|
Google Chrome Eklentileri Anlatım Topiği (2. sayfa)
-
-
Bu reklam engelleyiciye nasıl ekleme yapabiliyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ByAdmin
Bu reklam engelleyiciye nasıl ekleme yapabiliyoruz.
a d b l o c k eklentisini kur.sonrasında uzantılara gir ve a d b l o c k eklentısının secenekler kısmına gır..global filtres ve user fıltres kısmına aşagıdakileri aynen kopyala..
forum.donanimhaber.com##TABLE#Table11
forum.donanimhaber.com##TABLE#backtable
forum.donanimhaber.com##TR[valign="top"]:first-child
forum.donanimhaber.com##TD[width="135"]
forum.donanimhaber.com##*[width="125"][valign="top"][align="right"]
forum.donanimhaber.com##TABLE#Table5
127.0.0.1 content.pop6.com
127.0.0.1 banners.getiton.com
127.0.0.1 reklam.softreklam.com
127.0.0.1 d.reklamz.com
127.0.0.1 pagead2.googlesyndication.com
127.0.0.1www.reklam.im
127.0.0.1www.gallendor.net
127.0.0.1www.reklamstore.com
127.0.0.1 adstest.reklamstore.com
127.0.0.1 popup.softreklam.com
127.0.0.1 inode.adtech.com.tr
127.0.0.1 adserver.mynet.com
127.0.0.1 ad.donanimhaber.com
127.0.0.1 ad.reklamport.com
127.0.0.1 gtr.softreklam.com
127.0.0.1 js.softreklam.com
127.0.0.1 kelimereklam.donanimhaber.com
bunları kopyaladıktan sonra global fıltres ve user fıltres de de save yerine bas.ikisindede saveye bastıktan sonra close yerıne bas..bitti..
-
SS ler aşağıda öyle biryer bulamadığım için yazdım zaten buraya, sadece Or enter a Url kısmı var orayada eklenmiyor.
-
bişey sorucam chrome eklenti yükleyince firefox gibi yavaşlıyormu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ByAdmin
SS ler aşağıda öyle biryer bulamadığım için yazdım zaten buraya, sadece Or enter a Url kısmı var orayada eklenmiyor.
bundan bahsetmiyorum...https://chrome.google.com/extensions/detail/chmimgmjdabgiilljdjfbonifbhiglao
bunda yapıcaksın
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheFade0ut
bişey sorucam chrome eklenti yükleyince firefox gibi yavaşlıyormu?
bende 6 tane eklenti var şuan da..ama hiç yavaşlamadı..ondan öncede 10 tane filan yüklemiştım yine bı kasma olmadı ama çökünçe hepsi gitti:((
bu çökme olayında eklentileri korumanın bi yolu var mıdır acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: <flame>
bundan bahsetmiyorum...https://chrome.google.com/extensions/detail/chmimgmjdabgiilljdjfbonifbhiglao
bunda yapıcaksın
Tmm hallettim sağol.
...Chrome\Data\Chrome\Default\Extensions
yerini bul sanırım uzantılar buradaki dosyalarda. Bunları yedekle herhangi problemde geri at düzelir muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 11 Mart 2010; 20:44:44 >
-
güzel paylaşım -
quote:
quote:
bende 6 tane eklenti var şuan da..ama hiç yavaşlamadı..ondan öncede 10 tane filan yüklemiştım yine bı kasma olmadı ama çökünçe hepsi gitti:((
bu çökme olayında eklentileri korumanın bi yolu var mıdır acaba?
google hesabında loging ol sekronizasyon yap -
quote:
Orijinalden alıntı: troy
quote:
quote:
bu çökme olayında eklentileri korumanın bi yolu var mıdır acaba?
google hesabında loging ol sekronizasyon yap
Hocam nasıl yapılıyo o anlatırmısın ?
