Şimdi Ara

Google Chrome Eklentileri Anlatım Topiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 3-4 senelik firefox kullanıcısı ben son 3 aydır Chrome kullanıyorum son derece hızlı stabil ve rahat eklentilerle beraber son derece daha rahat oluyor ve ben bunun daha başlangıç oldugunu dusunuyorum her gun yeni bir eklenti cıkacagını tahmin ediyorum.

Kendi yukledıgım bazı eklentılerı sızlere resimli olarak anlatıyorum.
    Umarım Chrome a geçmekte tereddutlu olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur.

• Chrome Gestures - Sürüm: 1.10.1
    Chrome Mouse Gestures

Arkadaşlar simdi cözdüm bu eklentiyi cok ise yarayacak gibi gorunuyor mouse a sag tıkla tıklayın elınızı cekmeden mouseu asagıda dogru surun yeni tab acıyor veya asagı ve sol yapıyorsunuz tabı kapatıyor super bir eklentiye benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Chrome Gestures - Sürüm: 1.10.1
    Chrome Mouse Gestures

Arkadaşlar simdi cözdüm bu eklentiyi cok ise yarayacak gibi gorunuyor mouse a sag tıkla tıklayın elınızı cekmeden mouseu asagıda dogru surun yeni tab acıyor veya asagı ve sol yapıyorsunuz tabı kapatıyor super bir eklentiye benziyor.
    arkadasım cok saol ya eklentılerı bu sekılde acıklanması harıka oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı:

Alıntıları Göster
    IE Tab adlı eklenti de sayfaları IE motoru ile açıyor. Mesela site Chrome desteklemiyorsa sayfayı kapamadan IE ile açabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Alıntıları Göster
    Diğer arkadaşların da paylaşımlarıyla çok güzel bir konu olacaktır.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 6 Şubat 2010; 23:36:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

Diğer arkadaşların da paylaşımlarıyla çok güzel bir konu olacaktır.Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Sekmeleri yer imlerinin altında göstermemiz mümkünmü chrome da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Alıntıları Göster
    ya bılmıorm deneyenınız var mı ama mesela dıyelımkı bıkac tane sekmenız var..bu sekmelerden bırını tutup cektıgınızde o sekme yenı bı tab oluo

eger bole bıse varsa utandırmayın o kadar sevınmısım yenı bıse buldum dıe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome Kelime Kaydetme Eklentisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı:

ya bılmıorm deneyenınız var mı ama mesela dıyelımkı bıkac tane sekmenız var..bu sekmelerden bırını tutup cektıgınızde o sekme yenı bı tab oluo

eger bole bıse varsa utandırmayın o kadar sevınmısım yenı bıse buldum dıe

Alıntıları Göster
    Mouse Gesture detaylı SS

• Ultimate Chrome Flag
    ----
    Girdiginiz bir sitenin serveri hangi ulkedeyse adres cubugunda o ulkenın bayragını gosterıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperchondriac -- 10 Şubat 2010; 12:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Ultimate Chrome Flag
    ----
    Girdiginiz bir sitenin serveri hangi ulkedeyse adres cubugunda o ulkenın bayragını gosterıyor..
    ie deki sık kullanılanlar karşılığı olan Diğer yer imleri adres çubuğu nun sağına veya soluna alınabilir mi. Alınabilirse buradaki yer imleri çubuğu gizlenebilir diye düşünüyorum. Alınma imkanı yok ise " yer imleri çubuğunu her zaman göster " seçeneği işaretli olmadan yer imlerine ulaşmanın başka bir yolu var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

ie deki sık kullanılanlar karşılığı olan Diğer yer imleri adres çubuğu nun sağına veya soluna alınabilir mi. Alınabilirse buradaki yer imleri çubuğu gizlenebilir diye düşünüyorum. Alınma imkanı yok ise " yer imleri çubuğunu her zaman göster " seçeneği işaretli olmadan yer imlerine ulaşmanın başka bir yolu var mı..

