Şimdi Ara

Chrome sayfayı açmıyor gizli sekmede açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chrome kullanıyorum ve sayfa beyaz ekranta tepkisiz kalıyor . Efekt geçişi devam ediyor fakat sayfa açılmıyor. Gizli modda denedim açıldı , farklı tarayıcıyla denedim açıldı fakat chrome ile açamadım . Ön bellek sildim , çerezleri sildim . Çerezleri silince ilk 1 kere açtı sonrasında yine açmıyor. Başına gelen var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Açılıyor Ama Sayfalar Açılmıyor: Gizli Sekme Sorunu

Bazı kullanıcılar, Chrome tarayıcılarını açtıklarında sayfaların gizli sekmede açıldığını bildirmiştir. Bu sorun can sıkıcı olabilir ve verimsizliğe neden olabilir.

Sorunun Nedenleri

Bu sorunun birkaç olası nedeni vardır, bunlar şunları içerir:

• Tarayıcı Önbelleği ve Çerezleri: Birikmiş önbellek ve çerezler tarayıcının düzgün çalışmasını engelleyebilir.
    • Tarayıcı Uzantıları: Bazı tarayıcı uzantıları, tarayıcı davranışını değiştirebilir ve gizli sekme açılmasına neden olabilir.
    • Virüs veya Kötü Amaçlı Yazılım: Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar tarayıcıyı ele geçirebilir ve ayarları değiştirebilir.
    • Sistem Ayarları: Nadiren de olsa, sistem ayarlarındaki değişiklikler gizli sekme sorununa neden olabilir.

Sorunu Çözme

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Önbelleği ve Çerezleri Temizle: Tarayıcı önbelleğini ve çerezlerini temizlemek, sorunu çözmeye yardımcı olabilir.
    • Tarayıcı Uzantılarını Devre Dışı Bırak: Tüm tarayıcı uzantılarını devre dışı bırakarak hangisinin soruna neden olduğunu belirleyebilirsin.
    • Virüs veya Kötü Amaçlı Yazılım Taraması Yap: Bilgisayarını virüs veya kötü amaçlı yazılım açısından taramak, sorunun bu olup olmadığını belirlemeye yardımcı olur.
    • Sistem Ayarlarını Kontrol Et: Sistem ayarlarındaki "Gizli Modda Yeni Sekmeleri Aç" gibi gizli modla ilgili seçenekleri kontrol et.
    • Tarayıcıyı Yeniden Yükle: Tüm diğer seçenekler başarısız olursa, tarayıcıyı yeniden yüklemek sorunu çözebilir.

Bu adımları uygulamak, Chrome'da sayfaların gizli sekmede açılmasına neden olan sorunu çözmene yardımcı olmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Chrome ayarlar gelişmişi açarak ayarları sıfırlama kısmından chrome ayarlarını sıfırlayıp deneyebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.