Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
35
Favori
199.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oğluma bir araba alacağım kısmetse, genellikle çok pahalı ürünleri tavsiye ediyorlar, bense 200-300 arası bir araba almaya niyetlendim.
    Yaptığım araştırmalarda öncelikle çift yönlü ve yatış pozisyonu olan bir araba almam gerektiğine karar verdim.
    Geçenlerde bir bebek mağazasında Baby2Go Proton 8809 ürününü gördüm kibar ve hafif olması bakımından dikkatimi çekti en uygun 310 TL kargo dahil taksitli fiyatı.
    Birde tesadüfen bu arabaya benzer Beneto BT-2040 Leone isimli ürünü gördüm biraz daha görüntü olarak göze hitap ediyor en uygun 290 TL kargo dahil taksitli fiyatı.
    Benetonun bir başka modeli daha var benzer bir model ve artıları var. Beneto BT-2010 Lusso isimli ürün, tekerlerin hepsi 360 derece dönüyor ve itme kolu yükseklik ayarı var, en uygun 280 TL kargo dahil taksitli fiyatı. Tabi Benetoları henüz gözümle görmedim Konya'da birkaç bayisi varmış oraları ziyaret edip incelemeyi düşünüyorum.

Bu arabalardan kullanan var mı acaba, deneyim ve yorumlarını alsak çok daha güzel olur.
    Teşekkürler.

http://www.ucuzu.com/bebek-arabasi-c3919/baby2go/proton-8809-p41265835/
    http://www.ucuzu.com/bebek-arabasi-c3919/beneto/bt-2040-leone-p141587041/
    http://www.ucuzu.com/bebek-arabasi-c3919/beneto/bt-2010-lusso-p146309971/

• pierre cardin 2080 elimde mevcut.2.el.pazarlık payı bırakıyorum.125tl.alıcıların o_ist@hotmail.com a mail atmaları rica olunur...

• bende bebek arabası araştırılıyorum travel sistem bakıyorum linkteki model içime sindi yarın gidip birde yakından bakacağım e bebekde indirim var yakından görüp kararımı vereceğim....

• quinny zap extra 3 teker fakat baston kadar az yer kaplıyor bir bakmanızı tavsiye edrim,uygun fiyatlı bir yer varsa yazarsanız sevinirim

www.joker.com.tr
    Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
    http://www.joker.com.tr/urun/quinny-zapp-xtra-puset-blue-scratch/12291

buda linki özellikle 18o derece yatması ve üzerinde pussetle ve pussetsiz kapanması güzel pusettsiz kapanınca çok ufak oluyor ve hafif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakaryos -- 10 Eylül 2013; 0:36:10 >

• www.hepsiburada.com
    Wollex New York Seyahat Sistem Bebek Arabası - Queens / Mavi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60002068&Productid=ailewlx1160-023

arkadaşlar forumu inceledim..
    bu ürün en cazip gelen oldu..
    sizce nasıl?
    kapanmış halini hiç bulamadım.
    soru işareti bir tek bu

• Arkadaşlar botti de indirim var bende uzun araştırmalar sonucunda hem fiyat hem rahatlık ve kolaylık araştırmalarım sonucunda karara vardım.
    Benim modellerim :
    1-
    2-
    3-
    www.ucuzo.com
    HugeDomains.com - Ucuzo.com is for sale (Ucuzo)
    http://www.ucuzo.com/symbio-cift-yonlbebek-arabasi-popart-mavi.html?ref=akakce&v=1.27.1

1-Quinny ingiliz malı, 2-Römer Alman Malı, 3- Graco american-fransız karması.