Alıntıları Göster
    Teşekkürler süper paylaşım

Kullandıklarım;

Google Translate
    Chromed Bird
    AniWeather
    Ad Block
    AdThwart
    FastestChrome ( bu baya iyiymiş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 10 Şubat 2010; 18:42:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Egé

yer imlerine ulaşman gerektiğinde ctrl+b yap, işin bitince tekrar yap. ben öyle yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 11 Şubat 2010; 19:35:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

Orijinalden alıntı: Egé

yer imlerine ulaşman gerektiğinde ctrl+b yap, işin bitince tekrar yap. ben öyle yapıyorum.

Alıntıları Göster
    ya bıse sorcam ya ben ekranın göruntusunu ss alıorumm..buraya kadar tamm..üstüne siz nasıl yazı yazıosunuz ya:s:s:S

Hyperchondriac arkadasın yaptıgı gıbı:s:s yapamadım ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

ya bıse sorcam ya ben ekranın göruntusunu ss alıorumm..buraya kadar tamm..üstüne siz nasıl yazı yazıosunuz ya:s:s:S

Paint'ten yazıyorlar büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: älg

quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

Paint'ten yazıyorlar büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    Güzel paylaşım merakla devamını ve eklentileri bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Güzel paylaşım merakla devamını ve eklentileri bekliyorum

Alıntıları Göster
    Iron Maiden

webpagesreenshot ve Mouse Stroke eklentılerını ekledıgınde ekranı ss cekıosun ve mouse stroke ıle belırtmek ıstedıgın yerı çiziosun.

ama yazı yazmayı bi turlu beceremedımm:s:S:S sanıorumm mouse stroke ıle yazı da yazılıo ama ben yapamıorumm

• quote:

Orijinalden alıntı:

Iron Maiden

webpagesreenshot ve Mouse Stroke eklentılerını ekledıgınde ekranı ss cekıosun ve mouse stroke ıle belırtmek ıstedıgın yerı çiziosun.

ama yazı yazmayı bi turlu beceremedımm:s:S:S sanıorumm mouse stroke ıle yazı da yazılıo ama ben yapamıorumm

Alıntıları Göster
    eline emeğine sağlık

• quote:

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ad-block yükledim ama dh deki üst reklamlar önce açılıyor sonra geri kapanıyor...sonuçta iniyor yani..firefoxta böyle bi sorun yoktu...
    adblo-ck ff deki şekilde çalışmıyor... listeyi açıp sayfadaki her çerçeveyi engelleyemiyorum...nasıl yaparım bunu ?

bir de sekmeleri aşağı almak - sık kullanılanları ortaya almak gibi özelleştirmeleri bulamadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 13 Şubat 2010; 7:46:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ad-block yükledim ama dh deki üst reklamlar önce açılıyor sonra geri kapanıyor...sonuçta iniyor yani..firefoxta böyle bi sorun yoktu...
    adblo-ck ff deki şekilde çalışmıyor... listeyi açıp sayfadaki her çerçeveyi engelleyemiyorum...nasıl yaparım bunu ?

bir de sekmeleri aşağı almak - sık kullanılanları ortaya almak gibi özelleştirmeleri bulamadım .

Alıntıları Göster
    MaDMaxiBo

ff dekı reklam engelleyıcıyı kurdum ama reklamlar yıne gorunuo:s:s

ayrıca arkadaslar vıdeo ındırmek ıcın hangı eklentı var bılımusunuz bıde nereye kaydedıo o vıdeoları...

ben bı tane kurdum ama çözemedım olayı...kaydettımı onu da bılmıom..kaydettıysede ben bulamadım:Ss

konuyu acan arkadas nasıl yazdın o yazıları resmın üstune cabuk gel anlat bıze

konuyu cok ihmal edıosun ama küscek konu sana hıh:p

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.