Şimdi Ara

Chrome Youtube içeriklerini göstermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç haftadır google chrome tarayıcımla youtube 'u kullanmak istediğimde bir takım problemler yaşıyorum.

Youtube bana sadece anasayfa'daki videoları gösteriyor ama arama yaptığımda hiçbir sonuç göstermiyor.

Anasayfam şu şekilde: Videolar sıkıntısız bir şekilde gözüküyor. Böyle bakınca hiçbir sorun yok.

Yalnız, videolardan herhangi birini açtığımda videoların altında veya sağında solunda hiçbir içerik gözükmüyor. Sadece açtığım video gözüküyor. Sadece anasayfamda karşıma denk gelen videoları izleyebiliyorum onun dışında hiçbir şekilde video açamıyorum. Kanallara girdiğimde de hiçbir içerik çıkmıyor sayfaları bomboş gözüküyor.

Şu şekilde:

Arama yaptığımda da arama sonuçları şu şekilde:

Diğer tarayıcılardan girmeyi denediğimde hiçbir problem yaşamadım. Onlarda sıkıntısız bir şekilde youtube 'u kullanabiliyorum ama google chrome böyle yapıyor. Başka hiçbir sitede bir problem yok.

Çözüm olabilir diyerek chrome tarayıcı geçmişini ve çerezleri sildim hiçbir şekilde fayda etmedi. Chrome 'u silip sıfırdan indirip tekrar kurdum yine bir sonuç elde edemedim. Youtube 'dan çıkış yapayım belki öyle düzelir dedim o da işe yaramadı. Aklıma deneyecek başka bir yöntem gelmedi. Bu konuda yardımlarınıza ve çözüm önerilerinize ihtiyacım var.

• Merhaba

Win / R yapın daha sonra Regedit yazıp açın (Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings) ayarlarına gelin daha sonra boş bölüme tıklayıp ikili veriye tıklayın ProxySettingsPerUser adında ikili veri ekleyin oluşturun daha sonra buraya çift tıklayıp 0 olan değere 1 ekleyin zaten var ise sadece oraya tıklayıp 1 yazın. Sorununuz hala devam ediyorsa Malwarebytes programını indirip tarama yapıp tekrar deneyin :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.