Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
19.728
Cevap
756
Favori
1.005.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

ankara altunbileklerden baby star 4 no(7-18 kg) 60 adet 15.90 tlye aldım.prima ,molfix,huggies denedik hepsi kaçırıyor.bir de bunu deneyelim dedik

Bizim kızımızda da aynı durumdan sıkıntılıyız. Kaka yapınca belinden çıkıyor, kaçırıyor derken bundan mı bahsediyorsunuz. Denediklerinizin hepsinde bu durum gerçekleşiyor muydu?

şu anda yeni çıkan huggieslerin arka skısmında bulunan bant bunu %100 engelliyor diyebilirim.yani bizden artık kaka sızmıyor

• Selam. Bizim Çocuk doğduktan sonra her ebeveyn gibi bizde araştırmaya başladık ekonomik olanını felan dı....Prima kullanıyoz ama faiş fiyata çıktı 120 li 50 den alıyoruz...Allahtan ıslak mendil tedarikçi firmamız var.Nivea dan. Ben de hem çevreme yardımcı oluyorum hem de ek iş olarak nivea nın ürünlerinden satıyorum.Nivea ürünlerinden uygun fiyat oldukça sizleri bilgilendiririm... İlgilenenler bana istkozmetik@hotmail.com mail atsın (istanbuldakiler)Fiyat düşünce sizlere haber veririm. İyi Günler...Prima da indirim olursada siz bilgilendirin...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

https://www.limango. com.tr/welcome/index.php?type=lmnsprz

Bu linkten üye ol, 20 TL tanımlanıyor. Be çeki kullanmak için ise bir telefon numarasına şifre gönderiyor. Telefon numaran kadar üye ol olman yeter. 4 gün primada kampanya var. Stoklar bitmezse..

ya arkadaşlar deli olacam. şu çocuk bezleri nerede cıkıyor? sepete ürün atıp basics'ten de sabah öğlen akşam bakıyorum ama 1 haftadır bez falan yok. bilen var mı allah rızası için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

Bu linkten üye ol, 20 TL tanımlanıyor. Be çeki kullanmak için ise bir telefon numarasına şifre gönderiyor. Telefon numaran kadar üye ol olman yeter. 4 gün primada kampanya var. Stoklar bitmezse..

ya arkadaşlar deli olacam. şu çocuk bezleri nerede cıkıyor? sepete ürün atıp basics'ten de sabah öğlen akşam bakıyorum ama 1 haftadır bez falan yok. bilen var mı allah rızası için.

ya hocam basics e gerek yok kids de koskoca prima nın kendi kampanyası var basıl göremiyorsunuz. görmemek için wekrana bakmamanız lazım ancak öyle görünmezi diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

ya hocam basics e gerek yok kids de koskoca prima nın kendi kampanyası var basıl göremiyorsunuz. görmemek için wekrana bakmamanız lazım ancak öyle görünmezi diyim

evet simdi gördüm. Enayı gibi hissettim kendimi. Kocaman bir bana

bua rada 20, 90 lık premium care'ı 7,90 alabiliyoruz heralde. deneyecem simdi

• şimdi aldım. 4 numara 46 adetlik premium care hediye ceki ile birlikte 7,85 TL. üstelik 9 taksit

haber evren arakadaşlara çok teşekkürler.
  • Bende 3 Numara 100 Ad. Bezi 17 Küsür TL'ye Aldım.
    Paylaşan Arkadaşa Çok Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

quote:

Şu an limangoda 20,90+7 kargo-20 TL çek= 7,89 gibi bir fiyata 4 numara bez aldım.

20 tl hediye ceki nerdrn geliyor uye oldum crk yok napcaz cek icin

aktif değil mi bu site..

açamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

Şu an limangoda 20,90+7 kargo-20 TL çek= 7,89 gibi bir fiyata 4 numara bez aldım.

20 tl hediye ceki nerdrn geliyor uye oldum crk yok napcaz cek icin

aktif değil mi bu site..

açamadım..

limango. dan donra bir karakter boşluk var onu silerek deneyiniz.
    Arkadaş idrek link paylaşımı yasak olduğundan bu şekilde yazmış...

• limangodan prima almak için girerken kargo ücretsiz diyor.Ödeme aşamasında kargo ücreti 6.95tl gözüküyor.Sizler alırken kargo ödediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogmatik

limangodan prima almak için girerken kargo ücretsiz diyor.Ödeme aşamasında kargo ücreti 6.95tl gözüküyor.Sizler alırken kargo ödediniz mi?

evet ödedik.
    Limangodaki herhangi bir alış-verişinizde eğer çek kullanırsanız kargo bedava seçeneği iptal olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatkara

quote:

limangodan prima almak için girerken kargo ücretsiz diyor.Ödeme aşamasında kargo ücreti 6.95tl gözüküyor.Sizler alırken kargo ödediniz mi?

evet ödedik.
    Limangodaki herhangi bir alış-verişinizde eğer çek kullanırsanız kargo bedava seçeneği iptal olur.

Peki neden bu prima alışverişim sonrasında, bu gece 24.00 a kadar kargo bedava olması için 7 liralık çek veriyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

Orijinalden alıntı: vedatkara

quote:

evet ödedik.

Peki neden bu prima alışverişim sonrasında, bu gece 24.00 a kadar kargo bedava olması için 7 liralık çek veriyor anlamadım.

Kapitalizmin bir oyunu Yeni bir alışverişe Teşvik.

• evet banada 7tl hediye çeki geldi.Acaba o çek 1 gün için mi geçerli?
  • Ya 3 numara 5 paket almısim kullanabilirmiyim 5 paketi yoksa iademi edeyim mi kac paket kullanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet banada 7tl hediye çeki geldi.Acaba o çek 1 gün için mi geçerli?

evet saat 23:59'a kadar geçerlidir...
  • quote:

Ya 3 numara 5 paket almısim kullanabilirmiyim 5 paketi yoksa iademi edeyim mi kac paket kullanirim

Kardeşim çok almışsın 3 noyu.3 no geciş dönemidir.biz 2 paket kullandık.hadi bilemedin en fazla 3 paket kullanırsın.en çok 4 no kullanılır.stok yapacaksanız 4 nodan yapın
  • Peki farklı kişiler adına aynı kredi kartlıyla sipariş versek aynı teslimat adresi olsa sıkıntı çıkarırlarmı? Amaç 20 tl lik hediye çekinden faydalanama.
  • arkadaşlar limangodan tek bir ürün çeşidinden mi seçebiliyoruz sadece..

farklı farklı ürünler alamıyormuyuz..

ben mesela philips avent ile prima almak istiyorum kabul etmiyor.

nasıl yapmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar limangodan tek bir ürün çeşidinden mi seçebiliyoruz sadece..

farklı farklı ürünler alamıyormuyuz..

ben mesela philips avent ile prima almak istiyorum kabul etmiyor.

nasıl yapmam gerekiyor.

maalesef alamıyorsun...

@brucelee,

fazla abartmamak kaydıyla alabilirsin sorun çıkmıyor. 3' ü geçme istersen :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.