Bildirim
Beats Wireless Arıza
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Şarja taktıgımda diğer taraftaki şarj olma kırmızı ışığı yanıyor. Ama diğer kulaktaki güç ışığı yanmıyor. -
Dostlar yardım edebilecek kimse yok mu -
Yurt dışından orjinal olarak mı aldın ? Bildiğim kadarıyla yurt dışına göndereceksin 20-30 dolar kargo parası tutar eğer garantisi varsa. -
Orjinal olarak aldım. Fakat faturası filan yok. Türkiyede halledemiyo muyuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: vendetta1228
Orjinal olarak aldım. Fakat faturası filan yok. Türkiyede halledemiyo muyuz?
Tamirini yapan yerler muhakkak vardır ama bildiğiniz güvendiğiniz birisi olması lazım yoksa aleti bozabilir. Benim bildiğim Monster'lar yurtdışına gönderiliyor ve size ya yapılıp gönderiliyor ya da yenisi gönderiliyor.
Kesin olarak bilmiyorum ben de monster kullanmadıgım için -
quote:
Orijinalden alıntı: vendetta1228
Dostlar merhaba,
1 haftalık Beats Wireless kulaklıgımda bi arıza oldu. Gayet güzel kullanırken bir anda açılmamaya başladı. Açma tuşuna basıyorujm basılı tutuyorum alet tepki vermiyor. Şarjada taktım. Bunun bir servisi bayisi filan var mıdır Türkiyede?
sahibinden.com da ilan var monster kulaklık tamiri die 10 liraya koymuş belki yardımı olabilir iletişime geçebilirsiniz İlan No 90347320 -
Tamamdır hallettim,
Volume up tuşuyla güç tuşuna basılı tutmak lazımmış. Bağlanacak cihaz sayısını doldurmuşum ondan olmuş :)
Çok korkmştum valla,yardımlarınız için teşekkurller yinede :) -
Benim kulaklık açma tuşuna pasıyom yanıp sönmüyo sonra bırakıyom beyaz yanıyo sonra tek li kırmızı yanıyo sonra beyaz yanıp ışıklar yanıyo blutech baglanmıyo
Model:beats studio 3
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Topra koluman abimin kardeşimin sorunun aynısı bendede var yardım eden olursa sevinirimmm
-
aynı sorun bendede var lütfen yardımmm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- empedans nedir kulaklık
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- airpods orjinallik sorgulama
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi bluetooth kulaklık
- sennheiser orpheus
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X