Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.720
Cevap
757
Favori
1.003.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalıkta bez var mı yok mu bilmem ama, verdiği linkle üye olunca sizin yapacağınız ilk alışverişten o arkadaşın hesabına 10 Tl yüklenecek o kısmını iyi anladım.

"Sizi davet eden: lmnsprz" yazıyor zaten görürsünüz. Ha ben buna karşı değilim, tabiki de kazansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Ortalıkta bez var mı yok mu bilmem ama, verdiği linkle üye olunca sizin yapacağınız ilk alışverişten o arkadaşın hesabına 10 Tl yüklenecek o kısmını iyi anladım.

"Sizi davet eden: lmnsprz" yazıyor zaten görürsünüz. Ha ben buna karşı değilim, tabiki de kazansın.

Link her hangi bir davet linki değil. aten bakarsan "limango sürpriz" gibi bir açılımı var. Zaten bu linkten 10 Tl kazanan biri varsa emin ol şimdiye kadar bu linki kullanarak yüzlerce kez üye oldu. Sanırım limangonun fake hesaplara aldığı bir önlem.
  • Arkadaşlar en ucuz bebek bezi DİA'da Canbebe midipaket 9.90... demedi demeyin...
  • Anladım, peki ben eski üyeliğimle o 20Tl çeki alamıyor muyum acaba?
  • quote:

Ortalıkta bez var mı yok mu bilmem ama, verdiği linkle üye olunca sizin yapacağınız ilk alışverişten o arkadaşın hesabına 10 Tl yüklenecek o kısmını iyi anladım.

o zaman siz üye olmayın güvenmiyorsanız linke. limk referans linki ideğil ister inanı ister inanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

o zaman siz üye olmayın güvenmiyorsanız linke. limk referans linki ideğil ister inanı ister inanmayın

Kesinlikle refeerans linki degil, donem donem yapiyor bunu limango.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

quote:

Arkadaşlar iyilik de yaramiyor kimseye:) diyelim ki sizin üyelikten 10 tl kazandım(yok öyle bişey) sizin ne kaybınız var..alacaksın 20 tlyi.. bezi 11 tlyi getireceksin..gerisi boş...iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir :)

• 2 yaşında oğlum var. Mamadan yeni kurtulduk ama bez ve ıslak mendile devam.
    Arkadaşlar ıslak mendil nivea kullanıyoruz. marketlerde fiyatı ortalama 5,5 - 6 TL. Ankara gimatta bulunan Nevgross ta uzun zamandır fiyatı 3.90 TL. Ben daha ucuza görmedim.
    Yine Aptamil 900 gr çeşitleri de Ankamallin yanında bulunan Ankara Emniyet Müdürlüğü Kantininde (Halka Açık) 31.5 TL.Bilen bilir dışarıda fiyatı 35-40 arası değişiyor. Prima bez fiyatıda yine burada dışarıdan daha ucuz.
    Ankarada bulunan arkadaşlara duyurulur.

• mrb elimde 2 paket molfix 4+ 58li ve 1 paket molfix 4 numara 66 lı var.huggies e geçmeye karar verdik .gebze darıcada isteyen olursa tanesini 15 tl den verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aruna33

quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

quote:

Arkadaşlar iyilik de yaramiyor kimseye:) diyelim ki sizin üyelikten 10 tl kazandım(yok öyle bişey) sizin ne kaybınız var..alacaksın 20 tlyi.. bezi 11 tlyi getireceksin..gerisi boş...iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir :)

Çek için teşekkürler Arkadaşım...

• quote:

Orijinalden alıntı: corneillus333

2 yaşında oğlum var. Mamadan yeni kurtulduk ama bez ve ıslak mendile devam.
    Arkadaşlar ıslak mendil nivea kullanıyoruz. marketlerde fiyatı ortalama 5,5 - 6 TL. Ankara gimatta bulunan Nevgross ta uzun zamandır fiyatı 3.90 TL. Ben daha ucuza görmedim.
    Yine Aptamil 900 gr çeşitleri de Ankamallin yanında bulunan Ankara Emniyet Müdürlüğü Kantininde (Halka Açık) 31.5 TL.Bilen bilir dışarıda fiyatı 35-40 arası değişiyor. Prima bez fiyatıda yine burada dışarıdan daha ucuz.

prima fiyatları ne kadar hocam aklınızda kaldı mı fiyatı

• belki yararlı olabilir. bana sadece adı kampanya olarak görünüyor...
  • quote:

quote:

Primayi tam hatirlamiyorum ama o da uygun fiyata satiliyor.

