Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.720
Cevap
758
Favori
1.003.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leprechauntr

quote:

Orijinalden alıntı: meganers

quote:

Orijinalden alıntı: leprechauntr

quote:

Orijinalden alıntı: meganers

quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

carrefour'da 4 numara 132.li prima bez 43,90 TL ayrıca yanında 3 adet ıslak mendili de var. fiyat bence şu anda en iyisi.[/size]
    Ayrıca baby star 63*3 ıslak mendil de yine carrefour'da 5,99 TL.

Çok iyi kampanya olmuş amma velakin carrefour fransiz! Boykot edelim almayalim

Bizim şirket sodexho veriyor (yemek fişi) yemek mi yemeyeyim (parasını vereceksen okey)
    Şirket arabam reno e ona binmeyeyim.
    Arabanın sigortası da fransız mış tühh
    Benzini de total dan alıyoz e almayayım
    Çocuk sadece aptamil yiyiyor vermeyeyim aç kalsın
    vs......

Bi fransız deyince hemen de Carrefour mu var türkiyede. E adam Fransız larımı çalıştırıyor binlerce türk işçi çalıştırıyor çarp 4 le bu insanların geçim derdi iş bulma derdi vs.. çözecekmisin.

Hayatımıza girmiş 100 lerce fransız markası var ve bu firmalarda çalışan işçi sayını çıkarsak Hadi hepsini zarar ettirsek adamda baksa yok arkadaş ben gidiyorum dese 100 binlerce Aile aç kalır

En son yapılacak (bana göre Savaş halinde )tehlikeli olan hareketi biz ilk yapıyoruz ona mı zarar bana mı die bakacaksın.Yok burdakiler bastıracak kulis yapacak da hikaye bunlar sadece türkiyeye muhtaç ülke değil bunlar.Bir ülkeyi protesto edeceksen biraz mantıklı hareket edeceksin. Adam gibi dış politikan,stratejin olacak.sonunu düşünmeden hareket etmeyeceksin.

Hocam allaha sükür ilkokul mezunu değiliz çok iyi eğitimliyiz kafamiz basiyor en az sizin kadar! Bu adamlarin türkiyede milyarlarca euro ithalatı ve ihracati var neden boykot haberleri çikinca fransiz şirketleri yusuf etti? Yapilacak bir boykottan olabilecek kayiplari düşününce akillari gitti!Ne olacak ben anlatayim sana; Renault almadim diye bursadaki fabrikalari kapatmayacak,işçileri işten çikarmayacak, carrefour batmayacak! Fakat aynen Amerikan silah endüstrisinin senatoyu kongreyi elinde bulundurduğu ve istedigini yaptirdiği gibi,Türkiye'de faaliyet gösteren Fransiz firmalarida hükümete diyecek ki; Bu yasa geçmeyecek! Kapitalist sistemde bunun tersi gibi bir durum söz konusu değil! Daha ermeni iddaalari ile ilgili yasa onanmadi hocam! Kaybettigimiz birlik ruhunu biraz kazanirsak çok şey yapariz! Ben reno arabami sattim fransiz mali asla almiyorum! Yemeğimi sefer tasiyla götürürüm, reno arabaya binmek zorundaysan dikkatli kullanda sorun cikarmasin, Aptamil tek bebek mamasi değil vs. vs.

1.fransa bizim gibi 3.dunya ulkesi olsaydi bize bagimli belki dedigin gecerli olur ki yine yanlis .gecen airbus ihalesi iptal oldu ki milyar dolar e noldu

2. Ermeni soykirimini taniyan ya diger ulkeler devamli artiyor abd temsilciler meclisi tanidi her yil acaba Adam o lafi kullanacak mi diyoz kullaniyor da arjantin,kanada.isvec vs... Tanidi anlayacagin yapacaksan genis Kapsamli yap

3. Biz devlet olarak naptik oku http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19525605.asp

4. Kendini iyi anlatacaksin lobi yapacaksin senin yaptigin lobi degil tam dusman bellemek kopruleri atmak

5. Devlet olarak ozur dilemeye basladik iki yil sonra ermeni soykirimini Kabul edip ozur dilersek sasma turk mallarini boykot icin hazirlan

6. Bu arada Ben ilkokul mezunuyum.

benden bukadar sen boykota devam

Alıntıları Göster
    Yazdığın kırmızı renkteki yazıların okunması gözü çok yoruyor valla okuycaktım okuyamadım çok garip geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 21 Ocak 2012; 23:58:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa147

