Chrome Youtube içeriklerini göstermiyor.
Merhaba arkadaşlar.
Bir kaç haftadır google chrome tarayıcımla youtube 'u kullanmak istediğimde bir takım problemler yaşıyorum.
Youtube bana sadece anasayfa'daki videoları gösteriyor ama arama yaptığımda hiçbir sonuç göstermiyor.
Anasayfam şu şekilde: Videolar sıkıntısız bir şekilde gözüküyor. Böyle bakınca hiçbir sorun yok.
Yalnız, videolardan herhangi birini açtığımda videoların altında veya sağında solunda hiçbir içerik gözükmüyor. Sadece açtığım video gözüküyor. Sadece anasayfamda karşıma denk gelen videoları izleyebiliyorum onun dışında hiçbir şekilde video açamıyorum. Kanallara girdiğimde de hiçbir içerik çıkmıyor sayfaları bomboş gözüküyor.
Şu şekilde:
Arama yaptığımda da arama sonuçları şu şekilde:
Diğer tarayıcılardan girmeyi denediğimde hiçbir problem yaşamadım. Onlarda sıkıntısız bir şekilde youtube 'u kullanabiliyorum ama google chrome böyle yapıyor. Başka hiçbir sitede bir problem yok.
Çözüm olabilir diyerek chrome tarayıcı geçmişini ve çerezleri sildim hiçbir şekilde fayda etmedi. Chrome 'u silip sıfırdan indirip tekrar kurdum yine bir sonuç elde edemedim. Youtube 'dan çıkış yapayım belki öyle düzelir dedim o da işe yaramadı. Aklıma deneyecek başka bir yöntem gelmedi. Bu konuda yardımlarınıza ve çözüm önerilerinize ihtiyacım var.
Citizen Saatime Kordon Nereden Bulabilirim?
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 2.429 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El