Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
633
Cevap
35
Favori
199.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Ön bar yok değil mi bu modelde?
  • tomofil tutkunu kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Çok meşakkatli iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kanzshop.com/tr-TR/doll-travel-sistem-cosmo-lux_pd-38efe

şu araba hakkında bilgisi deneyimi olan varmı?

alınabilir gibi geldi bana, çift yönlü kullanım, tekstille beraber katlanıyor, tekerleklerde amortisör de var.

indirimde toplam 1000TL.

sizce nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

http://www.kanzshop.com/tr-TR/doll-travel-sistem-cosmo-lux_pd-38efe

şu araba hakkında bilgisi deneyimi olan varmı?

alınabilir gibi geldi bana, çift yönlü kullanım, tekstille beraber katlanıyor, tekerleklerde amortisör de var.

indirimde toplam 1000TL.

sizce nasıl?

Sorduğum arabanın grisini bugün satın aldım, artık kurtuldum bu işten :)

Daha bebeğin gelmesine çok var ama fiyatı uygun geldi ürüne göre alalım bu dertten kurtulalım dedik.

Kanz mağazalarında 999 lira 6 taksit. Peşin alırsanız 950 lira.

Ürüne gelirsek, benim olmassa olmaz ihtiyaçlarımı karşıladı,
    4 lastik yaylı
    Tentesi tam kapanıyor
    Tam yatar pozisyona geliyor
    Otutma ünitesi ve na kucağı çift yönlü kullanılabiliyor
    Ana kucağı montajı için ekstra aparat gerekmiyor
    4 lastik çıkabiliyor
    Katlanınca az yer kaplıyor
    İki elle ama tek haraketle katlanıyor
    Oturma ünitesi üzerindeyken katlanabiliyor
    Oturma ünitesi çıkarılıp ana kucağı takılıyor..

Şuan için tek beğenmediğim tarafı ana kucağının yenidoğan için bel kısmı çok boş gibi geldi bana, orayı da ambalajdan çıkan süngerimsi malzemeleri keserek kumaşın içerisinden güzelce doldurdum, baya iyi oldu. Zaten pahalı ana kucaklarında bahsedilen yeni doğan bel desteği de içeriye koydukları bir sünger parçasından başka birşey değil..

İlk başta tecrübe ettiklerim bunlar, sorularınız olursa inceler yanıtlarım..

E hadi hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun Güzel bir inceleme olmuş. Ürünün ağırlığı ne kadar acaba? Bir de fotoğraflarını buraya atabilirseniz arkadaşlara fikir vermesi açısından iyi olur. Kanzların kumaş kalitesi düşündürüyor beni. Bez gibi, poşet gibi duruyor. Bu model de böyle mi acaba?

Bu arada internette arabanın hiç tanıtım videosu yok. Siz çekip koyabilirseniz çok daha iyi olur. Örneğin kapatılışı, açılışı, yatırma pozisyonları gibi.

Edit: Video isteği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veri_denizcisi -- 20 Nisan 2016; 14:13:52 >
  • Teşekkürler hocam darısı başınıza.. :) dün bolca fotoğraf çekmiştim onları ekliyorum. Video da çekebilirsem bakayım akşam.

Ama tarif etmek gerekirse itme kolunun altındaki mandalları kendinize doğru çekip ileri iktiriyorsunuz. 2 elle katlanıyor fakat tek haraketle.
    Açarkende katlı pozisyondayken kilidi açıp tutma kolunu kendinize doğru çekiyorsunuz. okadar.

Fotoğraflarda katlıyken altında bulunan yolluğun eni 1 metre. ona göre boyutunu düşünebilirsiniz. biraz uzun oluyor ama oldukça ince oluyor.

Kumaşı çadır kumaşı gibi evet. ama öyle sert ve rahatsız edici bir yapısı yok.
    Satıcı bayan aksine bunun terletmemesi hava alması için olduğunu söyledi. Kendi ve 2 yeğeni bu aracı kullanıyormuş, çok memnunuz dedi yeminler etti.
    inceledim mantıklı da geldi açıkçası..

