Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
35
Favori
199.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir joker klasiği aşşırı yüksek müşteri memnuniyeti arayıp haber vereydi bağri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

bir joker klasiği aşşırı yüksek müşteri memnuniyeti arayıp haber vereydi bağri
    Arkadaşlar merhaba. Fikirlerinize ihtiyacım var. 6 araba arasında kaldım:

1) Hauck Lıft Up 4 Shop N Drıve Travel Set 1200 TL Tek hamlede kapatılabiliyor. Ancak ters çevrilemiyor. Sök-tak olayı yok. Araba sabit. Travel sistemdeki ana kucağı eklenip çıkarılıyor sadece.
    2) Casual Quantum Trona Travel Sistem 1200 TL Büyük bir arabaya benziyor. Ters çevrilebiliyor. Malzeme kalitesi kafa karıştırıcı.
    3) Bebe Confort Streety Plus Travel Sistem 1200 TL Ters çevrilebiliyor. Tek hamlede (sayılır) kapatılıyor.
    4) Britax Römer B-Agile Travel Sistem 1250 TL Ters çevrilebiliyor. Tek hamlede kapatılıyor.
    5) Britax Römer Affinity Travel Sistem 2000 TL Yukarıdakiyle farkını pek anlayamadım.
    6) Britax Römer B-Motion Şişme Teker Travel Sistm 1400 TL Yukarıdakiyle farkını pek anlayamadım.

Sizce hangisi? Kafam çok karıştı.

• valla affinity kullanıyoruz ama 2000tl'ye alınır mı bence alınmaz. fiyatlara inanılmaz bir şişirme yapmışlar.
  • quote:

valla affinity kullanıyoruz ama 2000tl'ye alınır mı bence alınmaz. fiyatlara inanılmaz bir şişirme yapmışlar.

Yani evet. Ben de diğer modellerle arasında bir fark göremedim.
  • Tekzen.com.tr
    Travel Sistem Bebek Araba Modelleri ve Fiyatları Tekzen'de!
    https://www.tekzen.com.tr/britax_romer_b_motion_travel_sistem_beb_/2227302?gclid=CP6v_N2Zt8sCFUKZGwodpd0FQg
    yazdığın fiyattan ucuz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: triastor

https://www.tekzen.com.tr/britax_romer_b_motion_travel_sistem_beb_/2227302?gclid=CP6v_N2Zt8sCFUKZGwodpd0FQg yazdığın fiyattan ucuz sanırım

Evet. Teşekkür ederim. Sanırım orayı gözden kaçırmışım. Aslında sanırım model konusunda kesin bir karara varsam daha iyi olacak. Gerçekten zor. Peg Perego diye bir marka çıktı şimdi de karşıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veri_denizcisi

quote:

https://www.tekzen.com.tr/britax_romer_b_motion_travel_sistem_beb_/2227302?gclid=CP6v_N2Zt8sCFUKZGwodpd0FQg yazdığın fiyattan ucuz sanırım

Evet. Teşekkür ederim. Sanırım orayı gözden kaçırmışım. Aslında sanırım model konusunda kesin bir karara varsam daha iyi olacak. Gerçekten zor. Peg Perego diye bir marka çıktı şimdi de karşıma.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba indirimde cihhco liteway bebek arabalarını gördüm de fiyatı cazip geldi. erkek bebeğe bunlardan hangisi gider bilemedim. bir de kullanan var mı bu arabayı? hiç sorun yaşamadım diyen de var lanet okuyan da anlamadım gitti. :/
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu]

• hocam aman dikkat. peg perego italyan markası. özellikle primo viaggio sl ana kucağı-oto koltuğu çarpışma testlerinde başarılı. bir de prego markası varmış. baştan bende karıştırmıştım. uyardılar öğrendik.
  • quote:

hocam aman dikkat. peg perego italyan markası. özellikle primo viaggio sl ana kucağı-oto koltuğu çarpışma testlerinde başarılı. bir de prego markası varmış. baştan bende karıştırmıştım. uyardılar öğrendik.

