Şimdi Ara

Beats solo 2 vs Solo hd

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir sorum olacaktı ben beats almayı düşünüyorum d&r dan ama solo hd mi yoksa solo 2 mi alsam karar veremedim ikisinide alacak param var ama yani aralarında ki farklar neler yada siz hangisini önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ejderumut

Arkadaşlar size bir sorum olacaktı ben beats almayı düşünüyorum d&r dan ama solo hd mi yoksa solo 2 mi alsam karar veremedim ikisinide alacak param var ama yani aralarında ki farklar neler yada siz hangisini önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bence solo HD fakat gidip denemenizi öneririm.

• Yani solo 2 yeni geldigi için onu denemiştim ama yani solo hd yi deneyemedim yani farklarını tam olarak bilmiyorum yani denemiş birisi varsa yani çok fark var mı aralarında yani solo hd 400 lira ama solo 2 650 lira arada baya fark var boşuna para vermeyelim sizce hangisi daha rahat ve güzel ses veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ejderumut

Yani solo 2 yeni geldigi için onu denemiştim ama yani solo hd yi deneyemedim yani farklarını tam olarak bilmiyorum yani denemiş birisi varsa yani çok fark var mı aralarında yani solo hd 400 lira ama solo 2 650 lira arada baya fark var boşuna para vermeyelim sizce hangisi daha rahat ve güzel ses veriyor

Rahatlık olarak solo daha rahat fakat seste solo HD daha ön planda şahsi fikrim tabii

• Kesin almışsındır ama sony xb910 a da bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.