• Bebek bezi değil ama bebek arabasına ihtiyacım var. Aldığınız, önereceğiniz çok pahalı olmayan bir şey var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Primayi tam hatirlamiyorum ama o da uygun fiyata satiliyor.

Newgross ta primanın pampers olanları 17 liraydı, şimdi zam gelmiş 20 lira olmuş. Bugün carrefoursa dan 15 liraya 3 numara 54 adet pampers aldım. Buradanda bizim kızın kaç aylık olduğu ortaya çıkıyor

Buna ek olarak 11-14 şubat kozmetikte %50 indirim vardı. Ben axe wise deodorantı 4 liraya, parfümünü de 10 liraya aldım. Hanımda rexonanın pempe olanları var onu 3.5 liraya aldı. İhtiyacı olanlar faydalanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Bebek bezi değil ama bebek arabasına ihtiyacım var. Aldığınız, önereceğiniz çok pahalı olmayan bir şey var mı?

chicco nun liteway modelini tavsiye ederim. bizde olan rengi fuego (kırmızı), aldığımız günden beri memnuniyetle kullanıyoruz.
  • GENELDE TAKİP EDİYORUM PEK YAZMIYORUM AMA BENİMDE BİR KATKIM OLSUN DEDİM BU SEFER,, BU HAFTA SONU, MİGROS (MONEY FACEBOOK) DAN PRİMA PREMİUM OLANINI %40 İNDİRİMLİ ALDIM HABER VEREN ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER,,
    AYRICA BEN BİRÇOK ÜRÜNÜ ANKARA AKTAŞDAN (YENİ BURAK GIDA) TOPTAN FİYATINA ALIYORUM ISLAK MENDİLİ MESELA 60 KURUŞA BABEMATE VEYA UNİVİPESİ 1,60 TL GİBİ ALIYORUM, PAZAR GÜNÜ PRİMA YEŞİL OLAN HANİ, KÜÇÜK BOY 5 NUMARA 26"LI 11,5"E ALDIM MEGA BOYUDA 17-18 GİBİ ALIYORUM. TAVSİYE EDERİM TOPTANCIDIR AMA BU TARZ ÜRÜNLERİ ADETLİDE VERİYOR.
    FİKİR İÇİN
    SUDE SU 2*10LT=3,5
    BEYPAZARI MADEN SUYU 24"LÜ= 5,5
    BAL 850 GRAM= 9
    YUMURTA L= 7,25
    KAŞAR 2 KİLO= 19
    DAHA BAŞKA ŞEYLER DE ALDI DA HATIRLADIKLARIM BUNLAR UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR
  • Arkadaşlar, Prima 120'lik bebek bezini geçen sene 30 TL'ye alıyorken, bu sene 50 TL'ye alabiliyoruz. Uygun fiyat gören varsa, paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Benim kızım 1 aylık. Çok şükür mama gibi bir derdimiz henüz yok.

Bende ıslak mendil ve bebek bezi konusunda bir kaç bilgi paylaşayım.

İlk başlarda uni kullanıyorduk. 3 lü paketleri var 10 TL. Sanırım her birinde 40 adet var. yani 120 adet mendil 10 tl. Ama biraz araştırma yapınca can bebe nin ıslak mendilini buldum. 88 li paket 2 tl. şaka gibi. bir paket aldım ve denedik. uni den bir farkını göremedik. pişik filan yapmadı. ıslak mendil olayını öyle çözdük.

Çok ucuza çocuk bezi bulan arkadaşların dikkat etmesi gereken birşey var. Mesela büyük bir avm de 30 tl ye satılan bebek bezi, nasıl olurda yerel markette 10 tl olur. Arkadaşlar bu bebek bezlerinde de defolu ürün varmış. hani üstlerinde resim filan varya, hatalı baskı, soluk renkli filan oluyor bazıları. firma onları defolu diye ayırıyor. ve bunu ton bazında toptan defolu olarak satıyor. araştırınca defolu çok ucuza bulabilirsiniz. bizim bu civarda bulamadım ama birçok yerde defolu satan varmış.

Çok yerde de sahtesini satan var, dikkatli olmak lazım.

• ankara altunbileklerden baby star 4 no(7-18 kg) 60 adet 15.90 tlye aldım.prima ,molfix,huggies denedik hepsi kaçırıyor.bir de bunu deneyelim dedik
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.