Yani peg perego iyi, perego kötü öyle mi? Çok seçenek var. Ne yapacağımı karıştırdım.

• perego değil hocam sadece prego. ancak iyi midir kötü müdür bilemem. sadece iki markayı karıştırdığım için uyarmak istedim. prego'yu hiç kullanmadım.
  • Anladım hocam. Teşekkür ederim. Marka veya model önerisinde bulunacak arkadaşlardan mesaj bekliyorum 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

O kadar çok araştırdım ki bana bebek arabası seçimimde yardımcı olabilecek bir bilgiye rastlamadım forumlarda. Ben de kullanan arkadaşlarla bizzat konuşarak Sunny Baby SB-700 aldım, çok memnunum. Benim gibi bebek arabası arayan ama bir türlü karar veremeyenler için bilgilendirici bir post hazırlayayım dedim :)

2 tavsiyem olacak.

1. Sunny Baby SB 700 Ultimate Travel Systembebek arabası, 619.19 tl burada, en uygun fiyat bu. 750 tl ye kadar değişebiliyor fiyatları. Ne çok pahalı ne çok ucuz, ama kesinlikle çok konforlu ve şık. Bu arabanın tanıtım videosu
    İlke Bebeyoutube
    Sunny Baby SB 700 Ultima Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Özellikleri
    https://www.youtube.com/watch?v=4vIoPhEGzRA.

2. Kanz KZ-2020 Enigma Hümmer Travel System bebek arabası. 410-450 tl arası değişiyor çeşitli mağazalarda. Fiyat-performans olarak süper. Hem ön hem arka tekerleri 360 derece dönüyor, nanoteknolojik terletmeyen kumaş, sırt destekli ortopedik... Linkte çok güzel ayrıntılı bir tanıtım videosu var.

Bebek arabasında olması gereken özellikler;

1. Her iki yönde de kolay sürüş.
    Mevcut bebek arabalarında, hatta en pahalı olanlarında bile genellikle sadece ön tekerler 360 derece dönebiliyor. İtme kolunu karşı tarafa geçirdiğinde sürmek işkence oluyor bu nedenle. Ya hem ön hem arka tekerleri 360 derece dönebilen arabalar tercih edilmeli ya da oturma kısmı çıkarılıp her iki yönde de iskelete takılabilen arabalar. Yukarıda önerdiğim arabalardan 1. nin oturma kısmı her iki yöne çevrilebiliyor, 2. nin de bütün tekerlekleri 360 derece dönüyor. İkisi de çift yönlü sürüşlerde kolay kullanılabilir. Ayrıca iki arabanın da süspansiyonlu tekerlekleri olduğu için bebek çok sarsılmaz, konforlu arabalar bebekler için.

2.Sırt kısmında destek olması.
    Çoğu arabada sırt desteği yok. Bebeğin sırtını yasladığı kısmın arkasında sadece sırt konumunu ayarlamak için kullanılan bi kol oluyor. Zamanla sırt kısmı çöküyor, bebeği rahatsız ediyor. Yukarıdaki iki arabada da sırt desteği var. Bebeğin omurgası için çok önemli sırt destekli arabalar.

3. Kolay katlanabilir olması, bagajda az yer kaplaması ve en önemlisi hafif olması.
    Sunny baby nin arabasında iskelet ve oturma kısımları birbirinden ayrıldığı için iskelet çok kolay katlanabiliyor ve bagajda çookkk az yer kaplıyor. Küçük bagajlı olanlara özellikle tavsiyemdir. Kanz ın da alüminyum kasası var, seyahat sistem bebek arabalarına nispeten daha hafif. Ama seyahat sistem bebek arabaları iskelet ve oturma kısmı ayrılmıyorsa çok da hafif olamıyor ne yazık ki. Kanz'ın arabası da tel elle tek tıkla kolayca katlanıp açılabiliyor. Linkte videosu var, izleyin.

