Şimdi Ara

Google chrome fotoğraf kopyalanmıyor yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önceki tarayıcım internet explorer di.Netteki fotoları kopyala yapıştır yapabiliyordum onla ama chrome de olmuyor
    chrome ie den hızlı geri ie ye dönmek istemiyorum resmi farklı kaydetmekde zaman kaybı bi yardımcı olacak varmı lütfen...

• lütfen arkadaşlar çok zor durumdayım iş için lazım
  • Opera veya Mozilla firefox öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

Opera veya Mozilla firefox öneririm.

chromeye alıştım kardeşim hızı daha iyi hemde çözüm olsa bi off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

Opera veya Mozilla firefox öneririm.

chromeye alıştım kardeşim hızı daha iyi hemde çözüm olsa bi off

Bende Chrome'a çok alışmıştım ve başka birşey kullanamam diyordum.Opera indirdim ve alışmakta hiç zorluk çekmedim zaten çok benziyorlar birbirlerine ve hız olarakda pek farklı gelmedi bana.Bence bir deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHXS -- 9 Ağustos 2011; 2:53:20 >
  • quote:

arkadaşlar önceki tarayıcım internet explorer di.Netteki fotoları kopyala yapıştır yapabiliyordum onla ama chrome de olmuyor
    chrome ie den hızlı geri ie ye dönmek istemiyorum resmi farklı kaydetmekde zaman kaybı bi yardımcı olacak varmı lütfen...

Bende chrome kullanıyorum ama sorununu tam anlayamadım ?
  • Resme sag tıklayıp Resim URL'sini kopyala demen yeterlidir otomatik olarak linki kopyalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

Resme sag tıklayıp Resim URL'sini kopyala demen yeterlidir otomatik olarak linki kopyalar.

ben url değil netten resmi kopyalayıp masaüstüne yapıştırmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

arkadaşlar önceki tarayıcım internet explorer di.Netteki fotoları kopyala yapıştır yapabiliyordum onla ama chrome de olmuyor

Bende chrome kullanıyorum ama sorununu tam anlayamadım ?

kardeşim şöyle
    baak
    netten herhangi bir resmi sağ tıka basıyorum ve kopyala diyom
    masaüstüne geliyom sağ tık basıyom yapıştır diyom olmuyor oseçeneğe tıklanmıyor doğal olarak olmuyor
    ARKADAŞLAR RESMİ FARKLI KAYDET DİYEREK YAPIYORUM YAPCAK BİŞEY YOK
    LANET OLSUN CHROME SANA herşeyi düşün bunu yapma

• ARKADAŞLAR ŞÖLE OLURMU
    HER BİRİNDEN İNDİRSEM MOZİLLA VE OPERA YI İSTEDİĞİMİ KULLANSAM SORUN ÇIKARMI ŞUAN İE İLE CHROMEYİ KARIŞIK KULLANIYOM KAFAMA GÖRE BİR SORUN OLURMU
  • quote:

ARKADAŞLAR ŞÖLE OLURMU
    HER BİRİNDEN İNDİRSEM MOZİLLA VE OPERA YI İSTEDİĞİMİ KULLANSAM SORUN ÇIKARMI ŞUAN İE İLE CHROMEYİ KARIŞIK KULLANIYOM KAFAMA GÖRE BİR SORUN OLURMU

İstedigin tarayıcıyı fotograf kaydetme istedigin tarayıcıyı sörf için kullanabilirsin tabi. Malesef istediginiz gibi bir kopyala Chromede yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

quote:

ARKADAŞLAR ŞÖLE OLURMU

İstedigin tarayıcıyı fotograf kaydetme istedigin tarayıcıyı sörf için kullanabilirsin tabi. Malesef istediginiz gibi bir kopyala Chromede yok.

mozilla ile firefox aynı demi tam adı mozilla firexo değilmi?
    birde mozillada indireyim kafama göre kullanırım foto kaydeetme için.sağol kardeşim
  • Evet mozilla firefox aynı hocam. Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.