Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 BEATS STUDIO WIRELESS REMASTERED!! Satın Al 12 Mart 2015 00:25 1 1 BEATS STUDIO WIRELESS REMASTERED!! Beats Studio Wireless Remastered. Ürünü Rusya'dan aldım, yalnızca kendim evde kullandım (Rusyadan alma sebebim burada çalışmam ve yaşamam.). Toplamda yaklaşık 6 7 kez kullanılmıştır. Heryeri tertemiz, pedlerde yağ kir göremezsiniz. İki yıl garantisi vardır.(2 ay önce alındı). Türkiye'de sıfır fiyatı 1200 lira yazıyor, yurtdışından aldığımdan ve ikinci el olduğundan 550 lira bir değer biçtim. fiyatı bir miktar düşürdüm.Aldığım fiyattan çok çok daha ucuza satıyorum. Ankara ya da İstanbul elden verilebilir.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. İLETİŞİM : +7 965 1018754 Whatsapp Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.[album] Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle [/album] Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Mart 2015 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FiiO E17K Alpen 2 (SATILDI SİLİNEBİLİR) BEATS STUDIO WIRELESS REMASTERED!! Canon 60D + Canon BG-E9 Tertemiz SATILIK Fujifilm S200EXR FİYAT DÜŞTÜ!!
Malachi77 tarafından alınmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FiiO E17K Alpen 2 (SATILDI SİLİNEBİLİR) BEATS STUDIO WIRELESS REMASTERED!! Canon 60D + Canon BG-E9 Tertemiz SATILIK Fujifilm S200EXR FİYAT DÜŞTÜ!!