Bu iki arabanın da seyahat sistem olanlarını tanıttım ben, özellikle yeni doğan bebekleri olanlar ya da bebek bekleyenler için en idealı seyahat sistemler. Ama iki aracın da seyahat sistem olmayan normal modelleri de var, öyle olunce fiyat daha uygun oluyor tabii.

Bebeğiniz rahatça oturabiliyorsa kesinlike baston puset almalısınız bu arada. Hem hafiflil, hem kolay katlanıp az yer kaplama hem de fiyatlarının çok uygun olması sebebiyle oturabilen çocuklarda en uygunu baston pusetler. Baston puset hiç araştırmadım, marka-model tavsiye edemicem bu yüzden.

Not: Bu arada mümkün olabilecek en uygun fiyata en konforlu ve kullanışlı arabayı aradım, çok da pahalıya daha farklı kullanışlı özelliklere sahip arabalar mutlaka ki var, mümkünse 600 tl yi geçmesindi benim derdim... Ama 1500-2000 tl yi gözden çıkarırım, fiyatı mühim değil diyenlere tavsiyem Concorde marka bebek arabaları olurdu...

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Bebek arabaları ve travel sistemler için Alman Kiddy markasını incelemenizi tavsiye ederiz. ADAC test şampiyonu oto koltuk ve ana kucakları üretcisi Kiddy kısa bir süre önce Türkiye pazarına girdi.

Prima.com.tr ile yapılan işbirliği kapsamında indirimli indirimsiz tüm Kiddy ürünlerinde ekstra %30 İNDİRİMe sahip olabiliyorsunuz.

Kampanya bilgisi içinhttp://www.kiddy-shop.com.tr/kiddy-prima-oto-koltuk-bebek-araba

https://store.donanimhaber.com/d8/73/e2/d873e27a1f45d0126798afac802f0b20.jpg

https://store.donanimhaber.com/8f/97/7d/8f977d62bc18bc3e05744d480c7bef2a.jpg

Sevgi ve saygılarımızla
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu]

• Kiddy Turkiye K kullanıcısına yanıt
    HER MODEL YOK AMA KİDDY NİN SİTESİNDE NEDEN Kİ?
  • quote:

HER MODEL YOK AMA KİDDY NİN SİTESİNDE NEDEN Kİ?
    valla arkadaşlar kafam çok karıştı, mamas & papas armadillo flip modeli için tam alıcam budur dedim onda da ön bar yokmuş, tavsiye olarak bütün arkadaşlar ön bar olmalı dedi acaba yok mu ekstradan falan bu bardan neden koymazlar yaaa valla canım sıkıldı çok pratik çok hafif renkleri çok güzel ne yapmalıyım ön bar olmasada almalımıyım sizce?
  • Shark177 S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hangi özellikler sizin için daha önemli. Ona karar verirseniz belirlediğiniz modeller içinde en beğendiğinizi alın geçin.

Mesela biz tam yatar, az yer kaplayan, hafif, kaliteli olsun dedik.

Mamas papas armadilloda karar kıldık. Ana kucağı kış olduğu için kullanmadık bile. Dışarı çıktığımızda tam yatar halde gezdik.

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    bende aynı şeyi düşünüyorum tam yatar, az yer kaplayan tek elle açılıp kapanan , hafif ileride baston kullanmaya gerek kalmayacak 2 seçenek var aklımda 1.sı armadillo flip 2. cybex ırıs zaten ana kucağı olarak cybex aton cok kullanışlı onu alırım gibi mamas papas gerçekten cok kalıteli cybex ırısı ıncelemedim oda pratik gibi
  • Armadillo flipi verip zapp xtra2 almıştım. Pişmanım ikisi arasında kalan varsa flip alsın

• quote:

Orijinalden alıntı: hacettepe_fbo

Arkadaşlar merhaba. Fikirlerinize ihtiyacım var. 6 araba arasında kaldım:

