Şimdi Ara

Beats Solo 3 - Az Kullanılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Beats Solo 3 - Az Kullanılmış
    Merhaba dostlar. Ürünün kutusu, faturası her şeyi duruyor ama garanti süresi doldu. 08.10.2018 faturalı. Garanti süresi dolmadan yaklaşık 1 ay önce 9. ay da gereksiz bir sebepten değişime verdim belki yenilerler diye ve değiştireceklerini zannetmiyordum ama sıfır ürün olarak değiştirdiler. Aldıktan sonra da pek kullanmadım çünkü üst modeli 2 hafta sonra hediye olarak geldi. Fotoğraflardan da göreceğiniz gibi yeni bir ürün. 48 saat pil ömrü var. 2 yıl sorunsuz bir şekilde kullandım, uzun süreli kullanımlarda kulağı ağrıtmıyor, hızlı şarj özelliği var.

Üst modelin kablolarıyla bunun kablolarını değiştirdim yani kabloları da orijinal ve yeni olarak veriyorum.

Kargo şirketi fark etmez kargo ücretini de ödeyebilirim. istanbul içi elden teslim edebilirim.

Beats Solo 3 - Az KullanılmışBeats Solo 3 - Az KullanılmışBeats Solo 3 - Az KullanılmışBeats Solo 3 - Az KullanılmışBeats Solo 3 - Az KullanılmışBeats Solo 3 - Az Kullanılmış
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Arkadaşlar ürün forum dışında bir kişiye satıldı, uzun zamandır foruma giremediğim için başlığı güncelleyemedim kusura bakmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.