-
http://b1204.hizliresim.com/w/3/425n4.jpg chrome da Simple Startup Password1.0 açılışa şifre koyma eklentisinde kutucuk böyle görünüyor. eklentiyi de chromuda baştan sildim yükledim. yine aynı. bu problemle karşılaşan oldu mu ? sebep ne olabilir -
Bu başlık cidden çok iyi olmuş. O kadar emek verip, zaman harcadığınız için de teşekkür ederim. Yeni bilgisayar almış biri olarak işime çok yarayacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Napolit@n
http://b1204.hizliresim.com/w/3/425n4.jpg chrome da Simple Startup Password1.0 açılışa şifre koyma eklentisinde kutucuk böyle görünüyor. eklentiyi de chromuda baştan sildim yükledim. yine aynı. bu problemle karşılaşan oldu mu ? sebep ne olabilir
Yanlış anlamadıysam Chrome'a şifre koyabiliyoruz? Biraz bahsetseniz bundan? Çok işimize yarar :) İşe yarar bir eklenti midir? -
quote:
Orijinalden alıntı: KralEskiya
quote:
Orijinalden alıntı: Napolit@n
http://b1204.hizliresim.com/w/3/425n4.jpg chrome da Simple Startup Password1.0 açılışa şifre koyma eklentisinde kutucuk böyle görünüyor. eklentiyi de chromuda baştan sildim yükledim. yine aynı. bu problemle karşılaşan oldu mu ? sebep ne olabilir
Yanlış anlamadıysam Chrome'a şifre koyabiliyoruz? Biraz bahsetseniz bundan? Çok işimize yarar :) İşe yarar bir eklenti midir?
kesinlikle işe yarar. şifreyi senden başkası bilmesse kimse açamaz edemez :) Simple Startup Password diye chroma uzantılarda arattır ve chrome a ekle de. sonra şifre koy uzantılarda bulup seçenekler menüsünden
-
chrome://flags/ dan adres çubuğu nasıl gizleniyor. yok bulamadım bi türlü.
ayrıca dev kanalına geçmeme rağmen chrome 19 hala güncellemedi 18 de.
chrome farklı kullanıcı desteğini geitrmiş. 2 farklı google hesap açınca hesaplar arası geçişlerde senkronizasyon sorunları olmuyor mu ? tam olarak amacı ne onun ? ve profil geçişleri ve google hesapları geçişleri arasına şifre koyamıyormuyuz? eklenti mi lazım illa -
Bu konuyla ilgili yeni konu açıcaktım ama hortlatmak en iyisi. Sürekli yeni kirlilik olmasın. Öncelikle kendi kullandığım ve herkese önerebileceğim eklentilerimi yazayım
ad-block:reklam engelleme biliyorsunuz zaten
auto hd for youtube:youtubedaki hd özellikli videoları otomatik olarak direk istediğiniz(720p,1080p) çözünürlükte başlatıyor
Lastpass:Şifreleri kayıt edebiliyorsunuz. Mesela facebookuma girerken user ve passı direk giriyor ve girişe otomatik tıklıyor :)
Click&Clean:Yaptığınız ayarlara göre chromeu kapattığınız anda bütün geçmişi cookieleri otomatik doldurma formlarını ve geri dönüşüm kutusunu siliyor(boşaltıyor)
instant translate:Google translate kullanarak çeviri yapabiliyorsunuz ister kelimenin üstüne tıklayıp çevir diyerek ister sağ yukardan eklentiye tıklayarak küçük bir pencere eşliğinde çok faydalı
imdb: filmin ismini seçtiğinizde direk yukarda küçük simgesinin üzerinde filmin imdn üzerindeki puanını gösteriyor. Filmin puanını öğrenmek için imdbnin sitesine gitmenize gerek yok
twitter timeline:twitterda atılan her twiti sağ alt kısımda size küçük bi kutu içnde size gösterir. Twit atmak istersenizde sağ yukardaki simgesine tıklayarak ordan atabilirsiniz
panic button:biliyorsunuz zaten sekmeleri gizliyor tek tıkla
webpagescreenshot:Ekran görüntüsü. Bi + özeliği oalrakta bir sayfanın bütün görüntüsü yakalyabiliyor yani sayfanın görünen yüzüde dahil alt kısımlarıda alıyor
