Şimdi Ara

Google Chrome Eklentileri Anlatım Topiği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaşlar bu AniWeather uygulaması her bilgisayar kapatılıp açıldığında reset oluyo lütfen çözüm
  • Bu reklam engelleyiciye nasıl ekleme yapabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Bu reklam engelleyiciye nasıl ekleme yapabiliyoruz.

a d b l o c k eklentisini kur.sonrasında uzantılara gir ve a d b l o c k eklentısının secenekler kısmına gır..global filtres ve user fıltres kısmına aşagıdakileri aynen kopyala..

forum.donanimhaber.com##TABLE#Table11
    forum.donanimhaber.com##TABLE#backtable
    forum.donanimhaber.com##TR[valign="top"]:first-child
    forum.donanimhaber.com##TD[width="135"]
    forum.donanimhaber.com##*[width="125"][valign="top"][align="right"]
    forum.donanimhaber.com##TABLE#Table5

127.0.0.1 content.pop6.com
    127.0.0.1 banners.getiton.com
    127.0.0.1 reklam.softreklam.com
    127.0.0.1 d.reklamz.com
    127.0.0.1 pagead2.googlesyndication.com
    127.0.0.1www.reklam.im
    127.0.0.1www.gallendor.net
    127.0.0.1www.reklamstore.com
    127.0.0.1 adstest.reklamstore.com
    127.0.0.1 popup.softreklam.com
    127.0.0.1 inode.adtech.com.tr
    127.0.0.1 adserver.mynet.com
    127.0.0.1 ad.donanimhaber.com
    127.0.0.1 ad.reklamport.com
    127.0.0.1 gtr.softreklam.com
    127.0.0.1 js.softreklam.com
    127.0.0.1 kelimereklam.donanimhaber.com

bunları kopyaladıktan sonra global fıltres ve user fıltres de de save yerine bas.ikisindede saveye bastıktan sonra close yerıne bas..bitti..

• SS ler aşağıda öyle biryer bulamadığım için yazdım zaten buraya, sadece Or enter a Url kısmı var orayada eklenmiyor.

Google Chrome Eklentileri Anlatım Topiği

• bişey sorucam chrome eklenti yükleyince firefox gibi yavaşlıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

SS ler aşağıda öyle biryer bulamadığım için yazdım zaten buraya, sadece Or enter a Url kısmı var orayada eklenmiyor.

bundan bahsetmiyorum...https://chrome.google.com/extensions/detail/chmimgmjdabgiilljdjfbonifbhiglao

bunda yapıcaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFade0ut

bişey sorucam chrome eklenti yükleyince firefox gibi yavaşlıyormu?

bende 6 tane eklenti var şuan da..ama hiç yavaşlamadı..ondan öncede 10 tane filan yüklemiştım yine bı kasma olmadı ama çökünçe hepsi gitti:((

bu çökme olayında eklentileri korumanın bi yolu var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

bundan bahsetmiyorum...https://chrome.google.com/extensions/detail/chmimgmjdabgiilljdjfbonifbhiglao

bunda yapıcaksın

Tmm hallettim sağol.

...Chrome\Data\Chrome\Default\Extensions

yerini bul sanırım uzantılar buradaki dosyalarda. Bunları yedekle herhangi problemde geri at düzelir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 11 Mart 2010; 20:44:44 >

• güzel paylaşım
  • quote:

quote:

bende 6 tane eklenti var şuan da..ama hiç yavaşlamadı..ondan öncede 10 tane filan yüklemiştım yine bı kasma olmadı ama çökünçe hepsi gitti:((

google hesabında loging ol sekronizasyon yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

quote:

google hesabında loging ol sekronizasyon yap

Hocam nasıl yapılıyo o anlatırmısın ?

