Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.720
Cevap
757
Favori
1.003.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Narki

abi anlamadım şimdi? premium maviden daha iyi değil mi? gidip 4-5 tane paket alıcam bugün ve daha önce premium almadık hiç bizim oğlana? yanlış bişey yapmayalım yazık o kadar para vericez?

al hocam bu fiyata nerden bulucan bi daha.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

abi anlamadım şimdi? premium maviden daha iyi değil mi? gidip 4-5 tane paket alıcam bugün ve daha önce premium almadık hiç bizim oğlana? yanlış bişey yapmayalım yazık o kadar para vericez?

hocam emicilik (küçük abdestde) konusunda daha iyi değil. bunu söyleyebilirim.

konfor açısından ve büyük abdest emiciliği açısından daha iyi deniliyor.

şahsi fikrim aradaki farka değmeyeceği yönünde.

tercih sizin.

dostum bulsakta mavi alsak ama bu fiyata yok hiçbir yerde, 156 tanesi yanlış hesaplamadıysam 45 tl ye geliyor premium un?

Adet fiyatı hesaplarsan bu kampanyada 4 numara için premium 0,34TL yapıyor.

mavi-yeşil ise adet fiyatı herhalükarda bu fiyattan düşüğe bulursun. bu konuyu taradığında güncel kampanyaları görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

al hocam bu fiyata nerden bulucan bi daha.

almasın ya niye alıp kazıklansın ki. mavi alır bunu bulamasada...
  • Bizim paşanın da cilt hassasiyeti olduğundan doğumdan itibaren Premium a mahkum olduk... Neyse parası verdik el mecbur... lakin ne zaman ki yaşına geldi çişin vs miktarı arttı, her gece ıslak uyanmaya başladı... Pamuklu yüzey kesinlikle dolunca sızdırıyor... pişik yapmaması artı bir özellik olabilir ama her gece çocuğun ıslanması, her gün çamaşır yıkanması bıktırdı bizi...
  • bu akşam istinyeden 6 tane aldım premcare den. haber veren ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler. daha önce de belirtmiştim, 10 aylık kızım var ve doğduğundan beri bu bezden kullanıyorum ve şimdiye kadar aldığım en düşük fiyat bu. merak eden arkadaşlara belirteyim, metro grosmarket de gezerken konuştuğum prima çalışanı 3 çeşit bez ürettiklerini, sarı paketlinin kalitede düşük, mavi-yeşilin orta ve beyaz olanın üst olduğunu söylemişti.. insanların yorumlarına saygım var. fark yok diyebilirler, çocuk ne hissediyor bilemediğimden bu konuda bişey söyleyemem fakat firma çalışanı bunları söyledi. saygılar...
  • Arkadaşlar premium care nin adet fiyatı 2*22,6=45,2/156=0,2897 a geliyor.
    varmı bundan ucuza bez fiyatı şu anda.

mavi yeşillerin 4+ 120lik büyük kutusunu realden 40 tl ye aldık zamanında tanesi 0,33'a
    Carefourda gene 120 lik 43.90dan satıldı. 7,9 düşsek bezi tanesi 0,30' a gelir hesap ortada
  • Bende dün akşam Pelican Mall Daki Carefour dan aldım 2 numara premium 3 paket, 1-2-3-4 numara vardı , birde sarı paketler var onlarda 15.99

bence fiyat çok çok iyi , pampers in ıslak mendilleri de 2.89TL paketi , hatta komik bir durum var 3 lü eko paket ıslak mendil 8.49TL idi :D

bez alacak olanlar carefour u kaçırmasın derim :)

Bez harici süt te de güzel fiyat MOOVA süt 3 lü alımda tanesi 1.59tl ye geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir_bado

Bende dün akşam Pelican Mall Daki Carefour dan aldım 2 numara premium 3 paket, 1-2-3-4 numara vardı , birde sarı paketler var onlarda 15.99

bence fiyat çok çok iyi , pampers in ıslak mendilleri de 2.89TL paketi , hatta komik bir durum var 3 lü eko paket ıslak mendil 8.49TL idi :D

Bez harici süt te de güzel fiyat MOOVA süt 3 lü alımda tanesi 1.59tl ye geliyor.

insert te jumbo paket yazdığı için tereddütlerim vardı acaba sadece jumbo pakette mi geçerli diye.
    ama siz 2 numarayı da indirimli aldığınıza göre tüm numaralarda geçerli değil mi bu indirim

• quote:

Orijinalden alıntı: MrEnqin

quote:

Bende dün akşam Pelican Mall Daki Carefour dan aldım 2 numara premium 3 paket, 1-2-3-4 numara vardı , birde sarı paketler var onlarda 15.99

insert te jumbo paket yazdığı için tereddütlerim vardı acaba sadece jumbo pakette mi geçerli diye.
    ama siz 2 numarayı da indirimli aldığınıza göre tüm numaralarda geçerli değil mi bu indirim

ben dün istanbul yolundaki carrefoura gittim 15 tl lik premium fiyatı her rakamda vardı 1-2-3-4 fakat insertte 4 numara 52 olarak gözüküyor, 52 liği yoktu, 46 lık aldım bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: jyhun

Arkadaşlar premium care nin adet fiyatı 2*22,6=45,2/156=0,2897 a geliyor.
    varmı bundan ucuza bez fiyatı şu anda.

mavi yeşillerin 4+ 120lik büyük kutusunu realden 40 tl ye aldık zamanında tanesi 0,33'a
    Carefourda gene 120 lik 43.90dan satıldı. 7,9 düşsek bezi tanesi 0,30' a gelir hesap ortada

aldığınız bezler 52' lik mi?

insertte öyle ama marketlerde 46' lı "5 yıldız" denen yeni bir seri çıkarmışlar.?? ha bire fiyat yükseltiyorlar. *oku çıktı bunun...
  • ben anlamadım şimdi normalde premium care lerin 5 yıldızlı olanları 64 lü her zaman aldığım şey bu paketler nasıl 52 li oluyor.

yeni bir paket daha mı çıkartmışlar
  • quote:

ben anlamadım şimdi normalde premium care lerin 5 yıldızlı olanları 64 lü her zaman aldığım şey bu paketler nasıl 52 li oluyor.

dostum 4 numaralar normalde 52' lidir. (64lü olan hangi numara?)

şimdi bir de 5 yıldızlı çıkmış. 4 numarası 46lı sanırım.

evet karıştı. bu nedenle adet fiyatı hesaplayarak (numara bazında) alış-veriş yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

ben anlamadım şimdi normalde premium care lerin 5 yıldızlı olanları 64 lü her zaman aldığım şey bu paketler nasıl 52 li oluyor.

evet karıştı. bu nedenle adet fiyatı hesaplayarak (numara bazında) alış-veriş yapmak lazım.

2 numara 64'lü paket oluyor. numara büyüdükçe bez sayısı azalıyor sanırım henüz 2 numarada olduğum için bilmiyordum onu.

ben şimdi 2 numara alsam yine aynı fiyattan ve 64 lü olarak alabileceğim o zaman

• quote:

quote:

quote:

2 numara 64'lü paket oluyor. numara büyüdükçe bez sayısı azalıyor sanırım henüz 2 numarada olduğum için bilmiyordum onu.

ben şimdi 2 numara alsam yine aynı fiyattan ve 64 lü olarak alabileceğim o zaman

Ben avcılarda yerel bir marketten alıyordum 21.99 a 2 numara premium beyaz paket 72 li idi , sanırım adetleri düşürdüler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben avcılarda yerel bir marketten alıyordum 21.99 a 2 numara premium beyaz paket 72 li idi , sanırım adetleri düşürdüler..

evet 2 ay önce vardı o paketler ama sonradan 5 yıldızlı bir paket çıkarttılar 64'lü olarak ve o 72'li paketleri kaldırdılar diye biliyorum çünkü 72 li olsa ondan alıcam yıldız felan hikaye :)

• dün carefour a gittim kasiyer böyle bi kampanyadan haberi yoktu. kasada bi okutalım dediğimde adam bi tiriplere girdi. adamı öldürcektim suratıma bile bakmadan expresslerde geçerli değil sadece hipermarkette bırak almıycaksan dedi. gerizekalı herif. bu doğrumudur yoksa bugun yine gidicem ve o paketleri götzüne sokucam o herifin. (umarım kampanya expreste geçerlidir.)
  • express kataloğunda var ve geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanko86

express kataloğunda var ve geçerli.

Kataloğla git yanına :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanli90

quote:

Orijinalden alıntı: sanko86

express kataloğunda var ve geçerli.

Kataloğla git yanına :))

katalog internette mevcutmudur yoksa sadece mağazadamı var? çünkü benim telefonla konuştuğum MKM deki temsilcileride sadece hipermarketlerde geçerli olduğunu söyledi. üstelik bu ilk defa karşılaştığım şeyde değil. marketin kampanyalarından genelde express mağazalarının haberi dahi olmuyor.
  • Express' lerde gecerli degil

Yeni kataloga baktim, ayrica markete de gittim ama kampanya hipermarkette gecerli
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.