Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.720
Cevap
757
Favori
1.003.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada carfurlarda bez stokları nasış hiç giden oldu mu
  • Kipada jumbo molfix 19.95 tl
    Az önce aldım, iyi fiyat.
  • milupa paketinden yazı çıktı kullananlar veya duyanlar belki biliyordur belirli aylarda hediye gönderiyorlarmış. hediye içeriğini tam olarak bilmiyorum. ben üye olduktan sonra gelen mail böyle ilk paketimiz hayırlı olsun.
    nede olsa beleş

Kulübümüzle tanışın:
    Üye olduğunuz andan itibaren size hiçbir ücret talep etmeden, öneriler hediyeler ve mektuplar yollayacağız.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Danışın:0800 211 70 50, 0532 755 04 14*
    Milupa Beslenme Uzmanları her gün 08:30’dan 20:00’ye kadar telefonun başında. Sorularınızı anında ve ücretsiz yanıtlayalım.

*Bu numaraya yapacağınız aramalar ücretlidir.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hamileyim Seti: Hamile olan üyelerimize gönderilir.
    İlk Kaşığım Seti: Bebeğinizin 5. ayından itibaren gönderilir.
    Büyüyorum Seti: Bebeğinizin 8. ayından itibaren gönderilir.
    İlk Doğumgünüm Seti: Bebeğinizin 11,5. ayından itibaren gönderilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolega06 -- 3 Şubat 2012; 23:12:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ankarada carfurlarda bez stokları nasış hiç giden oldu mu

carfur facebook sayfaısnfdaki bir yorum

katalogdaki 3 al 2 öde prima bebek bezi ankara mağazalarınızda neden yok. indirim yapıyorsunuz ürün yok. siz daha iyi bilmeniz gerekiyor ki indirimde olan ürün daha çok satılır. buna göre tedarik sıkıntısı neden var? normal potansiyelin 10 katı ürün bulundurmanız gerek. mağaza napsın. merkezin bunu iyi bilmesi lazım. merkezzzzzzz duyun bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

fazla bişi değil ama olsun milupa aptamil 900 gr 1 numara olan 37 tl real de

ben carrefour da 34.5 diye hatırlıyorum.
  • Prima Aktif Baby Yenidoğan Paket 1 Numara 50`li Bebek Bezi - 15 tlye

Huggies No:1 Saf ve Doğal Yenidoğan 78`li - 20 tl,ye

var ama daha ucuzunu gören,bilen varmı arkadaşlar,varsa üşenmeyin Allah için bi giriş yapın,üye olun,şu fukaraya yardımcı olun,hem çocuk,sevinsin hem cebimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: trinidinas

Prima Aktif Baby Yenidoğan Paket 1 Numara 50`li Bebek Bezi - 15 tlye

var ama daha ucuzunu gören,bilen varmı arkadaşlar,varsa üşenmeyin Allah için bi giriş yapın,üye olun,şu fukaraya yardımcı olun,hem çocuk,sevinsin hem cebimiz

Fiyatlar iyi bence 50'li Prima 17TL'ye almıştım.
    Allah kolaylık versin. Analı-Babalı büyütsün, Onları bize bağışlasın!!!
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Saygılar...

Aminnnn,Allah'ım korusun onları..

Evet yokmu ucuz bez gören

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Saygılar...

Aminnnn,Allah'ım korusun onları..

Evet yokmu ucuz bez gören

http://resim.donanimhaber.com/m_57443751/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferit78

quote:

evet son dakika durumu bilfdiroyrum. sepetime tekrar baktığımda 2 ye düşürmüşler ürün sayısını. sayfasında da max alım sayısı 2 diye değiştirmişler. bize yine bi carfur yolu gözüktü

Bana gelen mailde siparişiniz onaylandı demişler, size de onay maili gelmiş miydi ?

yok hocam daha alışverişi bitrirmeden sepetimi güncellemişler. yani kaçırdık fırsatı

Benim kargo geldi hocam, 6 paket bez. Carrefoursa'dan turuncu olan ucuzunu 16 civarı almıştım 48'li 5 numara, bu 6 paket ile 11 paket bez oldu yazın sonuna kadar bez stoğum var evde Mama stoğumuz azaldı şimdi mama fırsatı bakıyoruz, migrostan aldığım %25 indirimliler bitmek üzere...
    Allah olmayana da en ucuzundan nasip etsin.