Note Board:En çoks evdiğim eklenti. Not alabiliyorsunuz. Bir sürü yabancı dizi izlediğim için hangi bölümde kaldığımı unutabiliyorum her dizi bölümü izledikten sonra buraya not alıyorum
image search by cooliris:3d biçimnde gösteriyor resimleri ama analamadığım bişey var arama yapınca ve resme tıklayınca netleşmesi 2-3 sn sürüyor buda biraz can sıkıcı. Bu konuda bilen varsa alıntılasın beni
Analytics Kapsamı Dışında Kalma Eklentisi:Buda google veri göndermeyip sitelere daha hızlı erişmenizi sağlıyor
Fastest Chrome:Buda webde daha hızlı gezinmenizi sağlıyor ayrıyaten 2 sayfaya geçmek için 2. ye tıklamanız gerekmiyo en aşşaya indiğinizde otomatik 2. sayfayı kaldığı yerden gösteriyor
Hover Zoom:İşte benim favorim bu. Facebook zoom eklentisin bilirsiniz. İşte bu yakınlaştırma işini sadece facede değil bütün sitelerde yapıyor. Mesela bi yerde foroğraf paylaşmışlar link şkelinde sadece mouse üzerinde getiriyorum yeni bi sekme açmadan o fotoğrafı bana gösteriyor kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum
SmoothScroll:Buda olmazsa olmazlarımdan. Bunda chrome sayfasını aşşağıya veya yukarıya hareket ettirdiğinizde yumuşak geçişler sağlıyor. Chrome kullanmayı zevkli hale getiriyor
Benden bu kadar
edit:smoothscrolla ilgili chrome mağazasından kaldırdı ama nette hala mevcut. 1.0.6 sürümünü indirip uzantılar kısmına sürürkleyip bırakın. Sadece böyle yüklenebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 28 Kasım 2012; 11:24:11 >
-
Bu eklentilerin çoğunu bulamadım chrome web mağazasında başka nerelerden bulabiliriz. link olarak yayınlasanız aslın da direk yükleyebiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: dBZerodealer-
Bu konuyla ilgili yeni konu açıcaktım ama hortlatmak en iyisi. Sürekli yeni kirlilik olmasın. Öncelikle kendi kullandığım ve herkese önerebileceğim eklentilerimi yazayım
ad-block:reklam engelleme biliyorsunuz zaten
auto hd for youtube:youtubedaki hd özellikli videoları otomatik olarak direk istediğiniz(720p,1080p) çözünürlükte başlatıyor
Lastpass:Şifreleri kayıt edebiliyorsunuz. Mesela facebookuma girerken user ve passı direk giriyor ve girişe otomatik tıklıyor :)
Click&Clean:Yaptığınız ayarlara göre chromeu kapattığınız anda bütün geçmişi cookieleri otomatik doldurma formlarını ve geri dönüşüm kutusunu siliyor(boşaltıyor)
instant translate:Google translate kullanarak çeviri yapabiliyorsunuz ister kelimenin üstüne tıklayıp çevir diyerek ister sağ yukardan eklentiye tıklayarak küçük bir pencere eşliğinde çok faydalı
imdb: filmin ismini seçtiğinizde direk yukarda küçük simgesinin üzerinde filmin imdn üzerindeki puanını gösteriyor. Filmin puanını öğrenmek için imdbnin sitesine gitmenize gerek yok
twitter timeline:twitterda atılan her twiti sağ alt kısımda size küçük bi kutu içnde size gösterir. Twit atmak istersenizde sağ yukardaki simgesine tıklayarak ordan atabilirsiniz
panic button:biliyorsunuz zaten sekmeleri gizliyor tek tıkla
webpagescreenshot:Ekran görüntüsü. Bi + özeliği oalrakta bir sayfanın bütün görüntüsü yakalyabiliyor yani sayfanın görünen yüzüde dahil alt kısımlarıda alıyor
Note Board:En çoks evdiğim eklenti. Not alabiliyorsunuz. Bir sürü yabancı dizi izlediğim için hangi bölümde kaldığımı unutabiliyorum her dizi bölümü izledikten sonra buraya not alıyorum
