Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
35
Favori
199.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uçaklara alınan tip olmalı, ağırlığı önemli
  • Merhaba Arkadaşım

Bebek arabası alırken bence bakılması gereken birkaç şey var. Taşıyıcı genelde anneler olduğu için bebek arabası şasesinin çok fazla ağır olmaması ve çok geniş olmamasına dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum, sepet kısmının kullanışlı olması, tekerleklerin manevralarının iyi olması ve tekerleklerin dayanıklı malzemelerden yapılmış olması, tentesinin geniş olup, çocuğu dışarıda gezdirirken diğer etkenlerden pek fazla etkilenmemesini göz önünde bulundurdum. İlk çocuğumda kullandığım bebek arabası aşırı ağır, açıp kapatırken çok zorlanıyor, sepet kısmıda aşırı kullanışsız ve tekerlekleri hemen aşınmıştı tam bir faciaydı. Aldığım bebek arabası kiddy evostar1 çift yönlü bebek arabası, kiddy markasını otokoltukları ile biliyordum, otokultukları ve anakucaklarında aldıkları testler çok iyi çok memnun kaldığım için açıkça anlatmak istiyorum i-size anakucakları önden yandan ve takla testlerinde 1.5 test skoru almış ve yatar pozisyonda seyahat eden tek anakucağı, diğerlerinden böyle bir özellik yoktu anakucağını kiddyden seçinde bebek arabası da aynı marka olsun dedim ve evostarı aldım, gerçekten manevra kabiliyeti olsun, arabanın katlanması, genişliği ve ic hacminden çok çok memnunum, çocuk ile seyahat eşim ve ben için kolay hale geldi, sadece internet sitelerinden satıyorlardı bu yüzden bir çekincemiz vardı ama ürün alırken satış temsilcisi bundan sonra mothercare mağazalarında olacaklarını belirtmişti, mothercare sağlam ve güçlü bir marka olduğundan güvenim tam oldu.

• Arkadaşlar bebek arabası seçimi gerçekten zormuş. Baya bir markaya baktık ancak gelinen nokta sanki casual ürünleri f/p olarak daha mantıklı geldi. Bebecomfort,casual, go baby, italyan cam dinamico gibi. Casualda yada diğer markaladar ortalama 800-1200 bandında tavsiye edebileceğiniz travel sistem var mıdır? yada direk kullanan arkadaşlardan casual cadillac air trone mi casual quantom mu bunlar hakkında yorum alabilirsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazarov88

Arkadaşlar bebek arabası seçimi gerçekten zormuş. Baya bir markaya baktık ancak gelinen nokta sanki casual ürünleri f/p olarak daha mantıklı geldi. Bebecomfort,casual, go baby, italyan cam dinamico gibi. Casualda yada diğer markaladar ortalama 800-1200 bandında tavsiye edebileceğiniz travel sistem var mıdır? yada direk kullanan arkadaşlardan casual cadillac air trone mi casual quantom mu bunlar hakkında yorum alabilirsem?

Ben uzun süre araştırma yaptım. Bebek arabası ve oto koltuğu hakkında uzman Erman arkadaş var forumda o ne kadar Casual'ın ana kucağını tavsiye etmese de ben 900-TL'ye geçen ay Tekzen'den Casual Cadillac aldım. Diğer yerli Baby2go, Kraft, SunnyBaby gibi markalara göre çok çok daha kaliteli. Hem hafif, hem kullanışlı hem de malzemesi/kumaşı kaliteli. Diğerleri muşamba gibi. BebeConfort Streety 3'e de baktık ama biz beğenmedik. Casual Cadillac daha pratik geldi bize. Air modellerini tavsiye etmem şişme teker olduğundan teker sıkıntı çıkarıyor. Quantum modellerin de alt sepetleri falan daha küçük.

• selam geçen hafta yeni keşfettim wep adresinden aldığım bebek arabasından çok memnun kaldım tavsiye ederim fiyatlarında gayet uygun hıı merak edenler için wep adresinin ismini yazayımwww.bebezuzu.com
  • pegasus_2 kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü ben de merak ediyorum. Siz aldınız mı? Hafif ve sağlam mı? Sürüş kalitesi iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirince123 S kullanıcısına yanıt
    aldım memnunum hocam.sürüşü çok kolay ve zevkli.yormuyor insanı.maddi olarak bi tık üstüne çıkabilirseniz lorelli luna alabilirsiniz.daha kibar ve güzel duruyor bence
  • Arkadaşlar chipolino Malta travel bebek arabası hakkında fikri bilgisi olan varmı

