Şimdi Ara

Opera'da youtube açılmıyor (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar youtube'da video'yu açmaya çalıştığımda flash player istiyor
    yüklememe rağmen düzelmedi.
    İnternet Explorer'da sorun yok

yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46 -- 29 Ocak 2008; 19:51:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opera'da YouTube Açılmıyor (Çözüldü)

Opera web tarayıcısı kullanıcıları, son zamanlarda YouTube'a erişmekte sorun yaşıyor. Opera, Opera GX ve diğer Opera tabanlı tarayıcılarda YouTube videoları açılmayabilir veya yüklenmeyebilir.

Nedenleri ve Çözümleri

Bu sorunun birkaç potansiyel nedeni ve çözümü vardır:

• Tarayıcı Önbelleği ve Çerezleri Temizle: Tarayıcının önbelleğini ve çerezlerini temizlemek, YouTube ile ilgili sorunlara neden olabilecek geçici dosyaları kaldırabilir.
    • Tarayıcı Uzantılarını Devre Dışı Bırak: Belirli tarayıcı uzantıları, YouTube ile çakışarak videoların yüklenmesini engelleyebilir. Tüm uzantıları devre dışı bırakarak sorunun bir uzantıdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol et.
    • Donanım Hızlandırmayı Devre Dışı Bırak: Opera'da donanım hızlandırma özelliği etkinleştirilmişse, YouTube videoları açılmayabilir. Ayarlar > Gelişmiş > Sistem'e giderek bu özelliği devre dışı bırak.
    • Tarayıcıyı Güncelle: En son Opera tarayıcı sürümünü kullanmak, YouTube ile ilgili sorunları çözebilecek hataları giderebilir.
    • Sistem Tarihi ve Saatini Kontrol Et: Sistem tarih ve saatinin doğru ayarlandığından emin ol. Yanlış tarih ve saat, YouTube videolarının yüklenmesini engelleyebilir.
    • Antivirüs veya Güvenlik Duvarını Kontrol Et: Antivirüs yazılımı veya güvenlik duvarı, YouTube'a erişimi engelleyebilir. Güvenlik duvarında YouTube'a izin verdiğinden ve antivirüs yazılımında YouTube'u hariç tuttuğundan emin ol.
    • VPN veya Proxy Sunucusunu Devre Dışı Bırak: VPN veya proxy sunucusu kullanıyorsan, YouTube ile bağlantı sorunlarına neden olabilir. Bunları devre dışı bırakarak sorunun bunlardan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol et.

Bu çözümleri uyguladıktan sonra, Opera'da YouTube'un düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol et. Sorun devam ediyorsa, Opera destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kimse bilmiyor mu?
  • yüklediğin flash playerin sürümü eski yada dosya hatalı olabilir. flash playerin yanında java update 3 ü de yüklemelisin.
  • bende açılıyor hiç bir sorun yok.

youtube yi açmak istediğinde hiç hata mesajı falan veriyor mu?
  • catir catir aciliyo vella.flash i son surum yuklemeyi dene
  • aynı sorunu düb ben yaşadım ilk defa aşagıdaki adresten flash ı yükledim pc restart düzeldi yanlız bunu yüklerken operayı kapat

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
  • flash player ı operanın kendi sitesindenmi yükledin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • flash player'ı adobe'un kendi sitesinden indirdim
    java update 3'te yüklü
  • quote:

Orjinalden alıntı: VonDutch

flash player'ı adobe'un kendi sitesinden indirdim
    java update 3'te yüklü

seventyseven in dediği gibi bilgisayarını yeniden başlattınmı ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac_bagtir

quote:

Orjinalden alıntı: VonDutch

flash player'ı adobe'un kendi sitesinden indirdim
    java update 3'te yüklü

seventyseven in dediği gibi bilgisayarını yeniden başlattınmı ????

yeniden başlattım ama sorun yine aynı
  • hocam kaldırıp tekrar kurmayı denedinmi birde nasıl bir hata ss koyabilirmisin

edit / birde şuan operanın hangi sürümü yüklü

aşagıdaki ayarları kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 29 Ocak 2008; 19:32:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

hocam kaldırıp tekrar kurmayı denedinmi birde nasıl bir hata ss koyabilirmisin

edit / birde şuan operanın hangi sürümü yüklü

aşagıdaki ayarları kontrol et

çok teşekkür ederim ayarları düzeltince oldu

• ben teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.