Tüm modellerin travel system olanını değerlendirdik linkler kafa karıştırmasın.
    Kullanım, fiyat, kalite, yer tutma, tasarım vb özelliklerde birinde olan diğerinde olmuyor.
    Mesela Graco da 1 yaş sonrası kısmında anneye bakabiliyor bebek ama içi dar ve kullanışlı 2 yaşını anca görür normal kiloda bir bebek.
    Quinny güzel ama 3 teker olması ve teker yapısı sadece asvalt ve düz zemine müsait. Küçük tekerli olması sıkıntılı.
    Römerin sırt kısmı istediğiniz kadar ayarlanıyor, yeni doğan bebek bile kullanabilir. Puset düşünmezseniz bile kullanışlı ve gerçekten sağlam. 80 kilo adam 10 kere oturdu kalktı gösterirken ve bu ara kampanyada Botti de. 850 TL PUSET+ARABA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murty1905 -- 13 Ekim 2013; 22:08:29 >

• bebek arabası alacağım. şu 3 modeli inceliyorum...

1-Wei-B Parma Seyahat Sistem Bebek Arabası (fortbebesi takılıp çıkıyor) 600 tl

2-Pierre Cardin PS-4200 Style (fortbebesi takılıp çıkıyor) 800 tl

3-Graco Mosaic Seyahat Sistem (ana kucağı sabit olan arabanın üstüne takılıyor) 430 tl (webdenal'da...)

ilk ikisi daha hafif. graconun fiyatı indirimde... 600 tlden 430'a düşmüş.
    bu arabaları kullanan var mı? fikir verecek olan arkadaş var mı?
  • Benim bütçem buna yetiyordu bunu aldım 190 tl ye
    KANZ 715
    http://images.markapon.com/files/DSC_1512%20SET111.JPG

Ama gönlüm şundan yanaydı.
    http://s3.ozncdn.com/product/000/038/43-3310-big.jpg

Bebek arabasına yukarıda bahsi geçen kadar para vermek biraz abartı oluyor gibime geldi.
    300-400 tl den sonrası daha ne katılabilir bir bebek arabasına?

o kadar veriyorsanız bisikletli bebek arabası alın kendiniz de sürün...
    http://objects.designapplause.com/wp-content/xxG58hlz9/2012/12/taga-bike-2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chotanaq -- 11 Kasım 2013; 16:14:50 >

• Pierre Cardin Ps 312 Çift Yönlü Bebek Arabası aldım bir siteden fiyat uygun kuyllanışlıda.. tavsiye ederim
    http://www.esmanya.com/pierre-cardin-ps-312-cift-yonlu-bebek-arabasi-urun2058.html
  • merhaba, ben de aylarca yaptığım araştırmalar sonucu Wei-B WB-1010 Parma ViB Çift Yönlü Travel Sistem Lüx Bebek Arabasını satın aldım dün itibarıyla. Fiyatına göre çok kaliteli bir ürün. Concord Neo tarzında Alman malı olması tercih sebebim oldu. Ayrıca 7,2 kg oluşu ve Avrupa'nın en hafif bebek arabası olarak satılıyor olması ile ileride baston kullanmak zorunda bırakmayacağını düşünüyorum. Unkapanında 500 tl ye aldık. ebebekten Nuna Pebb alacaktım tam fakat Wei-B'in çift yönlü kullanılabilmesi daha cazip geldi. Bebek arabasına 500 liradan fazla vermeme isteğim de başka bir sebep:)

umarım faydalı olmuştur. sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz.

• arkadaşlar merhaba,

bu konularda hiç bilgim olmadığından aşağıdakileri çok kısa açıklayabilir misiniz ?
    tam olarak hangisi ne demek oluyor ?

puset =?
    baston puset =?

bebek arabası =?
    seyahat sistem bebek arabası =?

ana kucağı = ?
  • son kampanyalardan haberi olan var mı
  • resim olsa yorum yapardık :)
  • kanz markası hakkında bilgi sahibi olanınız var mıdır ?
  • cttaturk C kullanıcısına yanıt
    puset =? araca da monte edilebilen,ilk 6 aya kadar kullanılan ,yarı beşik vazifesi gören taşıma aparatı.
    baston puset =? baston puset duymadım,ama baston sistem bebek arabası var.çok az yer kaplayan alış-veriş sepeti gibi olan bebek arabasıdır.şimdi daha kapsamlısını yapıyorlar ama genel olarak böyle.

