Şimdi Ara

Mikrofon açıkken bilgisayarın bütün sesleri kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sorunumu özetleyebilecek güzel, kısa bir başlık bulamadım o yüzden kusura bakmayın.

Bluetooth kulaklığımla discord 'a girdiğimde bir kanala giriş yapmamla birlikte bilgisayardaki diğer bütün sesler gidiyor. Sadece discord 'da görüşme yapabiliyorum diğer sesleri duymak için discord 'dan çıkış yapmam gerekiyor.

Bu problemim de şöyle başladı hemen özet geçiyorum alta

Yakın zamanda kendime 2. bir monitör aldım. Tek kasada çift monitör kullanıyordum. 1. monitörüm çizim monitörü olduğu için onu dvi girişiyle, yeni aldığım monitörü de vga girişiyle bağlamıştım. Sesle ilgili hiçbir problemim olmadı. Yalnız ekran kartım gt 740 olduğu için 2. monitör biraz ağır gelmişti bilgisayar biraz kasılıyordu. Ben de çözümü yeni bir ekran kartı almakta buldum ve gittim 1060 aldım. Ne olduysa bu ekran kartını taktıktan sonra oldu. Zira 1060 'ın arkasında 1 tane dvi girişi vardı vga girişi yoktu. Ben de yeni aldığım monitörü hdmi ile bağlamak zorunda kaldım. Bilgisayarı bi açtım mikrofon çalışmıyor. Bütün çözümleri denedik ettik bir türlü mikrofonu çalıştıramadım. Hatta ses ayarlarına girer girmez bilgisayardaki bütün sesler kapanıyordu ses ayarlarından çıkınca geri geliyordu ama yine de mikrofon çalışmıyordu vs.

Son çare olarak format attım yine çözüm olmadı. Bluetooth kulaklığı kablolu bağlayayım dedim. Kendi kablosunda mikrofon yok diye şu alttaki çoğaltıcıyı aldım taktım yine çözüm olmadı. Yalnız enteresan bir şekilde kulaklığın mikrofonunun üzerindeki tuşa başınca karşıya onun sesi gidiyor ama benim sesim gitmiyor.

Bu arada şu ayarı yapmayı çoktan denedim ama çözüm olmadı

Bu derdime bir derman arıyorum dostlar, son çare olarak buraya başlık açayım dedim. lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackTh3Ripp3r -- 5 Aralık 2018; 16:32:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.