• http://b1204.hizliresim.com/w/3/425n4.jpg chrome da Simple Startup Password1.0 açılışa şifre koyma eklentisinde kutucuk böyle görünüyor. eklentiyi de chromuda baştan sildim yükledim. yine aynı. bu problemle karşılaşan oldu mu ? sebep ne olabilir
  • Bu başlık cidden çok iyi olmuş. O kadar emek verip, zaman harcadığınız için de teşekkür ederim. Yeni bilgisayar almış biri olarak işime çok yarayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

http://b1204.hizliresim.com/w/3/425n4.jpg chrome da Simple Startup Password1.0 açılışa şifre koyma eklentisinde kutucuk böyle görünüyor. eklentiyi de chromuda baştan sildim yükledim. yine aynı. bu problemle karşılaşan oldu mu ? sebep ne olabilir

Yanlış anlamadıysam Chrome'a şifre koyabiliyoruz? Biraz bahsetseniz bundan? Çok işimize yarar :) İşe yarar bir eklenti midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralEskiya

quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

http://b1204.hizliresim.com/w/3/425n4.jpg chrome da Simple Startup Password1.0 açılışa şifre koyma eklentisinde kutucuk böyle görünüyor. eklentiyi de chromuda baştan sildim yükledim. yine aynı. bu problemle karşılaşan oldu mu ? sebep ne olabilir

Yanlış anlamadıysam Chrome'a şifre koyabiliyoruz? Biraz bahsetseniz bundan? Çok işimize yarar :) İşe yarar bir eklenti midir?

kesinlikle işe yarar. şifreyi senden başkası bilmesse kimse açamaz edemez :) Simple Startup Password diye chroma uzantılarda arattır ve chrome a ekle de. sonra şifre koy uzantılarda bulup seçenekler menüsünden

• chrome://flags/ dan adres çubuğu nasıl gizleniyor. yok bulamadım bi türlü.
    ayrıca dev kanalına geçmeme rağmen chrome 19 hala güncellemedi 18 de.
    chrome farklı kullanıcı desteğini geitrmiş. 2 farklı google hesap açınca hesaplar arası geçişlerde senkronizasyon sorunları olmuyor mu ? tam olarak amacı ne onun ? ve profil geçişleri ve google hesapları geçişleri arasına şifre koyamıyormuyuz? eklenti mi lazım illa
  • Bu konuyla ilgili yeni konu açıcaktım ama hortlatmak en iyisi. Sürekli yeni kirlilik olmasın. Öncelikle kendi kullandığım ve herkese önerebileceğim eklentilerimi yazayım
    ad-block:reklam engelleme biliyorsunuz zaten

auto hd for youtube:youtubedaki hd özellikli videoları otomatik olarak direk istediğiniz(720p,1080p) çözünürlükte başlatıyor

Lastpass:Şifreleri kayıt edebiliyorsunuz. Mesela facebookuma girerken user ve passı direk giriyor ve girişe otomatik tıklıyor :)

Click&Clean:Yaptığınız ayarlara göre chromeu kapattığınız anda bütün geçmişi cookieleri otomatik doldurma formlarını ve geri dönüşüm kutusunu siliyor(boşaltıyor)

instant translate:Google translate kullanarak çeviri yapabiliyorsunuz ister kelimenin üstüne tıklayıp çevir diyerek ister sağ yukardan eklentiye tıklayarak küçük bir pencere eşliğinde çok faydalı

imdb: filmin ismini seçtiğinizde direk yukarda küçük simgesinin üzerinde filmin imdn üzerindeki puanını gösteriyor. Filmin puanını öğrenmek için imdbnin sitesine gitmenize gerek yok

twitter timeline:twitterda atılan her twiti sağ alt kısımda size küçük bi kutu içnde size gösterir. Twit atmak istersenizde sağ yukardaki simgesine tıklayarak ordan atabilirsiniz

panic button:biliyorsunuz zaten sekmeleri gizliyor tek tıkla

webpagescreenshot:Ekran görüntüsü. Bi + özeliği oalrakta bir sayfanın bütün görüntüsü yakalyabiliyor yani sayfanın görünen yüzüde dahil alt kısımlarıda alıyor