bebek arabası =? puseti olmayan bebek arabasıdır. bardaklığı filan vardır.
    seyahat sistem bebek arabası =? puseti olan bebek arabasıdır.ikili.

ana kucağı = ? yine ilk 6 ay kullanılan taşıma aparatıdır.bazıları kayık şeklindedir bazılarıda asma kanguru denen şekildedir.araca monte edilmez.genelde anneler taşır:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: HOnyzkDA

puset =? araca da monte edilebilen,ilk 6 aya kadar kullanılan ,yarı beşik vazifesi gören taşıma aparatı.
    baston puset =? baston puset duymadım,ama baston sistem bebek arabası var.çok az yer kaplayan alış-veriş sepeti gibi olan bebek arabasıdır.şimdi daha kapsamlısını yapıyorlar ama genel olarak böyle.

bebek arabası =? puseti olmayan bebek arabasıdır. bardaklığı filan vardır.
    seyahat sistem bebek arabası =? puseti olan bebek arabasıdır.ikili.

ana kucağı = ? yine ilk 6 ay kullanılan taşıma aparatıdır.bazıları kayık şeklindedir bazılarıda asma kanguru denen şekildedir.araca monte edilmez.genelde anneler taşır:))

bilgiler için çok teşekkürler...

seyahat sistem almak veya puset + baston bebek arabası almak yeterli olacak anladığım kadarıyla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kepilik

merhaba, ben de aylarca yaptığım araştırmalar sonucu Wei-B WB-1010 Parma ViB Çift Yönlü Travel Sistem Lüx Bebek Arabasını satın aldım dün itibarıyla. Fiyatına göre çok kaliteli bir ürün. Concord Neo tarzında Alman malı olması tercih sebebim oldu. Ayrıca 7,2 kg oluşu ve Avrupa'nın en hafif bebek arabası olarak satılıyor olması ile ileride baston kullanmak zorunda bırakmayacağını düşünüyorum. Unkapanında 500 tl ye aldık. ebebekten Nuna Pebb alacaktım tam fakat Wei-B'in çift yönlü kullanılabilmesi daha cazip geldi. Bebek arabasına 500 liradan fazla vermeme isteğim de başka bir sebep:)

umarım faydalı olmuştur. sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz.

arkadaşım merhaba

nasıl aldığın arabadan memnun musun tekerlekleri sıkıntı verdi mi birde iskeleti kaliteli mi ilk etapta biraz kalitesiz gibi bir algı veriyor insana ama hiç daha görmedim tabi yorumların benim için önemli...

• O kadar çok araştırdım ki bana bebek arabası seçimimde yardımcı olabilecek bir bilgiye rastlamadım forumlarda. Ben de kullanan arkadaşlarla bizzat konuşarak Sunny Baby SB-700 aldım, çok memnunum. Benim gibi bebek arabası arayan ama bir türlü karar veremeyenler için bilgilendirici bir post hazırlayayım dedim :)

2 tavsiyem olacak.

1. Sunny Baby SB 700 Ultimate Travel Systembebek arabası, 619.19 tl burada, en uygun fiyat bu. 750 tl ye kadar değişebiliyor fiyatları. Ne çok pahalı ne çok ucuz, ama kesinlikle çok konforlu ve şık. Bu arabanın tanıtım videosu
    İlke Bebeyoutube
    Sunny Baby SB 700 Ultima Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Özellikleri
    https://www.youtube.com/watch?v=4vIoPhEGzRA.

2. Kanz KZ-2020 Enigma Hümmer Travel System bebek arabası. 410-450 tl arası değişiyor çeşitli mağazalarda. Fiyat-performans olarak süper. Hem ön hem arka tekerleri 360 derece dönüyor, nanoteknolojik terletmeyen kumaş, sırt destekli ortopedik... Linkte çok güzel ayrıntılı bir tanıtım videosu var.

