Şimdi Ara

Bebek, Çocuk ve Genç Odaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bebek, çocuk ve genç mobilyası alanında üretim yapan Newjoy, 1986 yılından beri hizmet veren Öner Ev Aletleri'ne ait bir markadır. bebek odaları, çocuk odaları ve genç odaları tasarımlarında yenilikçi ve estetiğe önem veren firmadır.

Her geçen gün büyüyen firmamız, 2003 yılında mobilya sektörüne adım atarak Elmob markası adı altında tv sehpası üretimine başlamıştır. Başlangıçta sadece crt, plazma, lcd, led televizyonlara uyumlu tv sehpası üretimi yapan Elmob, bugün elektronik, beyaz eşya, konut ve otomotiv yan sanayilerini de içine alacak şekilde üretim ağını genişletmiş olup AB, ABD, Kuzey Afrika ve Orta Doğu da bulunan 30 ülkeye ihracat yapmaktadır.

Türkiye'deki en büyük beyaz eşya, elektronik, otomotiv üretici ve ihracatçıları ile çalışan Elmob'un çalıştığı şirketler arasında Arçelik, Beko, Grundig, Arstil, BSH grubuna bağlı Bosch, Profilo, Siemens markaları, Sony Eurasia, Otokar ve Tırsan bulunmaktadır. .

Newjoy, bugüne kadar istikrarlı bir büyüme arz etmiş olan Elmobun kardeş markasıdır. Sakarya-Hendek'te 20.000 m2'si açık, 9.000 m2'si kapalı alana sahip olan fabrikasında, son teknolojili ve tam teçhizatlı makinalar ile üretim yapan Newjoy kalite ve tasarım farkı ile yakın zamanda sektörde önde gelen markalardan biri olmayı hedeflemektedir.

Newjoy ve Elmob markası altında üretimi yapılan mobilyaların her türlü hammaddesi konusunda uzman, kalite belgelerine sahip firmalardan tedarik edilmektedir. TSE, ISO, E1, GS kalite belgeleri ve sertifikaları bulunmaktadır.

http://www.newjoy.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoLDreaM -- 12 Mart 2014; 13:31:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.