Note Board:En çoks evdiğim eklenti. Not alabiliyorsunuz. Bir sürü yabancı dizi izlediğim için hangi bölümde kaldığımı unutabiliyorum her dizi bölümü izledikten sonra buraya not alıyorum

image search by cooliris:3d biçimnde gösteriyor resimleri ama analamadığım bişey var arama yapınca ve resme tıklayınca netleşmesi 2-3 sn sürüyor buda biraz can sıkıcı. Bu konuda bilen varsa alıntılasın beni

Analytics Kapsamı Dışında Kalma Eklentisi:Buda google veri göndermeyip sitelere daha hızlı erişmenizi sağlıyor

Fastest Chrome:Buda webde daha hızlı gezinmenizi sağlıyor ayrıyaten 2 sayfaya geçmek için 2. ye tıklamanız gerekmiyo en aşşaya indiğinizde otomatik 2. sayfayı kaldığı yerden gösteriyor

Hover Zoom:İşte benim favorim bu. Facebook zoom eklentisin bilirsiniz. İşte bu yakınlaştırma işini sadece facede değil bütün sitelerde yapıyor. Mesela bi yerde foroğraf paylaşmışlar link şkelinde sadece mouse üzerinde getiriyorum yeni bi sekme açmadan o fotoğrafı bana gösteriyor kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum

SmoothScroll:Buda olmazsa olmazlarımdan. Bunda chrome sayfasını aşşağıya veya yukarıya hareket ettirdiğinizde yumuşak geçişler sağlıyor. Chrome kullanmayı zevkli hale getiriyor
    Benden bu kadar
    edit:smoothscrolla ilgili chrome mağazasından kaldırdı ama nette hala mevcut. 1.0.6 sürümünü indirip uzantılar kısmına sürürkleyip bırakın. Sadece böyle yüklenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 28 Kasım 2012; 11:24:11 >

• Bu eklentilerin çoğunu bulamadım chrome web mağazasında başka nerelerden bulabiliriz. link olarak yayınlasanız aslın da direk yükleyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Bu konuyla ilgili yeni konu açıcaktım ama hortlatmak en iyisi. Sürekli yeni kirlilik olmasın. Öncelikle kendi kullandığım ve herkese önerebileceğim eklentilerimi yazayım
    ad-block:reklam engelleme biliyorsunuz zaten

auto hd for youtube:youtubedaki hd özellikli videoları otomatik olarak direk istediğiniz(720p,1080p) çözünürlükte başlatıyor

Lastpass:Şifreleri kayıt edebiliyorsunuz. Mesela facebookuma girerken user ve passı direk giriyor ve girişe otomatik tıklıyor :)

Click&Clean:Yaptığınız ayarlara göre chromeu kapattığınız anda bütün geçmişi cookieleri otomatik doldurma formlarını ve geri dönüşüm kutusunu siliyor(boşaltıyor)

instant translate:Google translate kullanarak çeviri yapabiliyorsunuz ister kelimenin üstüne tıklayıp çevir diyerek ister sağ yukardan eklentiye tıklayarak küçük bir pencere eşliğinde çok faydalı

imdb: filmin ismini seçtiğinizde direk yukarda küçük simgesinin üzerinde filmin imdn üzerindeki puanını gösteriyor. Filmin puanını öğrenmek için imdbnin sitesine gitmenize gerek yok

twitter timeline:twitterda atılan her twiti sağ alt kısımda size küçük bi kutu içnde size gösterir. Twit atmak istersenizde sağ yukardaki simgesine tıklayarak ordan atabilirsiniz

panic button:biliyorsunuz zaten sekmeleri gizliyor tek tıkla

webpagescreenshot:Ekran görüntüsü. Bi + özeliği oalrakta bir sayfanın bütün görüntüsü yakalyabiliyor yani sayfanın görünen yüzüde dahil alt kısımlarıda alıyor

Note Board:En çoks evdiğim eklenti. Not alabiliyorsunuz. Bir sürü yabancı dizi izlediğim için hangi bölümde kaldığımı unutabiliyorum her dizi bölümü izledikten sonra buraya not alıyorum

image search by cooliris:3d biçimnde gösteriyor resimleri ama analamadığım bişey var arama yapınca ve resme tıklayınca netleşmesi 2-3 sn sürüyor buda biraz can sıkıcı. Bu konuda bilen varsa alıntılasın beni