image search by cooliris:3d biçimnde gösteriyor resimleri ama analamadığım bişey var arama yapınca ve resme tıklayınca netleşmesi 2-3 sn sürüyor buda biraz can sıkıcı. Bu konuda bilen varsa alıntılasın beni
Analytics Kapsamı Dışında Kalma Eklentisi:Buda google veri göndermeyip sitelere daha hızlı erişmenizi sağlıyor
Fastest Chrome:Buda webde daha hızlı gezinmenizi sağlıyor ayrıyaten 2 sayfaya geçmek için 2. ye tıklamanız gerekmiyo en aşşaya indiğinizde otomatik 2. sayfayı kaldığı yerden gösteriyor
Hover Zoom:İşte benim favorim bu. Facebook zoom eklentisin bilirsiniz. İşte bu yakınlaştırma işini sadece facede değil bütün sitelerde yapıyor. Mesela bi yerde foroğraf paylaşmışlar link şkelinde sadece mouse üzerinde getiriyorum yeni bi sekme açmadan o fotoğrafı bana gösteriyor kesinlikle ama kesinlikle öneriyorum
SmoothScroll:Buda olmazsa olmazlarımdan. Bunda chrome sayfasını aşşağıya veya yukarıya hareket ettirdiğinizde yumuşak geçişler sağlıyor. Chrome kullanmayı zevkli hale getiriyor
Benden bu kadar
edit:smoothscrolla ilgili chrome mağazasından kaldırdı ama nette hala mevcut. 1.0.6 sürümünü indirip uzantılar kısmına sürürkleyip bırakın. Sadece böyle yüklenebilir
Adamsın
-
Horlatıyorsunuz demeyin de =] yararlı bulduğum için yazıyorum Türkçe kaynak bulamadım
Kısaca:Chrome Tarayıcısının birden çok sekmeyi yanlışlıkla kapatmamanın çözümü
Verdiğim siteye git ekrana bir kere tıkla(ben bir kaç kere tıklıyorum) sonra o sekmeyi kapama Sekmeler kapanmıyor
https://maki-chan.de/preventclose.htm
Verdiğim siteye git ekrana bir kere tıkla(ben bir kaç kere tıklıyorum) sonra o sekmeyi kapama Sekmeler kapanmıyor
Uzunca:Mozilla tarayıcısı kullanıyordum sonra Chrome tarayıcısına geçtim ama Mozilla da olan tek pencerede birden çok sekme açık olunca kapatmadan uyarı veriyor ya Chrome de yoktu Bir kaç eklenti buldum olmadı(kullananız varsa yazsın lütfen) sonra Google Topluluğu mu oluyor şu link: https://support.google.com/chrome/thread/1870333/can-i-make-chrome-ask-before-closing-all-tabs?hl=en buldum burada biraz değişik bir çözüm bulmuşlar
Ne yapmış anlamadım(o kadar yazılım bilgim yok) o sekmeyi açık tutunca çok açtığınız penceredeki sekmelerin hepsi kapanmıyor Belki birinin işine yarar diye yazıyorum
Not: Sayfada bir yerlere tıklamak gerkiyormuş ben bir kaç kere tıklıyorum ya da mavi olarak ''buraya tıklayabilirsiniz'' yazıyor oraya tıklayınca kapanmıyor test ettim
Sayfanın açıklamasını da yazayım ingilizce ve türkçe Google Translater'la çevireceğim
Biri Googla da aramalarda bu yorumu yakalamayı yaparsa güzel olur İnsnalara yararlı olur
Site bu:
Just leave this tab open and your browser won't be closed automatically
NOTE: Due to a change in the API of Chrome, you will need to click anywhere on this page once to make this script work. You can click here if you want to.
Bu sekmeyi açık bırakmanız yeterli, tarayıcınız otomatik olarak kapanmayacaktır
NOT: Chrome API'sindeki bir değişiklik nedeniyle, bu betiğin çalışması için bu sayfada herhangi bir yere bir kez tıklamanız gerekecektir. İsterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
Hayırlı Günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 20 Nisan 2024; 10:4:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X