Açıkçası ben 1000 liradan fazla vermek istemiyordum. Ve istediğim bazı özellikler vardı (tam yatması, büyük tente, oturma ünitesinin çıkabilmesi, oturma ünitesiyle beraber katlanabilmesi) gibi.

Son olarak şöyle düşündüm. Çevremdeki tecrübeli insanlar en kral travel sistemi de alsam, 9-10 aylıkken isofixli bir 9-36kg oto koltuğu alıp baston pusete geçeceğimi söylediler. Kendilerinde hep böyle olmuş.

O yüzden pişman olacağım rakamlar vermek istemedim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu]

• Ve arkadaşlar bende sonunda chicco urbanı aldım n11'den gerek satıcının yaptığı kampanyayla gerek bonus kampanyasıyla 680 liraya kadar düşürdüm fiyatı ana kucağı olarak ve oto koltuğu olarak kullanılamıyor ama gerek duymuyorum şimdilik, 1 yaşından sonra oto koltuğunu alırım fotoğraflardan zaten hoşuma gitmişti ama gerçeğini görünce dahada etkilendim doğrusu tavsiye ederim arkadaşlar sizede, daha akşam geldiği için çok fotoğraf çekemedim 3 tane çektim şimdilik idare edin Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu]
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu]

Aynen hocam ben de 1000 TL'den fazla vermeyi düşünmüyorum. Bu araba güzel görünüyor gerçekten. Daha önce görmemiştim. Benim de aklıma yattı gibi.
  • sevgin86 S kullanıcısına yanıt
    üzerinde oturma ünitesi varken katlanabiliyor mu acaba ? , birde hangi satıcıdan aldınız ? bende araba + pusete 1000-1200 TL ayırdım , puset olarak Urbana uygun ne alınabilinir
  • fatokato F kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla Urban, oturma ünitesiyle beraber kapanmıyor. İki elinizle yandaki deliklerden tutup kapatıyorsunuz.
  • Daha önce söylenmiştir belki ama 1.000 TL'nin altında ama gerçekten kaliteli araba arayanlara e-bebek'te satılan Hollanda markası Nuna Pepp (veya Pepp Luxx) araba ve Pipa anakucağı kombinasyonunu gönül rahatlığıyla önerebilirim. Yakın arkadaşlarımızdan kullanan 2 ailenin önerisiyle aldık yaklaşık 8 aydır kullanıyoruz, gayet memnunuz. Hatta başka bir arkadaşımız Mamas&Papas kullanıyordu Nuna almadığına pişmandı, arabadan memnunlardı ama çok ağır olduğu için baston pusete geçtiler. Nunan'nin ilk aklıma gelen avantajları hafif olması, kolay katlanması ve açılması, az yer kaplaması, yolda kullanmanın ve manevra yapmanın çok rahat olması, 4 tekerlekli olması, tek bar kollu ve yükseklik ayarlı olması.
    Oturma ünitesiyle katlanmıyor ayrı ayrı katlanıyor, urban plus modelinde oturma ünitesiyle birlikte katlanabiliyor, bebegold satıcısından aldım, puset olarak henüz araştırmadım doğrusu, pusetli modelleri de var ama fiyatı 1300 liraya kadar çıkıyor bildiğim kadarıyla
  • Arkadaşlar arabayı aldım ve kurtuldum. Mamas&Papas Armadillo Flip modeli annelutfen.com'dan 1599 TL idi. %15 indirimle 1359 TL/6 taksitle aldım. Bu fiyat şuan piyasada bulabileceğiniz en düşük fiyat. Ana kucağı olarak da Maxi Cosi Citi SPS'yi Hepsiburada.com'daki AttaBebek'ten 300 TL/6 taksit olarak aldım. Ana kucağı adaptörü olarak da Armadillo Flip Maxi Cosi Adaptörü'nü ebebek'te 80 TL'ye aldım. (Hafta sonuna özel, 50 TL üzeri kargo bedavaydı.) Böylelikle 1359+300+80 = 1739 TL'ye bu işi bitirmiş oldum. Evet pahalı oldu, ama 1000 TL dandik markalara vereceğime 600-700 daha fazla verdim, aklımda problem kalmadı. Bu arada annelutfen.com arayarak satın aldığım Coral Pop renk seçeneğinin kalmadığını, diğer renk seçeneklerini sunabileceklerini söyledi. Teal Tide rengi de bence gayet şık. Onu tercih ettim. Araba gelince buraya izlenimlerimi yazmayı ve fotoğraf eklemeyi düşünüyorum. Arabayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Ben çok araştırdım, çok okudum, çok izledim. Ciddi anlamda vakit harcadım. Kolay kapanması, yer kaplamaması, hafif olması, çift yönlü olması, malzeme kalitesi, marka bilinirliği benim için önemliydi. Tercihimi bu araçtan yana kullandım. Ayrıca işim bittiğinde bu aracı ikinci el olarak kolayca satabileceğimi de düşünüyorum. Bebek arabası konusunda fikir, görüş, yardım vb. konularda bildiğim ölçüde elimden geleni yaparım. Kolay gelsin.