• e-bebek'te bebek mamasında %29 indirim olacak. Yarın, Golden Goat, sodasan, topfer, perşembe bebelac, 20 ocak SMA ve 27 şubap Hipp

ihtiyacı olan kaçırmasın

• arkadaşlar kaçırmayın..

MONEY CLUB ilk 5500 kişiden biri olun, Prima Premim Care bebek bezini %40 indirimle alın

http://forum.donanimhaber.com/m_57444052/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57444052
  • Stoklar tükendi yok mu kampanya arkadaşlar en son nerede en ucuzdu bu primalar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Stoklar tükendi yok mu kampanya arkadaşlar en son nerede en ucuzdu bu primalar?

premium care ler 13 şubata kadar 2 alana 1 bedava kampanyasından tanesi 15 TL na geliyor fakat stok durumlarını bilemiyorum.
  • arkadaşlar ankara gimatta çölgeçen gıda da aptamil 3 900 gr. 33.5 liraya aldım. ankarada bunda ucuz yer bulamadım. şimdi aptamil joniour 500 ml süt(+1 yaş için) araştırıyorum. en uygun nerde bulabilirim. kullanan varmı? göl geçen de 4 lü paket 10 lira (biraz pahalı geldi de)
  • Arkadaşlar merhaba,

0-3 yaş mobilya türü sallanan bebek beşiği ihtiyacı olan var mı? pembe ve krem renklerinde kız bebek beşiği..kızımın büyüdüğü için satmak istiyoruz. istanbul anadolu yakasında oturuyorum. özelden mesaj ile ulaşabilirsiniz..selamlar..
  • Arkadaşlar aranızda belki ihtiyacı olan çıkabilir bugünwww.sehirfirsati.com da kraft bebek oto koltuğu 59 tl. Mavi, kırmızı ve toprak renkleri varmış.(Kargo ücreti için 14 tl daha alıyorlar yada Çekmeköydeki mağazadan elden alınabilir yazıyor açıklamalarda.)Bilginize..

Ürün Özellikleri:
    Grup 2-3 (15-36 kg'a kadar olan çocuklar için) (E4 belgeli)
    10 farklı yüksekliğe ayarlanabilen baş ve boyun desteği
    4 farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
    Çocuğun terlemesini minimum seviyeye indirgeyen hava sirkülasyon sistemi
    Yandan çarpmalara karşı özel koruma
    Koltuğun alt kısmının sırt kısmından ayrılarak yükseltici olarak kullanılabilme özelliği
    Otomobile kolay monte edilebilme
    Ağırlık: 4,8 kg
    Ebatlar: 43 x 78 x 46 cm

• Dün migrostan ülker nutridefence mama aldım 900 gr 24 TL (+küsür) bizim paşa ses çıkarmadan bitirdi biberonu. Bu gün 4 kutu daha almayı düşünüyorum, üzerinde yeni formül vs yazıyor, bu mamanın aslı da ispanyolmuş yav. Aptamil ile kıyaslayınca %30 uygun şu an.
  • evet ya bezler yok. nerden ekliyoruz sepete. ne kadar acayip bir e-ticaret sitesi. ürünü bulamıyorsun. "arama" diye birşey yok.
  • arkadaşlar linki veren arkadaş üstte açıklamayı yapmış bezlere nasıl uılaşacağınmızı. sepetinize ucuz bi ürün atacaksınız sonra sepete gittiğinde basics katergorisinde altta ürünler çıkacak bez falan. ha kalmadıysa o zaman ara ara hergün bakacaksınız mutlaka geliyor bez
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.