Bebek arabasında olması gereken özellikler;

1. Her iki yönde de kolay sürüş.
    Mevcut bebek arabalarında, hatta en pahalı olanlarında bile genellikle sadece ön tekerler 360 derece dönebiliyor. İtme kolunu karşı tarafa geçirdiğinde sürmek işkence oluyor bu nedenle. Ya hem ön hem arka tekerleri 360 derece dönebilen arabalar tercih edilmeli ya da oturma kısmı çıkarılıp her iki yönde de iskelete takılabilen arabalar. Yukarıda önerdiğim arabalardan 1. nin oturma kısmı her iki yöne çevrilebiliyor, 2. nin de bütün tekerlekleri 360 derece dönüyor. İkisi de çift yönlü sürüşlerde kolay kullanılabilir. Ayrıca iki arabanın da süspansiyonlu tekerlekleri olduğu için bebek çok sarsılmaz, konforlu arabalar bebekler için.

2.Sırt kısmında destek olması.
    Çoğu arabada sırt desteği yok. Bebeğin sırtını yasladığı kısmın arkasında sadece sırt konumunu ayarlamak için kullanılan bi kol oluyor. Zamanla sırt kısmı çöküyor, bebeği rahatsız ediyor. Yukarıdaki iki arabada da sırt desteği var. Bebeğin omurgası için çok önemli sırt destekli arabalar.

3. Kolay katlanabilir olması, bagajda az yer kaplaması ve en önemlisi hafif olması.
    Sunny baby nin arabasında iskelet ve oturma kısımları birbirinden ayrıldığı için iskelet çok kolay katlanabiliyor ve bagajda çookkk az yer kaplıyor. Küçük bagajlı olanlara özellikle tavsiyemdir. Kanz ın da alüminyum kasası var, seyahat sistem bebek arabalarına nispeten daha hafif. Ama seyahat sistem bebek arabaları iskelet ve oturma kısmı ayrılmıyorsa çok da hafif olamıyor ne yazık ki. Kanz'ın arabası da tel elle tek tıkla kolayca katlanıp açılabiliyor. Linkte videosu var, izleyin.

Bu iki arabanın da seyahat sistem olanlarını tanıttım ben, özellikle yeni doğan bebekleri olanlar ya da bebek bekleyenler için en idealı seyahat sistemler. Ama iki aracın da seyahat sistem olmayan normal modelleri de var, öyle olunce fiyat daha uygun oluyor tabii.

Bebeğiniz rahatça oturabiliyorsa kesinlike baston puset almalısınız bu arada. Hem hafiflil, hem kolay katlanıp az yer kaplama hem de fiyatlarının çok uygun olması sebebiyle oturabilen çocuklarda en uygunu baston pusetler. Baston puset hiç araştırmadım, marka-model tavsiye edemicem bu yüzden.

Not: Bu arada mümkün olabilecek en uygun fiyata en konforlu ve kullanışlı arabayı aradım, çok da pahalıya daha farklı kullanışlı özelliklere sahip arabalar mutlaka ki var, mümkünse 600 tl yi geçmesindi benim derdim... Ama 1500-2000 tl yi gözden çıkarırım, fiyatı mühim değil diyenlere tavsiyem Concorde marka bebek arabaları olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.ozgur -- 20 Mart 2014; 9:38:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

O kadar çok araştırdım ki bana bebek arabası seçimimde yardımcı olabilecek bir bilgiye rastlamadım forumlarda. Ben de kullanan arkadaşlarla bizzat konuşarak Sunny Baby SB-700 aldım, çok memnunum. Benim gibi bebek arabası arayan ama bir türlü karar veremeyenler için bilgilendirici bir post hazırlayayım dedim :)

2 tavsiyem olacak.

1. Sunny Baby SB 700 Ultimate Travel Systembebek arabası, 619.19 tl burada, en uygun fiyat bu. 750 tl ye kadar değişebiliyor fiyatları. Ne çok pahalı ne çok ucuz, ama kesinlikle çok konforlu ve şık. Bu arabanın tanıtım videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=4vIoPhEGzRA.

