Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.720
Cevap
757
Favori
1.003.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • expressten katalog aldım ve katalogta var kasiyerde geçerli dedi.
  • bende baktım. fiyat fena değilmiş..

ama dediğim gibi sızdırma durumu sözkonusu..
  • Herşey fiyatta bitmez arkadaşlar biraz duyarlı olalım bırakın şu mağazaları.Yok Türk ortağı varmış bilmem ne ayağına korumacılık yapıyorlar bir gidin yönetim kadrolarına bakın hepsi fransız ve bize 2. sınıf insan gözüyle bakıyorlar. Birde mağaza içinde sakın ola ki soykırım yoktur falan demeyin mağazalarınıda kendi toprakları sanıyorlar.
    3TL - 5TL pahalı olsun ama içimiz rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanko86

expressten katalog aldım ve katalogta var kasiyerde geçerli dedi.

alle alle. ben de dün akşam aldım katalog. yok walla. reyonu gezdim. kasiyere sordum yok..

tuhaf :)
  • bizim burdakinde var hatta piliç but ve fileto fiyatları hiperlerden farklı neden diye sormuştum elimdeki katalogla.
  • e-bebek internet sitesinde bugune ozel Prime Premium bebek bezlerinde %30 indirim var. kredi karti ile 16.32, havale ile 15.67 ye satiliyor. Baska seylerle beraber 60 liralik alisveris yaptim 3 lira kargo parasi aldilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikcihan -- 3 Şubat 2012; 11:30:40 >
  • İndirim sepete girince görünüyor. Yani üste çıkan fiyat indirimindekinden farklı hesaplanıyor. İlgilenenlerin dikkatine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikcihan

e-bebek internet sitesinde bugune ozel Prime Premium bebek bezlerinde %30 indirim var. kredi karti ile 16.32, havale ile 15.67 ye satiliyor. Baska seylerle beraber 60 liralik alisveris yaptim 3 lira kargo parasi aldilar.

hocam çok iyiymiş ya ne uğraşcam carfurla burdan al gitsin. ama 3 adet limit, varmış kargo parası ne yazar ki acaba. limit olmasa 1oo ü geçrip kargo bedava yapacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 3 Şubat 2012; 13:31:40 >

• 0,34 e geliyor adet fiyat.. tabii 4 numara alacaklar için..
  • Kaliteli ve uygun fiyatlı (100TL altı) hoppala tavsiyesi lazım.
  • limit 3 diyor bezlerde ama 7 tane attım son ödemeeye kadar geldim bişi olmadı. acaba öylesine mi yazmışlar
  • 6 tane de ben sipariş verdim, 100 TL üzeri akbank %10 indirim var diye, ödemeyi de yaptık bakalım gelecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit78

6 tane de ben sipariş verdim, 100 TL üzeri akbank %10 indirim var diye, ödemeyi de yaptık bakalım gelecek mi

şu axess kampanyası mı hocam. bende ikea dan koltuk aırken geçici tek seferlik axess çıkarttırdım ama asıl kart daha gelmedi ki bişi alamıyorum o yüzden
  • bu arada çakal avantajix e bebek linkini bi anda yok etmiş. bez alımlarında %1.5 geri veriyordu yarım saat önce vardı e beke avantajix de şimdi yok tam çakaal bunlar
  • limit 2 ye dustu
  • evet son dakika durumu bilfdiroyrum. sepetime tekrar baktığımda 2 ye düşürmüşler ürün sayısını. sayfasında da max alım sayısı 2 diye değiştirmişler. bize yine bi carfur yolu gözüktü
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

6 tane de ben sipariş verdim, 100 TL üzeri akbank %10 indirim var diye, ödemeyi de yaptık bakalım gelecek mi

şu axess kampanyası mı hocam. bende ikea dan koltuk aırken geçici tek seferlik axess çıkarttırdım ama asıl kart daha gelmedi ki bişi alamıyorum o yüzden

Evet, önceki gün hepsiburada'dan 279 TL alışveriş yapmıştım 27,9 TL ekstrede indirim gelmiş ayrıca hepsiburada'nın 27,9 TL puanı da gelmiş, keşke kartınız gelmiş olsaydı duble yapardınız

• quote:

evet son dakika durumu bilfdiroyrum. sepetime tekrar baktığımda 2 ye düşürmüşler ürün sayısını. sayfasında da max alım sayısı 2 diye değiştirmişler. bize yine bi carfur yolu gözüktü

Bana gelen mailde siparişiniz onaylandı demişler, size de onay maili gelmiş miydi ?
  • quote:

quote:

evet son dakika durumu bilfdiroyrum. sepetime tekrar baktığımda 2 ye düşürmüşler ürün sayısını. sayfasında da max alım sayısı 2 diye değiştirmişler. bize yine bi carfur yolu gözüktü

Bana gelen mailde siparişiniz onaylandı demişler, size de onay maili gelmiş miydi ?

yok hocam daha alışverişi bitrirmeden sepetimi güncellemişler. yani kaçırdık fırsatı
  • fazla bişi değil ama olsun milupa aptamil 900 gr 1 numara olan 37 tl real de
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.