Ayrıca görüntü de önemli sennheiser veya sony kulaklıklar görüntü olarak beatsin yanından geçemez ama sesi bilmem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih Koyuncu -- 22 Nisan 2014; 19:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

sennheiser fanları geldi yine :D görüntü olarak studio sesse pro derim kardeşim :D

eyv bro :)
  • Size mutluluklar dilerim beats kulaklıklarınızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih Koyuncu

Kardeşim şu an zaten beats tour kullanıyorum çok memnunum.Beats i çoğu kiişi sadece görüntüsü var diye eleştiriyor fakat alakası yok.Gerçekten parasını sonuna kadar hakeden bi kulaklık.,

hocam beats tour kulaklığın bass oranı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir ergen vakası

quote:

hocam beats tour kulaklığın bass oranı nasıl?

çok iyi gerçekten verdiğiniz paraya sonuna kadar değer zaten beats kulaklıkları bu kadar sevdiren basıdır :)
  • Sırf görüntü icinde 1000 liranin ustende bir meblağ veremem. Ses kaliteside o kadar iyi degil(fiyatini haketmeyen performans). Arkadasa katiliyorum momentum diyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcan -05-

Sırf görüntü icinde 1000 liranin ustende bir meblağ veremem. Ses kaliteside o kadar iyi degil(fiyatini haketmeyen performans). Arkadasa katiliyorum momentum diyorum bende.

ya lütfen o kulaklıkla bir parça bile dinlemeyenler burda yorum yapmasın.Senheise,akg,yamaha vb. denemediğim model kalmadı hiçbirinde beatsteki malzeme kalitesini,bass kalitesini,tasarım kalitesini bulamadım.beats hariç hepsi sanki bilgisayarcıdan alınmıs 30-40 tl lik kulaklık gibi duruyo.benim için önemli olan %50 ses %50 görüntü
  • quote:

quote:

Sırf görüntü icinde 1000 liranin ustende bir meblağ veremem. Ses kaliteside o kadar iyi degil(fiyatini haketmeyen performans). Arkadasa katiliyorum momentum diyorum bende.

ya lütfen o kulaklıkla bir parça bile dinlemeyenler burda yorum yapmasın.Senheise,akg,yamaha vb. denemediğim model kalmadı hiçbirinde beatsteki malzeme kalitesini,bass kalitesini,tasarım kalitesini bulamadım.beats hariç hepsi sanki bilgisayarcıdan alınmıs 30-40 tl lik kulaklık gibi duruyo.benim için önemli olan %50 ses %50 görüntü

Alıntıları Göster
    Birader kullandım biliyorum kullanmadan yorum yapmayın diyorsun. Senin gibi kulaklık gurmesi varken bize ne söz düşer. Birde çoğu markayı kullanmışsın sennheiser hd 600,800,momentum kullandınmı da sen bu yorumu yapabiliyorsun.Sonunda benim için %50 ses, %50 görüntü demişsin , buda sadece sanin görüşün ve isteklerin benim isteklerimi nerden bilipte anlamayan bilmeyen yapmasın gibi bir yorum diyorsun. Düzgün bir cevapla da giriş yapabilirdin böyle saygısızca bir çıkış yapmasanda olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcan -05- -- 24 Nisan 2014; 11:37:00 >

• yusufcan -05- kullanıcısına yanıt
    yorum yapanların beatsi kötüleyen insanların çoğu hayatında bir kez bile beats kullanmayan insanlar.
  • yusufcan -05- kullanıcısına yanıt
    Ben sennheiser veya sony mi demedim beats pro mu mixr mi dedim.Zaten ben o kadar kulaklık arasndan seçeneğimi 2ye düşürdüm.Bilgisi olan veya kullanan arkadasların yardım etmesini rica ettim.
  • quote:

Ben sennheiser veya sony mi demedim beats pro mu mixr mi dedim.Zaten ben o kadar kulaklık arasndan seçeneğimi 2ye düşürdüm.Bilgisi olan veya kullanan arkadasların yardım etmesini rica ettim.
    Neyse boş ver sen içine sineni beğendiğini al . Alacağın kulaklığı da güle güle kullanmanı dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcan -05- -- 24 Nisan 2014; 12:14:35 >
  • quote:

Neyse boş ver sen içine sineni beğendiğini al . Alacağın kulaklığı da güle güle kullanmanı dilerim.
    ağır beats fanı tamam sen 1000 liraya aldığın kulaklıkla %50 ses al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

%50 mi hocam rakamları fazla veriyorsun :)) Noise canceling de yoktur beats'ta kim bilir ;)
  • quote:

quote:

%50 mi hocam rakamları fazla veriyorsun :)) Noise canceling de yoktur beats'ta kim bilir ;)

Alıntıları Göster
    Allah bilir Youtube'dan, Fizy'den, Ücretsiz Spotify'dan filan şarkı dinliyorsunuzdur

• quote:

quote:

kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.