Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.720
Cevap
758
Favori
1.003.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Narki

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Arkadaşlar cumartesi akşamı 3 numara yeşil primayı 21.50 ye aldım;(74 lü) bence sıcak bir fiyat...

nereden aldın acaba

Pardon yaw karfur yazmayı unutmuşum
  • hmm carrefour a gitmek lazım anlaşıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brak13

artk sayfayı takip edemiyorum malum bzimkisi 6 numara kullanıyo ve bu numarada pek de indrim olmuyor :(
    haftasonu kapıya carrefour insert üm geldi sanırm çok yeni 310cak-13şubat arası geçerli 2 alana 1 bedava diyor
    prima premium care jumbo paket bebek bezi 3'lü alımda adedi 15,07 diyor( tane fiyatı 22,60) bnce fiyat çok guzel faydalı olur inş.

paylaşım için teşekkürler. kızım doğduğundan beri bu bezi kullanıyoruz fakat bu kadar ucuza hiç almamıştım. sitesinde bişey yazmıyor yada ben bulamadım. insertün resmini çekip paylaşma ihtimaliniz varmı yada siteden gördüyseniz link paylaşabilirmisiniz? tekrar teşekkürler...

• biraz ufak ama

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar
  • quote:

biraz ufak ama

yardımınız için gerçekten çok teşekkür ederim. ben 10 aydır en ucuz 19.10 TL na aldım bu bezi. almak isteyenler için çok sıcak fırsat olduğu kanısındayım...
  • fiyat gerçekten güzel diğer numaralarında indirim yokmu sadece jumbolardamı acaba indirim ?
  • quote:

biraz ufak ama

çok teşekkürler birçok insanın hayır duasını alacaksınız
  • premium care için çok iyi ifyat 15 tl. ben en so çekle limangodan 13,5 a almıştım ki çek de kalmadı bezde kalmadı limango da
  • Amin inş.
  • bende kesin alacağım teşekkürler kardeşim.
  • arkadaşlar bu premium un normalden farkı ne acaba? bu akşam almaya gidicem ama 4 numara olarak hep mavi poşetli olanı aldım bunu ilkkez alıcam alerji durumu felan olabilirmi?
  • quote:

arkadaşlar bu premium un normalden farkı ne acaba? bu akşam almaya gidicem ama 4 numara olarak hep mavi poşetli olanı aldım bunu ilkkez alıcam alerji durumu felan olabilirmi?

dahah iyi diyebiliriz. daha az yer kaplıyor. kullanılan malzeme bira daha kaliteli. ama öyle aşıır bariz bi fark da yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

arkadaşlar bu premium un normalden farkı ne acaba? bu akşam almaya gidicem ama 4 numara olarak hep mavi poşetli olanı aldım bunu ilkkez alıcam alerji durumu felan olabilirmi?

dahah iyi diyebiliriz. daha az yer kaplıyor. kullanılan malzeme bira daha kaliteli. ama öyle aşıır bariz bi fark da yok yani

teşekkürler.
  • quote:

quote:

daha iyi değil :)

şaka şaka. ben mavi-yeşil paket kullanıyorum. avantajları; daha çok emiyor, daha ucuz.

premium' un avantajı ise ince olması

bence kesinlikle fazladan para vererek premium almaya gerek yok :) tercih meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

quote:

daha iyi değil :)

şaka şaka. ben mavi-yeşil paket kullanıyorum. avantajları; daha çok emiyor, daha ucuz.

premium' un avantajı ise ince olması

bence kesinlikle fazladan para vererek premium almaya gerek yok :) tercih meselesi

bizde bir ara premium kullandık. hiç memnun kalmadık. çok fazla sızdırıyordu..

mavi-yeşil candır.

• valla hocam premium un malzemesi daha kalteli bunu söyleyebilirim. daha yumuşak ve daha esnek. tabi sonuçta bebeklerin ne hissettiğini bilmiyorum ama biz gördüğümüz kadarını söyleyebiliyoruz ancak
  • premium sıvı kakayı emiyor bu özelliği çok iyi.
  • abi anlamadım şimdi? premium maviden daha iyi değil mi? gidip 4-5 tane paket alıcam bugün ve daha önce premium almadık hiç bizim oğlana? yanlış bişey yapmayalım yazık o kadar para vericez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 31 Ocak 2012; 15:24:52 >
  • quote:

abi anlamadım şimdi? premium maviden daha iyi değil mi? gidip 4-5 tane paket alıcam bugün ve daha önce premium almadık hiç bizim oğlana? yanlış bişey yapmayalım yazık o kadar para vericez?

hocam emicilik (küçük abdestde) konusunda daha iyi değil. bunu söyleyebilirim.

konfor açısından ve büyük abdest emiciliği açısından daha iyi deniliyor.

şahsi fikrim aradaki farka değmeyeceği yönünde.

tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

abi anlamadım şimdi? premium maviden daha iyi değil mi? gidip 4-5 tane paket alıcam bugün ve daha önce premium almadık hiç bizim oğlana? yanlış bişey yapmayalım yazık o kadar para vericez?

hocam emicilik (küçük abdestde) konusunda daha iyi değil. bunu söyleyebilirim.

konfor açısından ve büyük abdest emiciliği açısından daha iyi deniliyor.

şahsi fikrim aradaki farka değmeyeceği yönünde.

tercih sizin.

dostum bulsakta mavi alsak ama bu fiyata yok hiçbir yerde, 156 tanesi yanlış hesaplamadıysam 45 tl ye geliyor premium un?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.