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 22 Ocak 2012; 12:35:06 >
  • Şu konularn içine tartışmalarınızı katmazsanız ne güzel olur. Aslında kahvehane diye bir üst konu açılsın. Herkes onun altında tartışsın.
    An itibariyle sonucuna etki edemeyeceğimiz, başkalarını kıracak tartışmalar fayda yerine zarar veriyor. Hem de konuyu takip edenlerin hakkını yiyoruz.
    Teşekkürler.
  • bebe bezi arıyordum sohbete bak
  • ne goygoycu milletiz ya ben cebime bakıyorum arkadaşım konuyu dağıtmayın gidin başka yerde siyasi konuları tartışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko35/5

quote:

Orijinalden alıntı: forumix

yunus market lerde mega paket primalar 19.90 a satılıyor. ayın 25 ine kadar

arkadaşım selam bu yunus market nerde arkadaşım hangi ilde gidip alalım

büyük çoğunluğu ankarada olmak üzere, sakarya kocaeli düzce ve çorumda varmış.

ben kocaeli şubesinden aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eko35/5

quote:

yunus market lerde mega paket primalar 19.90 a satılıyor. ayın 25 ine kadar

arkadaşım selam bu yunus market nerde arkadaşım hangi ilde gidip alalım

büyük çoğunluğu ankarada olmak üzere, sakarya kocaeli düzce ve çorumda varmış.

ben kocaeli şubesinden aldım.

Arkadaşlar yunus marketlerde multinet geçerli olması lazım. Worldcard ve cardfinans'a multinet %5 puan veriyor bunu da değerlendirebilirsiniz.

• arkadaşlar yunus market ile makro market arasında bir kıyaslama yapabilecek olan var mı? yunus marketten hiç alışveriş yapmadım. hangisini fiyatları daha uygundur?
  • şuradan yunus marketin şubelerine bakabilirsiniz.

www.yunusmarket.com.tr
    400 Bad Request
    http://www.yunusmarket.com.tr/#/bWFnYXphbGFy
  • huggies den hiç anlamam ama ilgilenen arkadaşlar varsa yunus marketin insertünde 18.45TL yazıyor.
  • Arkadaşlar geçen gün Pedo marka bebek bezi aldık almaz olaydık.
    Bezler rezalet. hiç birinin cırt cırtı yoktu. Kullanıp deneyemedik bile. Direk çöp oldu ürünler.
    Denk gelirseniz uzak durun derim.
  • Carefourda prima 4+ plus 43.90 tl 120 adet koli olanı var 3 adetde ıslak mendil hediyeli en uygun şimdilik bu gecen haftasonu kalmamıştı bu haftasonu gidip 4 koli bez aldım iki aydan fazla yeter herhalde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanli90

Carefourda prima 4+ plus 43.90 tl 120 adet koli olanı var 3 adetde ıslak mendil hediyeli en uygun şimdilik bu gecen haftasonu kalmamıştı bu haftasonu gidip 4 koli bez aldım iki aydan fazla yeter herhalde...

aradım carrefour müşteri hizmetlerini kampanya sadece hafta sonu için geçerliymiş bitmiş malesef boşuna gitmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

Arkadaşlar geçen gün Pedo marka bebek bezi aldık almaz olaydık.
    Bezler rezalet. hiç birinin cırt cırtı yoktu. Kullanıp deneyemedik bile. Direk çöp oldu ürünler.
    Denk gelirseniz uzak durun derim.

niye çöpe atıyprsunuz ki hocam gidin geri verin . cırtsız bebek bezi mi olurmuş. bu arada ne derseniz deyin prima nu kouşllar altında en pahalısı olsa da en iyisi
  • Arkadaşlar cumartesi akşamı 3 numara yeşil primayı 21.50 ye aldım;(74 lü) bence sıcak bir fiyat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Arkadaşlar cumartesi akşamı 3 numara yeşil primayı 21.50 ye aldım;(74 lü) bence sıcak bir fiyat...

nereden aldın acaba
  • artk sayfayı takip edemiyorum malum bzimkisi 6 numara kullanıyo ve bu numarada pek de indrim olmuyor :(
    haftasonu kapıya carrefour insert üm geldi sanırm çok yeni 310cak-13şubat arası geçerli 2 alana 1 bedava diyor
    prima premium care jumbo paket bebek bezi 3'lü alımda adedi 15,07 diyor( tane fiyatı 22,60) bnce fiyat çok guzel faydalı olur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brak13

artk sayfayı takip edemiyorum malum bzimkisi 6 numara kullanıyo ve bu numarada pek de indrim olmuyor :(
    haftasonu kapıya carrefour insert üm geldi sanırm çok yeni 310cak-13şubat arası geçerli 2 alana 1 bedava diyor
    prima premium care jumbo paket bebek bezi 3'lü alımda adedi 15,07 diyor( tane fiyatı 22,60) bnce fiyat çok guzel faydalı olur inş.

premium' a göre baya iyi fiyat. teşekkürler.
  • sitesinde 43.90 tl lık kampanyadan bahsediyor bununla ilgili birşey göremedim
  • yeni katalogta demiş arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.