Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
35
Favori
199.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recruit1

kaba bir hesapla 2000tl 650 euro yapar ki bu rakama kesinlikle değmez. baby plus shr ii ana kucağı, renk paketi falan dahil 420 euroya almıştım. vergi iadesi de alınca 370 euro civarına mal etmiştim.

Yani bence de. Fiyatının hemen hemen 1200 TL civarında olması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triastor

arkadaşlar sipariş ettiğim Cam Fluido Allegria arabamız geldi ilk izlenimim gayet güzel bence. eksi olarak arabanın rengi çok beyaz gibi geldi hani çabuk kirlenir gibi geliyor ama bilmiyorum kullanınca görücez bide güneşliğinde naylon kısmını saklayan bi fermuar yada çıt çıt olsaymış daha ii olurmuş onun haricinde gayet güzel ve şık duruyor merak edene resim fln atabilirim sizlere arayışlarınızda kolay gelsin umarım gönlünüze yatanı bulursunuz kolay gelsin

Kahverengisini almıştın dimi? Kahverengisi bile açık duruyorsa bejini hiç düşünemiyorum. Buraya biraz fotoğraf ekleyebilirsen çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veri_denizcisi -- 19 Mart 2016; 13:27:14 >

• kahvesini aldım ama iskelet kısımları açık renk ya ondan yakından görünce beyaz kısmı çok gibi geldi alt sepeti fln beyaz yani neyse bakalm biz beğendik resimlerini yüklerim görürsünüz
  • resimlerde çıt çıtlı yada fermuarlı olsa daha ii olurdu dediğim yerde var anlarsınız
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu]

• quote:

resimlerde çıt çıtlı yada fermuarlı olsa daha ii olurdu dediğim yerde var anlarsınız

Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu]

Fotoğraflar için teşekkürler. Güzel araba bence. Hayırlı uğurlu olsun. Evet dediğiniz gibi çıt çıtlı olsa daha iyi olurmuş. Ama malzeme kaliteli duruyor. Ana kucağını şuradakilerden mi aldınız: Eğer öyleyse 1100 TL'ye alınabilecek en iyi f/p kombinasyonlarından gibi görünüyor.

• ben babymall müşteri hizmetlerini aradım almadan önce arabayla ilgili bişey soracaktım onlarda beni ankara mağazaya bebek arabası bölümüne bağladılar ordan bi arkadaş yardımcı oldu kahve rengi arabanın yine kahverengi anakucağı olduğunu ama sadece mağaza depolarında olduğu için internette satışta olmadığını söyledi bende onu alamayızmı dedim oda olur dedi mail order yöntemiyle telefondayken bana satışını yaptı bonusa 2 taksit yapabildi ama ve o gün mağazdan ücretsiz olarak kargoladı sağolsun ve mağazada fiyatı biraz daha ucuzmuş toplamda bana 1028 tl ye geldi
  • quote:

ben babymall müşteri hizmetlerini aradım almadan önce arabayla ilgili bişey soracaktım onlarda beni ankara mağazaya bebek arabası bölümüne bağladılar ordan bi arkadaş yardımcı oldu kahve rengi arabanın yine kahverengi anakucağı olduğunu ama sadece mağaza depolarında olduğu için internette satışta olmadığını söyledi bende onu alamayızmı dedim oda olur dedi mail order yöntemiyle telefondayken bana satışını yaptı bonusa 2 taksit yapabildi ama ve o gün mağazdan ücretsiz olarak kargoladı sağolsun ve mağazada fiyatı biraz daha ucuzmuş toplamda bana 1028 tl ye geldi

Hmm. Anladım. Keşke internette olsaydı da uğraştırmasalardı. Hem taksit olanağı da daha fazla.
  • Arkadaşlar öncelikle herkese saygılar sevgiler,
    Yaklaşık 3 ay sonra Allah nasip kısmet ederse kızımızı kucağımıza alacağız,bebek ihtiyaçlarında en önemli kalemlerden birisi olan bebek arabası seçimi uzun zamandır araştırdığım ve beni meşgul eden bir konu
    yaptığım araştırma sonucu 3 modeli ön plana çıkarttım fakat bu 3 modelin hangisi aracımın bagajıyla uyum sağlar bilmiyorum.
    Aracım 2015 Vw polo
    1-Britax-Römer B Agile-4 travel system
    2- Graco Evo Travel SYSTEM
    3-Casual Cadillaca Air
    bagaj konusunda sıkıntı yaşamayacağım max.1500 tl travel sistem önerisi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpala1

Arkadaşlar öncelikle herkese saygılar sevgiler,
    Yaklaşık 3 ay sonra Allah nasip kısmet ederse kızımızı kucağımıza alacağız,bebek ihtiyaçlarında en önemli kalemlerden birisi olan bebek arabası seçimi uzun zamandır araştırdığım ve beni meşgul eden bir konu
    yaptığım araştırma sonucu 3 modeli ön plana çıkarttım fakat bu 3 modelin hangisi aracımın bagajıyla uyum sağlar bilmiyorum.
    Aracım 2015 Vw polo
    1-Britax-Römer B Agile-4 travel system
    2- Graco Evo Travel SYSTEM
    3-Casual Cadillaca Air
    bagaj konusunda sıkıntı yaşamayacağım max.1500 tl travel sistem önerisi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim....

