Şimdi Ara

google chrome tıkladığımda 3 başlangıc sayfası acılıyor yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
31.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten hedefte chrome var.fakat sanırım bu olayın virüsle birebir alakası var bu işlemleri yaptıktan sonra truva virüsü yakalıyo sosyalmsn.com vasıtasyla bulaşmış sanırım. esetde karantinadan siliyorum ardından hemen regedit yazıp chrome daki varsayılanın altında 1 ile simgelenmiş değişik bi dosya beliriyo onuda siliyorum.formatsız halledilebilir bi problemmi yardımcı olabilirmisiniz ?
  • başlat/çalıştır/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/policies/google/chrome/extensionInstallForcelist çift tıkla varsayılan yazan hariç diğerlerini sil sorun düzelir kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehtanreklam -- 6 Temmuz 2013; 10:59:29 >
  • mehtanreklam M kullanıcısına yanıt
    aynı şeyi deniyorum zaten.sıkıntı sürekli yenilemesi.varsayılan altında 1 şeklinde yazılmış bişey var siliyorum pc'yi her açtığımda yineliyo sorun ne yazıkki :/
  • gonpaahmet G kullanıcısına yanıt
    ayarlara gir ,ayarları sıfırlaya bas düzelir.
  • Konuyu hortlatmış olsam da yeni başıma geldi. Google direk buraya yönlendiriyor: Chrome'da en üst sağ köşede ''⠇(bu işarette ne zormuş)''sekmesi var; ona bas en alttaki ayarlara tıkla ,solda altlarda ''Gelişmiş'' ve altlarda yine ''sıfırla ve temizle''sekmesi var, ona tıkla ''Ayarları orijinal varsayılan değerlerine geri yükleyin'' ve son olarak ''ayarları sıfırla'' diyoruz düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 9 Aralık 2020; 10:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

sanmıyorum

kırmızılı yerlere tıkla,ikisinide google.com yap baska sayfalar varsa sayfaların yanındaki çarpıya bas iptal et

işe yardı teşekkür ederim

• Yine ben yıl 2023 ama aynı olaya denk geldim : Kendi yazdığımı uygulayayım dedim ama gerek kalmadı , biraz menüyü değiştirmişler. Chrome'da en üst sağ köşede ''⠇Ayarlar sekmesine sol tıkla '' Başlangıçta işareti var (pc açılış kapanış işareti gibi) ona sol tıklayın. Belirli bir sayfayı veya sayfalar grubunu aç sekmesi altında 3 tane var 2 tanesini sağ köşesinden ⠇kaldır diyerek silin düzeliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 7 Haziran 2023; 4:37:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.