1) Hauck Lıft Up 4 Shop N Drıve Travel Set 1200 TL Tek hamlede kapatılabiliyor. Ancak ters çevrilemiyor. Sök-tak olayı yok. Araba sabit. Travel sistemdeki ana kucağı eklenip çıkarılıyor sadece.
    2) Casual Quantum Trona Travel Sistem 1200 TL Büyük bir arabaya benziyor. Ters çevrilebiliyor. Malzeme kalitesi kafa karıştırıcı.
    3) Bebe Confort Streety Plus Travel Sistem 1200 TL Ters çevrilebiliyor. Tek hamlede (sayılır) kapatılıyor.
    4) Britax Römer B-Agile Travel Sistem 1250 TL Ters çevrilebiliyor. Tek hamlede kapatılıyor.
    5) Britax Römer Affinity Travel Sistem 2000 TL Yukarıdakiyle farkını pek anlayamadım.
    6) Britax Römer B-Motion Şişme Teker Travel Sistm 1400 TL Yukarıdakiyle farkını pek anlayamadım.

Sizce hangisi? Kafam çok karıştı.

4) Britax Römer B-Agile Travel Sistem 1250 TL Ters çevrilebiliyor. Tek hamlede kapatılıyor. ---ELEDİM.
    5) Britax Römer Affinity Travel Sistem 2000 TL Yukarıdakiyle farkını pek anlayamadım. --- ELEDİM.
    6) Britax Römer B-Motion Şişme Teker Travel Sistm 1400 TL Yukarıdakiyle farkını pek anlayamadım. --- ELEDİM.

4) Kiddy Click ́n Move 3 Evolution Pro 2 1600 TL. Çarpışma testlerini geçen Evolution Pro 2 ye sahip. Ancak pusetin kapanma biçimini beğenmedim. Kumaş kaliteli.
    5) Cam Minu 1900 TL. Aradığım özellikler var, ancak fiyat bana göre yüksek. Yine de listemde.

Siz olsanız n'apardınız? Cidden zor işmiş.

• yaptığım araştırmalar sonucunda cam minu ile cam fludio arasında hiç fark göremedim sadece kapanması ve ağırlığı çok az değişiyor ve fludio fiyat olarak daha uygun hatta burda da yazmış bu arabayı jokerden almıştım
    www.joker.com.tr
    Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
    https://www.joker.com.tr/urun/cam-fluido-travel-puset-43668
    başka satan yerde bulamadım bu arada . Ama jokerin üstün müşteri memnuniyetinin gazabına uğradım gelen araba turuncu çıktı sebepte ellerinde istediğim renk kalmadığı için o rengi yollamışlar böyle bi saçmalık yani tabi iade ettim hemen. ama araba eve geldiğinde pusetine baktım kumaşı fln baya kaliteli duruyordu şuan başka yerde bulsam yine aynı arabayı alırım ama jokerden bida tövbe...

• quote:

yaptığım araştırmalar sonucunda cam minu ile cam fludio arasında hiç fark göremedim sadece kapanması ve ağırlığı çok az değişiyor ve fludio fiyat olarak daha uygun hatta burda da yazmış bu arabayı jokerden almıştım
    www.joker.com.tr
    Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
    https://www.joker.com.tr/urun/cam-fluido-travel-puset-43668
    başka satan yerde bulamadım bu arada . Ama jokerin üstün müşteri memnuniyetinin gazabına uğradım gelen araba turuncu çıktı sebepte ellerinde istediğim renk kalmadığı için o rengi yollamışlar böyle bi saçmalık yani tabi iade ettim hemen. ama araba eve geldiğinde pusetine baktım kumaşı fln baya kaliteli duruyordu şuan başka yerde bulsam yine aynı arabayı alırım ama jokerden bida tövbe...
    Bu arada fluidoya karar vermeden önce buradn arabayı kullanan bi arkadaşla msjlaştım fikrini aldım ve arkadaş çok memnundu hatta kardeşi minu kullanıyormuş ama bence hiç bir farkı yok demişti bilgine

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.