• Arkadaslar merhaba

Benim kız 12 kilo oldu ve nuna pepp icine sıgmıyor gibi. Ucuz ve genis 20 kg falan kadar kullanılabilecek bir araba oneriniz olur mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebek ürünleri bebeklerin sadece evdeki yaşamını değil dışarıdaki yaşamını da kolaylaştırıyor. Evde uyuması, beslenmesi, bakımı ve temizliği için gerekli ürünleri alırız ve ona sağlıklı, güvenli ve konforlu bir yaşam ortamı hazırlarız. Ama bebeğimizle dışarıya çıkarken de bazı ürünlere ihtiyaç vardır. Bebeği kucakta taşımak hem anne ve baba için hem de bebek için yorucu ve zahmetlidir. Kanguru, bebek arabası, oto koltuğu, ana kucağı gibi bebek ürünleri bebeği dışarıda rahatça ve güvenle taşımak için tasarlanmış ürünlerdir. Evde veya dışarıda kullanılacak bebek ürünlerini alırken kalite, konfor ve güvenlik özelliklerine önem verilmeli, sertifikalı ve garantili ürünler tercih edilmelidir. Ayhan Çocuk internet mağazamızda bu özelliklere sahip yüzlerce ürün çeşidi bulunmaktadır.

Bebeğinizle dışarı çıkarken en çok ihtiyaç duyacağınız ürün bebek arabası olacaktır. Ancak bebek arabası almak istediğinizde birçok modelle karşılaşırsınız. Model seçiminde de zorluk yaşayabilirsiniz. Öncelikle alacağınız bebek arabası sizin yaşam biçiminize ve ihtiyacınıza uygun olmalıdır. Sadece şehir içinde ve kısa mesafelerde kullanacaksanız baston tipi bebek arabası yeterli olur. Baston tipi arabalar çok az yer kaplar, bu arabayla otobüse, metroya, asansöre binmek ve inmek kolaydır. Ama bebekle birlikte onun bazı eşyalarını da taşıyacaksanız ve uzun geziler yapacaksanız travel sistem bebek arabasına ihtiyacınız olacaktır. Ayrıca ikiz bebekleriniz varsa ikiz bebek arabaları tam size göredir. Çift yönlü bebek arabaları da birçok ebeveynin tercih ettiği ürünlerdir.

• Herkese İyi Günler,
    opel astra hatchbak araç sahibiyim..bu aracın bagajına enlemesine sığabilecek 2 yaş kadar kullanabilen tam yatar pozisyona sahip ,hafif, kolay açılabilen bir ürün önerisine ihtiyacımı var..3 tekerlikli üründe olabilir..şimdiden ilgilenip cevap veren arkadaslara tsk ederim..
  • Chicco Urban modeli kullanan varmı? travel set 1650 tl ye geliyor.

Diğer terciğim Kraft twist xlx modeli oda travel sette 1890 tl geliyor. Sizce hangisi mantıklı?

Bebek Arabası [Ana Konu]
    Bebek Arabası [Ana Konu]

• zoraet Z kullanıcısına yanıt
    Kraft=çöp, bulaşma.
    O kadar para verdikten sonra Amazom.de den inglesia alın.
  • slm dostlar;
    bebeğim 6 aylık maxi-cossi mura arabam var ama biraz kullanımı zor geldi. o yüzden ek oalrak bir basyton alacağım;
    iki model arasıda kaldım
    -Maclaren Techno XT Bebek Arabası
    -inglesine zippy light

kullanıpda öneren ve ya iki modeli bilip önereisi olan var mı acaba.

tabi bunlara ek başka önerisi olanda varsa iyi olur

şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar selam,
    bende araba almayı düşünüyorum. bugün bir araç gördüm ama marka nasıl bilemedim.
    https://www.e-bebek.com/lelebaby-travel-sistem-bebek-arabasi-p-llb-bs01khv/
    epey bir indirim gelmiş göz atmakta yarar var.
  • @fenerdinc
    Hocam Buna bir bak derim.
    bende araba almayı düşünüyorum. bugün bir araç gördüm ama marka nasıl bilemedim.
    https://www.e-bebek.com/lelebaby-travel-sistem-bebek-arabasi-p-llb-bs01khv/
    epey bir indirim gelmiş göz atmakta yarar var.
  • cemal85 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yoyko'yu güvenip almadım ama dışarıda birkaç kişide gördüm, görünümü düzgündü ama güvenliği nasıldır bilemem. Gösterdiğiniz markayı da ilk kez görüyorum. Ben cam markasının bir modelini almıştım.

• bu konu baya bir cansız. yokmu arkadaşlar güzel bir kampanya?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.