@squall82 @hbpgks @tomofil tutkunu @fatokato

• Hayırlı günlerde kullanın ,

Birde biz alabilsek , bizde eşimle ikilem içinde kaldık ,

Ben ; Britax Römer B Agile 4 Travel Sistemmi alsak diyorum ( önemli not : Bu üründe Puset B-Safe ve B-Safe Plus diye ayrılıyor , B-Safe 1200 Tl lerdeyken B-Safe Plus tercih ederseniz 1400 TL ye geliyor travel sistem )

https://www.annelutfen.com/urun/britax-romer-b-agile-4-travel-sistem-bebek-arabasi-chilli-pepper

Bebek Arabası [Ana Konu]

Eşim ise ; CASUAL Quantum Travel Sistem Bebek Arabası diyor , ( Bu araçta interneten alırsak 1000 TL Bursada ikamet ediyoruz Ayşen Bebe 'den alırsak 1200 TL , internetten almakta istemiyorum arıza ile karşılaşırsak onlar uğraşsın ben kargo v.s uğraşmayayım)

Bebek Arabası [Ana Konu]

Biz erkekler , avrupa yapımı olsun sağlam olsun sıkıntı çıkartmasın , az yaksın kilometresi düşük olsun ..

Bayanlar ise görseli güzel olsun telaşesinde

sizlerden birer fikir istiyorum nasıl yapsak

İnternetten alışverişmi yapsak ( annelutfen.com da %15 indirim gerçekten güzel)

Eğer ikisi arasında kaldıysanız kesinlike Britax öneririm. Kalitesi, Casual gibi yeni türeyen, ne olduğu belli olmayan bir markanın kat kat üstündedir. Üstelik Britax, ADAC testlerine giren, testlerden başarıyla çıkan, Dünya çapında oldukça fazla kullanıcısı olan bir marka. Bence eşinizi ikna edin ve Britax'ı tercih edin. Üstelik Casual hiç de ucuz değil. Bence o paraları hiç haketmiyor.

Bu arada B-Agile'ın da eksikleri var. Bunlar kalite konusunda olmasa da konfor konusunda sizin için problem teşkil edebilir. İhtiyaçlarınızı iyi belirleyin. Örneğin B-Agile, tam yatmıyor ve ayak bölmesi yüksekliği ayarlanmıyor. Önceki sayfalarda eksi yönlerinden bahsetmiştim. Ben de B-Agile alma konusunda çok istekliydim, ancak bu nedenlerden dolayı vazgeçtim. Ancak Casual'dan bu fiyat aralıklarında uzak durulmalı bence. Ucuz olsa neyse.