2. Kanz KZ-2020 Enigma Hümmer Travel System bebek arabası. 410-450 tl arası değişiyor çeşitli mağazalarda. Fiyat-performans olarak süper. Hem ön hem arka tekerleri 360 derece dönüyor, nanoteknolojik terletmeyen kumaş, sırt destekli ortopedik... Linkte çok güzel ayrıntılı bir tanıtım videosu var.

Bebek arabasında olması gereken özellikler;

1. Her iki yönde de kolay sürüş.
    Mevcut bebek arabalarında, hatta en pahalı olanlarında bile genellikle sadece ön tekerler 360 derece dönebiliyor. İtme kolunu karşı tarafa geçirdiğinde sürmek işkence oluyor bu nedenle. Ya hem ön hem arka tekerleri 360 derece dönebilen arabalar tercih edilmeli ya da oturma kısmı çıkarılıp her iki yönde de iskelete takılabilen arabalar. Yukarıda önerdiğim arabalardan 1. nin oturma kısmı her iki yöne çevrilebiliyor, 2. nin de bütün tekerlekleri 360 derece dönüyor. İkisi de çift yönlü sürüşlerde kolay kullanılabilir. Ayrıca iki arabanın da süspansiyonlu tekerlekleri olduğu için bebek çok sarsılmaz, konforlu arabalar bebekler için.

2.Sırt kısmında destek olması.
    Çoğu arabada sırt desteği yok. Bebeğin sırtını yasladığı kısmın arkasında sadece sırt konumunu ayarlamak için kullanılan bi kol oluyor. Zamanla sırt kısmı çöküyor, bebeği rahatsız ediyor. Yukarıdaki iki arabada da sırt desteği var. Bebeğin omurgası için çok önemli sırt destekli arabalar.

3. Kolay katlanabilir olması, bagajda az yer kaplaması ve en önemlisi hafif olması.
    Sunny baby nin arabasında iskelet ve oturma kısımları birbirinden ayrıldığı için iskelet çok kolay katlanabiliyor ve bagajda çookkk az yer kaplıyor. Küçük bagajlı olanlara özellikle tavsiyemdir. Kanz ın da alüminyum kasası var, seyahat sistem bebek arabalarına nispeten daha hafif. Ama seyahat sistem bebek arabaları iskelet ve oturma kısmı ayrılmıyorsa çok da hafif olamıyor ne yazık ki. Kanz'ın arabası da tel elle tek tıkla kolayca katlanıp açılabiliyor. Linkte videosu var, izleyin.

Bu iki arabanın da seyahat sistem olanlarını tanıttım ben, özellikle yeni doğan bebekleri olanlar ya da bebek bekleyenler için en idealı seyahat sistemler. Ama iki aracın da seyahat sistem olmayan normal modelleri de var, öyle olunce fiyat daha uygun oluyor tabii.

Bebeğiniz rahatça oturabiliyorsa kesinlike baston puset almalısınız bu arada. Hem hafiflil, hem kolay katlanıp az yer kaplama hem de fiyatlarının çok uygun olması sebebiyle oturabilen çocuklarda en uygunu baston pusetler. Baston puset hiç araştırmadım, marka-model tavsiye edemicem bu yüzden.

Not: Bu arada mümkün olabilecek en uygun fiyata en konforlu ve kullanışlı arabayı aradım, çok da pahalıya daha farklı kullanışlı özelliklere sahip arabalar mutlaka ki var, mümkünse 600 tl yi geçmesindi benim derdim... Ama 1500-2000 tl yi gözden çıkarırım, fiyatı mühim değil diyenlere tavsiyem Concorde marka bebek arabaları olurdu...

Hocam çok teşekkür ederim..imdadıma yetiştiniz..sanırım kanz alacağım..hemen fiyat analizine başlıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.