Allah yardım etsin Ben de hala bakıyorum. Yüzlerce sekme açık durumda. Casual konusunda şunu söyleyebilirim ki bana hiç güven vermiyor. Fason mal gibi duruyor. Birden bire türeyen bu tarz ürünlere dikkatli yaklaşmakta fayda var.

• fiyat konsunda şimdi sizin iletinizen sonra baktım sürekli çok iyi olduğunu duyuyordum görünce de çok afilli gelmişti gerçekten çok pahalıymış
  • fpala1 F kullanıcısına yanıt
    bagaj her şekilde gidik. bence bagaja uyumdan ziyade farklı özelliklerine bakın. hafiflik olur; teker boyutu olur; fren olur; süspansiyon olur.

• moonster61 kullanıcısına yanıt
    Hangi üründen bahsettiniz?

• Chicco urban modeli nasıl arkadaşlar sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatokato

Chicco urban modeli nasıl arkadaşlar sizce ?

Baktım, iyi duruyor ama sanırım kapatmak için oturma bölmesini çıkarmak gerekiyor.
  • http://www.firsatnerde.com/bebek-arabasi-alirken-nelere-dikkat-edilmeli/

İlginizi çekebilir diye düşündüm teşekkür ederim

• peg perego book plus nasıl acaba kullanan var mı bana çok pratik geldi istediğim bütün özellikler var mamas papas armadilloya iyi bir alternatif gibi ?
  • Merhaba

karar vermeden öncewww.kiddy-shop.com.tr'yi incelemenizi tavsiye ederiz.

Maksimum güvenlik, mükemmel kalite ve yenilikçi tasarım sloganıyla; Almanya'da kurulan Kiddy, günümüzde 50den fazla ülkede ailelerle buluşmaktadır.

Avrupa birliği uyum standartları gereği oto koltuk kategorisinde başarı ile geçtiği ECE R44/04 ile bebek arabaları ve pusetler kategorisinde EN 1888 testlerinin yanı sıra, ADAC, Stiftung Warentest, TCS ve OAMTC gibi bağımsız test kuruluşlarından aldığı mükemmeliyet ödüllerinin sertifikalarının haklı gururunu ailelerle paylaşmaktadır.

Ödüllü Alman markası Kiddy; "Ana Kucağı, Oto Koltuğu, Bebek Arabası, Puset, Seyahat sistemleri (Travel Setler) ve Aksesuarları" konusunda bebeğinizin ve onun bakımı esnasında sizin duyacağınız ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamaktadır.

Türkiye’de en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla son kullanıcıya ulaştırmak adına daha çok direkt satışı benimseyen Kiddy ürünlerini dilerseniz görerek ve deneyerek satın almak içinwww.kiddy-shop.com.tr de belirtilen seçkin satış noktalarını ziyaret edebilir, ya dawww.kiddy-shop.com.tr üzerinden; güvenle, mesafeli satış sözleşmesi kapsamında iade özgürlüğü, taksit ve ücretsiz kargo imkanları ile satın alabilirsiniz.

Kiddy tüm PRIMA.COM.TR üyelerine bütün KIDDY ürünlerinde geçerli ekstra %30 İNDİRİM sağlıyor.

KAMPANYA detayları için TIKLAYIN:http://www.kiddy-shop.com.tr/kiddy-prima-oto-koltuk-bebek-araba

SOSYAL MEDYA HESAPLARI:
    facebook.com/KiddyTR
    Instagram.com/KiddyTR
    Twitter.com/KiddyTurkiye

Sevgi ve saygılarımızla

Kiddy Turkiye

musterihizmetleri@kiddy.de
    www.kiddy-shop.com.tr

Bebek Arabası [Ana Konu]

• Videolardan öyle anlaşılıyor , oturma bölmesi çıkartılıp kaltanıyor şeklinde

• Kiddy Turkiye K kullanıcısına yanıt
    Merhaba @triastor;

geri bildiriminiz için teşekkürler. Hangi ürünler ile ilgili bilgi almak istediğinizi musterihizmetleri@kiddy.de üzerinden bize iletebilirseniz size en hızlı şekilde yardımcı olabiliriz.

sevgi ve saygılarımızla

Kiddy Türkiye

www.kiddy-shop.com.tr
  • Merhaba arkadaşlar 2-3 haftadır araştırıyorum ve chicco urban bebek arabasını beğendim, aranızda chicco urban bebek arabasını kullanan var mı, eksi ve artı yönleri nelerdir acaba? Fiyat olarak 800 liranın altını bulamadım güzel bir kampanya yakalasam sanırım alıcam :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.