• arkadaşlar bende bayadır araba inceliyorum. En son armadillo flip e karar verdik. En uygun annelutfen de vardı ve dün bir tane sipariş verdim. Üzerine avantajix de kullanınca, bana gelişi bi 30 küsür tl daha uygun olacak. (avantajix üzerinden aldım ama tam emin değilim kullanabildimmi, kullanamadımmı. Avantajix sayfam da hiç bişi görünmüyor bu alışverişim ile ilgili :S )

Annelutfen deki son stoğu da tükettim galiba :) ürün kalmadı annelutfen de.

Bakalım beni de arayıp kırmızı yok başka renk gönderelim diyecekler mi :). Beklemedeyiz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husamba -- 27 Nisan 2016; 9:35:45 >
  • husamba H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun Bence size de kırmızı gönderemeyecekler. Tedarikçilerden kırmızı rengini sağlayamıyoruz demişlerdi bana. İnşallah gönlünüze göre olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacettepe_fbo

Arkadaşlar arabayı aldım ve kurtuldum. Mamas&Papas Armadillo Flip modeli annelutfen.com'dan 1599 TL idi. %15 indirimle 1359 TL/6 taksitle aldım. Bu fiyat şuan piyasada bulabileceğiniz en düşük fiyat. Ana kucağı olarak da Maxi Cosi Citi SPS'yi Hepsiburada.com'daki AttaBebek'ten 300 TL/6 taksit olarak aldım. Ana kucağı adaptörü olarak da Armadillo Flip Maxi Cosi Adaptörü'nü ebebek'te 80 TL'ye aldım. (Hafta sonuna özel, 50 TL üzeri kargo bedavaydı.) Böylelikle 1359+300+80 = 1739 TL'ye bu işi bitirmiş oldum. Evet pahalı oldu, ama 1000 TL dandik markalara vereceğime 600-700 daha fazla verdim, aklımda problem kalmadı. Bu arada annelutfen.com arayarak satın aldığım Coral Pop renk seçeneğinin kalmadığını, diğer renk seçeneklerini sunabileceklerini söyledi. Teal Tide rengi de bence gayet şık. Onu tercih ettim. Araba gelince buraya izlenimlerimi yazmayı ve fotoğraf eklemeyi düşünüyorum. Arabayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Ben çok araştırdım, çok okudum, çok izledim. Ciddi anlamda vakit harcadım. Kolay kapanması, yer kaplamaması, hafif olması, çift yönlü olması, malzeme kalitesi, marka bilinirliği benim için önemliydi. Tercihimi bu araçtan yana kullandım. Ayrıca işim bittiğinde bu aracı ikinci el olarak kolayca satabileceğimi de düşünüyorum. Bebek arabası konusunda fikir, görüş, yardım vb. konularda bildiğim ölçüde elimden geleni yaparım. Kolay gelsin.

@squall82 @hbpgks @tomofil tutkunu @fatokato

ürün gerçekten kaliteli kardeşim bende çok araştırdım izlemediğim video gitmediğim mağaza kalmadı her açıdan önde bu ürün teal rengide zaten bir başka güzel iyikide teal almışın... bende ana kucağı olarak besafe almak istiyorum ama maxi cosi baya uygun almışın besafe en uygun 550 ye buldum tentesi falan cybex cloud q gibi hoşuma gitti

• hbpgks H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim saolasın Bence de teal rengi gayet güzel. Cybex ve besafe de gayet iyi, ama bu ana kucaklarının ömrü çok uzun değil maalesef. Tamam elbette kalitelisini, iyisini alalım ki ben maxi Cosi aldım, ama çok para vermeye gerek yok diyorum. Kalan miktarla başka ihtiyaçları tamamlanabilir. Ama araştırdıkça ihtiyaçlar artıyor, paralar göze küçük gelmeye başlıyor örnek ben

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.