Arkadaşlar çözemediğim bir sorunum var.3 katlı bir ofiste Superonline fiber wifi 6 tek modem var. diğer 2 katta da kablolu acces point var. Bazen çoğu bilgisayarlar internete bağlanabiliyorken birkaç cihaz ip alamıyor. Modem ve Acces pointleri kapatıp açınca ip alabiliyorlar.Acces pointleri mi değiştirmeliyiz yoksa modemi mi değiştirmeliyiz. 20 adet bilgisayar ve 20 adet cep telefonu 4 yazıcı var. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
MSI H170 GAMİNG M3 ANAKART
Arkadaşlar kolay gelsin MSI H170 GAMING M3 Anakartım yandı. Aynı anakarttan şu an piyasada yok herhangi bir 1151 pin anakart işlemciyle uyumlu çalışır mı ? Yoksa h170 serisi bir anakart mı satın almak zorundayım ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Zyxel Nas326 senkronizasyon programı
Arkadaşlar Zyxel Nas326 sahibiyim. Bilgisayardaki dosyaları bu cihaz içerisine bir program ile ayın belli günleri otomatik olarak nasıl yedekleyebilirim ? Fullsync kullandım zamanlamayı ayarladıktan sonra tekrar görev eklemek için açtığımda açılmadı. Benzeri Program var mıdır ? Cihazın arayüzünde böyle bir program yok. Yardımınıza ihtiyacım var.
Motor soğukken gelen ses
|
Bu uygulamayii bilen var mı ?
Outlook.live.vom Server Hatası
|
|
|
Pes 2016 Veri Hatası
Modeme bağlanan cihaz kapasitesi artırma ?
|
46cb31bff1e1249803fe77396ca6ec886.jpg |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 366
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 8.967 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware