Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
35
Favori
198.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkerilkin

wollex bebek arabası kullanan gören varmı arkadaşlar.
    Netten gördüğüm kadarıyla ürün başarılı ve kullanışlı
    yorumlarınızı bekliyorum

bende bu ürünü almayı düşünüyorum alıpda kullanan varsa yorum lütfen bu arada
    travel sistem wollex bebek arabası hepsi burada da 600 tl card finas ve cekle 450 gibi bir rakam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerilkin

wollex bebek arabası kullanan gören varmı arkadaşlar.
    Netten gördüğüm kadarıyla ürün başarılı ve kullanışlı
    yorumlarınızı bekliyorum

bende bu ürünü almayı düşünüyorum alıpda kullanan varsa yorum lütfen bu arada
    travel sistem wollex bebek arabası hepsi burada da 600 tl card finas ve cekle 450 gibi bir rakam olacak

Alıntıları Göster
    Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası ile Graco symbıo travel arasında kararsız kaldım,

Kullanan ve yorum yapabilecek varmı? yada bunlar gereksiz pahalı müdavini şudur diyebilecek arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası ile Graco symbıo travel arasında kararsız kaldım,

Kullanan ve yorum yapabilecek varmı? yada bunlar gereksiz pahalı müdavini şudur diyebilecek arkadaşlar?

Alıntıları Göster

BEN BU ÜRÜNÜDE İNCELE DERİM, YENİ BİR ÜRÜN. WOLLEX TRAVEL SİSTEM. CARMENGRUP TA GÖRÜP ALABİLİRSİNİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: cafer28

BEN BU ÜRÜNÜDE İNCELE DERİM, YENİ BİR ÜRÜN. WOLLEX TRAVEL SİSTEM. CARMENGRUP TA GÖRÜP ALABİLİRSİNİZ

Alıntıları Göster
    fiyatı uygun olan Graco marka bir Graco Bebek Arabası 0-3 yaş grubu içindir.

Chicco Travel Sistem Bebek Arabası

Maxi-Cosi 4 yaşına kadar rahatlıkla kullanabilir Maxi-Cosi

Graco Symbio Bebek Arabası

Concord Neo Bebek Arabası

bence en güzeli ve en kullanışlısı Mima Xari Portbebeli Bebek Arabası

bebek arabalarının birçok çeşiti mevcut öncelikle sizin bütçenize kullanımınıza en uygun ürüne karar vermelisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: gvz124

fiyatı uygun olan Graco marka bir Graco Bebek Arabası 0-3 yaş grubu içindir.

Chicco Travel Sistem Bebek Arabası

Maxi-Cosi 4 yaşına kadar rahatlıkla kullanabilir Maxi-Cosi

Graco Symbio Bebek Arabası

Concord Neo Bebek Arabası

bence en güzeli ve en kullanışlısı Mima Xari Portbebeli Bebek Arabası

bebek arabalarının birçok çeşiti mevcut öncelikle sizin bütçenize kullanımınıza en uygun ürüne karar vermelisiniz

Alıntıları Göster
    araştırdığım kadarıyla kanz,pierre cardin,wollex suny baby Türkiye de üretilen yerli malı yurdun malı.ilginç bir tespitte bulundum bilmem katılırmısınız,yerli firmalar da fiyat belirlerken "ithallerin çok az altına düşelim ki alternatif arayan kucağımıza düşsün" mantığıyla hareket etmişler.
    Aşağıdaki markalar bu işin piri bana göre.
    maxi cosi,maclaren,mamas&papas,graco,chicco,kraft,Quinny,Inglesina,cybex,bebe confort

bebek doğar doğmaz kullanmaya başlayalım 4 yaşına kadar da aynı araba kullanılsın diyenlere travel sistem araba tavsiye ederim.çift yön kullanım çok faydalı ancak,kolları ters dönenlerden ziyade puseti söküp diğer tarafa çevirip monte edilenler daha kullanışlı.kolu ters tarafa çevrilenlerde hareketli tekerlekler diğer tarafta kaldığı için manevra zorluğu oluyor.

arka tarafta 4 tekerlek olanlarda freni kullanmak çok zor iki teker arasına ayak girmiyor eğilip elle kilitlemek gerek.

bazı modeller katlandığında ön taraftaki bardaklık / koruma barı yere değiyor bu benim hoşuma gitmedi özellikle tozlu yada çamurlu bir ortamda sıkıntı olabilir.

Hauck markası ürünleri kaliteli ancak Malibu modeli facia hiç tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpgod -- 26 Aralık 2012; 3:13:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

araştırdığım kadarıyla kanz,pierre cardin,wollex suny baby Türkiye de üretilen yerli malı yurdun malı.ilginç bir tespitte bulundum bilmem katılırmısınız,yerli firmalar da fiyat belirlerken "ithallerin çok az altına düşelim ki alternatif arayan kucağımıza düşsün" mantığıyla hareket etmişler.
    Aşağıdaki markalar bu işin piri bana göre.
    maxi cosi,maclaren,mamas&papas,graco,chicco,kraft,Quinny,Inglesina,cybex,bebe confort

bebek doğar doğmaz kullanmaya başlayalım 4 yaşına kadar da aynı araba kullanılsın diyenlere travel sistem araba tavsiye ederim.çift yön kullanım çok faydalı ancak,kolları ters dönenlerden ziyade puseti söküp diğer tarafa çevirip monte edilenler daha kullanışlı.kolu ters tarafa çevrilenlerde hareketli tekerlekler diğer tarafta kaldığı için manevra zorluğu oluyor.

arka tarafta 4 tekerlek olanlarda freni kullanmak çok zor iki teker arasına ayak girmiyor eğilip elle kilitlemek gerek.

bazı modeller katlandığında ön taraftaki bardaklık / koruma barı yere değiyor bu benim hoşuma gitmedi özellikle tozlu yada çamurlu bir ortamda sıkıntı olabilir.

Hauck markası ürünleri kaliteli ancak Malibu modeli facia hiç tavsiye etmem.

Alıntıları Göster
    * Koldan kapatma özelliği
    * 3 pozisyonda ayarlanabilir sırtlık
    * 360° dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerlekler
    * Kolay çıkarılıp takılabilen ön tabla
    * 3 tekerlekde amortisör
    * Geniş hacimli sepet
    * Çeşitli renk ve desenlerde
    * Yağmurluklu

http://www.hepsibayiden.com/Urun/Johnson-DB-210-Jogger-Travel-Bebek-Arabasi-Oto-Tasima-Koltugu-Ikili-Set-pmu2049.html

Bebek Arabası [Ana Konu]

• quote:

Orijinalden alıntı: teorizm

* 3 tekerlekde amortisör
    * Geniş hacimli sepet
    * Yağmurluklu

http://www.hepsibayiden.com/Urun/Johnson-DB-210-Jogger-Travel-Bebek-Arabasi-Oto-Tasima-Koltugu-Ikili-Set-pmu2049.html

Bebek Arabası [Ana Konu]

Alıntıları Göster
    ana kucağıyla puset üst üste olunca sanki çok kaba gibi geliyor gözüme.o nedenle pusetin komple sökülüp ana kucağının direkt iskelete takılır şekilde olmasını tercih ettim.bebe confort streety aldım çok ama çok memnunum resmen kalite akıyor üründen.fiyatı da 900 tl

• quote:

* 3 tekerlekde amortisör
    * Geniş hacimli sepet
    * Yağmurluklu

Bebek Arabası [Ana Konu]

bu siteden alışveriş yapan oldu mu daha önce güvenilir mi acaba ? merkezi Sivas taymış coğu urun ucuz ama bana pek güvenilir gelmedi sitenin en altındaki iletişim hakkımızda vs linklerin olduğu bölüm resim linklere tıklanmıyor.
    Hepsibayide.com diye bir site daha var oda sivas merkezli site ismi hemen hemen aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: riccardofree

quote:

* 3 tekerlekde amortisör
    * Geniş hacimli sepet
    * Yağmurluklu

Bebek Arabası [Ana Konu]

bu siteden alışveriş yapan oldu mu daha önce güvenilir mi acaba ? merkezi Sivas taymış coğu urun ucuz ama bana pek güvenilir gelmedi sitenin en altındaki iletişim hakkımızda vs linklerin olduğu bölüm resim linklere tıklanmıyor.
    Hepsibayide.com diye bir site daha var oda sivas merkezli site ismi hemen hemen aynı.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar mrblar.
    Bebek arabaları ile ilgili olarak
    1)INGLESINA ZIPPY
    2)BRİTAX B-MOBİLE (römer)
    3)BRİTAX B-AGİLE(römer)
    4)BEBE CONFORT STREETY

modellerin den herhangi birisini kullanan varmı?veya bu modellerden hangisi olması gerektigi ile ilgili tavsiyesi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: ccopur

Arkadaslar mrblar.
    1)INGLESINA ZIPPY
    3)BRİTAX B-AGİLE(römer)
    4)BEBE CONFORT STREETY

modellerin den herhangi birisini kullanan varmı?veya bu modellerden hangisi olması gerektigi ile ilgili tavsiyesi olan?

Alıntıları Göster
    Şu blogda bebek arabası alınırken nelere dikkat edilmeli diye bir yazı var:

• quote:

Orijinalden alıntı: engayland

Şu blogda bebek arabası alınırken nelere dikkat edilmeli diye bir yazı var:

Alıntıları Göster
    Araç bagajında çok yer kaplamasın,pratik olsun derseniz baston tiplerden şaşmayın,ancak onlarıda iyi inceleyin tam yatan modellerinden alın derim.Ben bandırma avm de ki oyuncakçıdan 125 tl 5 taksitle aldım gayet memnunum,kraftın benzer modeline 282,5 tl çekmişlerdi.
    Markadan ziyade kalite ve işlevselliğe dikkat etmek gerek tabi bu benim kendi fikrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qukuleta1

Arkadaslar mrblar.
    1)INGLESINA ZIPPY
    3)BRİTAX B-AGİLE(römer)
    4)BEBE CONFORT STREETY

uzun denebilecek araştırma ve sorgulama sonucu BRİTAX B-MOBİLE (römer) marka arabayı aldık,özellikle ana kucagı(aynı zmanda ilk 6-7 ay için oto koltugu) çok orjinal ve kullanışlı.Haşim(namı diger bisikletçiler çarşısından aldık).
    fiyat veya herhangi diger detayla ilgili sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
  • quote:

quote:

Arkadaslar mrblar.
    1)INGLESINA ZIPPY
    3)BRİTAX B-AGİLE(römer)
    4)BEBE CONFORT STREETY

uzun denebilecek araştırma ve sorgulama sonucu BRİTAX B-MOBİLE (römer) marka arabayı aldık,özellikle ana kucagı(aynı zmanda ilk 6-7 ay için oto koltugu) çok orjinal ve kullanışlı.Haşim(namı diger bisikletçiler çarşısından aldık).
    fiyat veya herhangi diger detayla ilgili sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR ŞU ÜRÜNÜ ALMAK İSTİYORUM KULLANAN TECRÜBESİ OLANLAR BİLGİLERİNİ PAYLAŞABİLİRMİ

Pierre Cardin Ps 314 Çift Yönlü Bebek Arabası

ÜRÜN LİNKİ:

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaly.87

ARKADAŞLAR ŞU ÜRÜNÜ ALMAK İSTİYORUM KULLANAN TECRÜBESİ OLANLAR BİLGİLERİNİ PAYLAŞABİLİRMİ

Pierre Cardin Ps 314 Çift Yönlü Bebek Arabası

ÜRÜN LİNKİ:

Alıntıları Göster
    takip

• quote:

quote:

Arkadaslar mrblar.
    1)INGLESINA ZIPPY
    3)BRİTAX B-AGİLE(römer)
    4)BEBE CONFORT STREETY

Alıntıları Göster
    Merhaba.
    Biz de britax b mobile almayi dudunuyoruz. Siz ne kadsra aldiniz? Memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: krmtaha

Merhaba.
    Biz de britax b mobile almayi dudunuyoruz. Siz ne kadsra aldiniz? Memnun musunuz?

Yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz ve memnunuz,tavsiye ederiz.Biz Tiny love ile birlikte 1200 tl ye almıştık.Ana kucagı römer ve bebek çok rahat ediyor.
  • Merhabalar. Konuyu komple okudum, bende inş eylülün ilk haftası itibariyle kızımıza kavuşacağım. Arabayla devamlı seyahat eden biri olarak travel sistem olan arabaların benim için daha uygun olacağını düşünüyorum. Önceki mesajlar daki linklerin birçoğu açılmıyor artık. Vaktimiz var ama şimdiden araştırma yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strtdriven -- 20 Temmuz 2013; 11:42:29 >
  • strtdriven S kullanıcısına yanıt
    Ben de bakıyorum bu aralar yeni yeni...

* Bugaboo Cameleon veya yenisi olan Donkey var... Çok reklam yaptığı mı için bilinmez fazlaca popüler ve ziyadesiyle pahalı.

* Britax-Römer var Alman malı, piyasada çok yok; sanırım distribütör sıkıntısı var. Römer'i iyi bir marka olarak bildiğim için ön yargılıyım bu konuda (:

* Concord Neo... Forum İstanbul AVM'de 5 dakika içinde 3 ayrı Neo süren baba ve anne gördüm (: Travel sistem olarak güzel görünüyorlar. Şemsiye bile eklemişler; artık siz düşünün durumu (:

Fazla masraf yapmak istemiyorsanız Bugaboo'ya fazla bakmayın :):)

Deneyim sahibi olanlar varsa yazabilirler mi?
  • İlginize teşekkür ederim. . Römer marka araç koltuğum mevcut. Ama 3 yaş ve sonrası için geçerli hediye geldi. .
    3 yaşına kadar da hem arabada hem de eşimin elinde rahat rahat kullanabileceğimiz bir arabaya hala ihtiyacımız var. Bahsettiğiniz modellere bakacağım
  • Merhaba ,

Ben de bebek arabası arayışındayım. Sanırım en hafif , en rahat toplanabilen ve en az yer kaplayan modeller baston diye tabir edilen modeller ve bunun da kralı mac laren. Xt modeli var 4 yaşa kadar kullanılabilen. Bu modeli alacağım.

Fakat ana kucağı monte edilemiyor bu modele. Bu sebepten ana kucağının entegre olabildiği ve ilk 6-8 ayı geçirebileceğimiz başka bir bebek arabasına daha ihtiyacımız olacak görünüyor. Bu aşamada tecrübelilerden yardım istiyorum. Hafif, 0-8 ay idare edebilecek , ana kucağı ile entegre kullanılabilecek model bakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.