mrb arkadaşlar google chromeyi tıkladığımda 3 tane başlangıc sayfası acılıyor 2 si google 1 de fecebook ayarlardan denedim olmadı bana dedaylı bi cekilde nasıl kurtulcam bunardan yazarmısınz
chrome kaldır,kaldırırken tarama verilerini temizle falan çıkcak onları işaretle tekrar kur
tmm deniyim tekrar kurduğum da bu sorun gelmez demi
sanmıyorum
kırmızılı yerlere tıkla,ikisinide google.com yap baska sayfalar varsa sayfaların yanındaki çarpıya bas iptal et
yeniden kurdum ve aynısını nı yapıyor tam 2 saatir başındayım bilgisayarın denetim masasında son kurulu şeyleri bile baktım bazılarını sildim ama gene aynısını yapıyor bu yha
belirli bir sayfayı ve sayfaları aç de,google den baska sayfalar varsa kaldır onları
kardeş aynı sorun bende de var ve sanırım facebook virüsünden kaynaklanıyor. Facebookdaki virüslü linke kardeşim tıklamış o andan sonra bende de başladı anlattığın olay.
Sana bir soru soracağım. Chrome ayarlar kısmından uzantılar a tıklayınca pcde yüklü uzantıları mı açıyor yoksa chrome web store´a mı giriyor? Sanırım virüs yüzünden yüklü uzantıları göremememiz için chrome web store´a yönlendiriyor. Eğer sende de bendeki gibi öyle oluyosa pc ne virüs bulaşmış olabilir.
beyler aynı virüs bana da bulaştı. üzerinde yorum yazın altında da profil resmi ve video oynatma butonu vardı arkadaşım bana videoya tıkla bende açılmıyor sende açılacak mı dedi tıkladım flash player istedi yükledim sayfa kapandı.tekrar açtığım da google chrome 3 tane sekme açıyordu.Kaldırdım tekrar kurdum olmadı.sistem geri yükledim olmadı format attım.format atılana kadar başka bilgisayarda takılayım dedim ana sayfa da sürekli güya +18 sayfaları beğenmişim gibi haberler çıkıyor hemen hesabımı dondurdum.
bu virüs çok sağlam bi virüsmüş nette haberlerde okumustum
evet benim fecebook da da vardı kendi resmimden güya vido yapmış 3 gündür beri kaldırmakla uğraştım o video yu alahdan indir dediği şeyi indirmedim
aynı sorun bendede var arkadaşlar ınternet virüslerini esed'ten tarattım 'c:/temp/Flashplayer.exe dosyasını sildim virüs bu ama hala aynı sıkıntı var 3 sayfa açılıyor düzeltemedim ve benim beğenmediğim bütün facebook sayfaları beğenilmiş tek tek silmekle uğraştım lanet video yüzünden uğraşıyorum kaç gündür
masaüstünde chrome kısayoluna sağ tıkla özelliklere bas. hedef kısmında chrome.exe den sonra yazan web adresleri varsa sil.
KESİN ÇÖZÜM
Başlat Çalıştır “regedit” komutu giriyoruz ve enterliyoruz. Hkey_local_machine-software > policies > google > chrome > adımlarını takip ettikten sonra "fdfsfclbonhleeank" şeklinde karmaşık isimde dosya olacaktır. Siliyoruz ve tarayıcımızı yeniden başlatıyoruz.
virüsle felan alakası yok
@dicey Teşekkürler işe yaradı
dicey Sırf teşekür etmek için siteye kaydoldum Teşekürler kardeşim sağolasın.. :)
bende teşekkür için kayıt oldum siteye,yalnız bişey daha danışmak istiyorum söylediğiniz şekilde uygulayınca düzeliyo evet, fakat belli bir süre sonra tekrar nüksediyo aynı durum sürekli chrome'un altında 1 ile kodlanmış farklı harflerin yanyana bulunduğu şey çıkıyo her defasında siliyorum düzeliyo.sonra yne başa dönüyorum.bi fikriniz var mı?
diceyD
kullanıcısına yanıt
bende teşekkür için kayıt oldum siteye,yalnız bişey daha danışmak istiyorum söylediğiniz şekilde uygulayınca düzeliyo evet, fakat belli bir süre sonra tekrar nüksediyo aynı durum sürekli chrome'un altında 1 ile kodlanmış farklı harflerin yanyana bulunduğu şey çıkıyo her defasında siliyorum düzeliyo.sonra yne başa dönüyorum.bi fikriniz var mı?
chroma sağ tık özellikler orada hedefte bir site adresi onu silin tamam diyin artık google anasayfanız