Analytics Kapsamı Dışında Kalma Eklentisi:Buda google veri göndermeyip sitelere daha hızlı erişmenizi sağlıyor

Fastest Chrome:Buda webde daha hızlı gezinmenizi sağlıyor ayrıyaten 2 sayfaya geçmek için 2. ye tıklamanız gerekmiyo en aşşaya indiğinizde otomatik 2. sayfayı kaldığı yerden gösteriyor

Hover Zoom:İşte benim favorim bu. Facebook zoom eklentisin bilirsiniz. İşte bu yakınlaştırma işini sadece facede değil bütün sitelerde yapıyor. Mesela bi yerde foroğraf paylaşmışlar link şkelinde sadece mouse üzerinde getiriyorum yeni bi sekme açmadan o fotoğrafı bana gösteriyor kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum

SmoothScroll:Buda olmazsa olmazlarımdan. Bunda chrome sayfasını aşşağıya veya yukarıya hareket ettirdiğinizde yumuşak geçişler sağlıyor. Chrome kullanmayı zevkli hale getiriyor
    Benden bu kadar
    edit:smoothscrolla ilgili chrome mağazasından kaldırdı ama nette hala mevcut. 1.0.6 sürümünü indirip uzantılar kısmına sürürkleyip bırakın. Sadece böyle yüklenebilir

Adamsın

• Horlatıyorsunuz demeyin de =] yararlı bulduğum için yazıyorum Türkçe kaynak bulamadım

Kısaca:Chrome Tarayıcısının birden çok sekmeyi yanlışlıkla kapatmamanın çözümü

Verdiğim siteye git ekrana bir kere tıkla(ben bir kaç kere tıklıyorum) sonra o sekmeyi kapama Sekmeler kapanmıyor

https://maki-chan.de/preventclose.htm

Verdiğim siteye git ekrana bir kere tıkla(ben bir kaç kere tıklıyorum) sonra o sekmeyi kapama Sekmeler kapanmıyor

Uzunca:Mozilla tarayıcısı kullanıyordum sonra Chrome tarayıcısına geçtim ama Mozilla da olan tek pencerede birden çok sekme açık olunca kapatmadan uyarı veriyor ya Chrome de yoktu Bir kaç eklenti buldum olmadı(kullananız varsa yazsın lütfen) sonra Google Topluluğu mu oluyor şu link: https://support.google.com/chrome/thread/1870333/can-i-make-chrome-ask-before-closing-all-tabs?hl=en buldum burada biraz değişik bir çözüm bulmuşlar

Ne yapmış anlamadım(o kadar yazılım bilgim yok) o sekmeyi açık tutunca çok açtığınız penceredeki sekmelerin hepsi kapanmıyor Belki birinin işine yarar diye yazıyorum

Not: Sayfada bir yerlere tıklamak gerkiyormuş ben bir kaç kere tıklıyorum ya da mavi olarak ''buraya tıklayabilirsiniz'' yazıyor oraya tıklayınca kapanmıyor test ettim

Sayfanın açıklamasını da yazayım ingilizce ve türkçe Google Translater'la çevireceğim

Biri Googla da aramalarda bu yorumu yakalamayı yaparsa güzel olur İnsnalara yararlı olur

Site bu:

Google Chrome Eklentileri Anlatım Topiğimaki-chan.de
    Prevent browser close tab
    https://maki-chan.de/preventclose.htm

Just leave this tab open and your browser won't be closed automatically

NOTE: Due to a change in the API of Chrome, you will need to click anywhere on this page once to make this script work. You can click here if you want to.

Bu sekmeyi açık bırakmanız yeterli, tarayıcınız otomatik olarak kapanmayacaktır

NOT: Chrome API'sindeki bir değişiklik nedeniyle, bu betiğin çalışması için bu sayfada herhangi bir yere bir kez tıklamanız gerekecektir. İsterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Hayırlı Günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 20 Nisan 2024; 10:4:6 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.